- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
Beklemek en zoru gerçekten. Sanki 1 gün 1 yıl gibi geciyor zaman donuyor gibi geliyor bana Rabbım bol sabır versin ınsallahBenim de pazartesi transferim oldu. Valla beklemek zormuş gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek en zoru gerçekten. Sanki 1 gün 1 yıl gibi geciyor zaman donuyor gibi geliyor bana Rabbım bol sabır versin ınsallahBenim de pazartesi transferim oldu. Valla beklemek zormuş gerçekten
Benden bir gün sonra olmuşsun canım. 2-3 gün kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma hissediyordum. Göğüslerim zaten hassastı onun dışında bişey yok açıkçası. Dünden beri göğüs ağrım azaldı. Bilmiyorum valla sonuç nedir. pozitif alanlarin bazıları da hiç belirti yaşamadık diyorlar.Bende 31 aralıkta transfer oldum fakat en ufak bi belirti veya dwsiklik yok bende çok merak ediyorum tuttum acaba
Aynen 1 gün 1 yıl gibi daha çok var test günUME çok merak ediyorumBeklemek en zoru gerçekten. Sanki 1 gün 1 yıl gibi geciyor zaman donuyor gibi geliyor bana Rabbım bol sabır versin ınsallah
Dün idrar testi yaptım dayanamayıp tabiki negatif oldu böyle hiçbir belirti olmayınca umudum azalıyor giderekBenden bir gün sonra olmuşsun canım. 2-3 gün kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma hissediyordum. Göğüslerim zaten hassastı onun dışında bişey yok açıkçası. Dünden beri göğüs ağrım azaldı. Bilmiyorum valla sonuç nedir. pozitif alanlarin bazıları da hiç belirti yaşamadık diyorlar.
Siz nerede yaptırdıniz bide yaş kaç acabaBenden bir gün sonra olmuşsun canım. 2-3 gün kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma hissediyordum. Göğüslerim zaten hassastı onun dışında bişey yok açıkçası. Dünden beri göğüs ağrım azaldı. Bilmiyorum valla sonuç nedir. pozitif alanlarin bazıları da hiç belirti yaşamadık diyorlar.
Daha çok yeni ama transferin. Bekle güzel haberler alacaksın inşallahDün idrar testi yaptım dayanamayıp tabiki negatif oldu böyle hiçbir belirti olmayınca umudum azalıyor giderek
Evet çok erken ama beklemek çok zor ne göğüslerde hasaslik nede kasıklar da batma hiçbir belirti yokDaha çok yeni ama transferin. Bekle güzel haberler alacaksın inşallah
Benimde 7. Gunu bendede belirti yok ama olmayabiliyormus herkeste benim test gunum sali senden doktormu erken istedi?
Bende bulantı falan yok ama günde bi şişe iyi gelir diye içiyorum ama önce açıp biraz bekliyorum asitinin kaçmasını bekliyorumMerhaba herkese ben persembe transfer oldum fakat ilaclar midemi mahvetti maden suyu icsem midem rahatlar doktor gazli icecekler yasak dedi ama maden suyu o kategoriye girermi acaba
Medicana da yaptırdım. Benim yaş 37. Tedaviyle 2 embriyo oldu ikiside transfer edildi. Elimde kalan embriyo yok maalesef. İnşallah gerek de kalmaz.Siz nerede yaptırdıniz bide yaş kaç acaba
var evetHicbir belirti yasamayip hamile olan varmi
Hangi medicanada yaptirdiniz?Medicana da yaptırdım. Benim yaş 37. Tedaviyle 2 embriyo oldu ikiside transfer edildi. Elimde kalan embriyo yok maalesef. İnşallah gerek de kalmaz.
Anladim 28 aralik benimkisi 7 ocak test gunum27 aralık transfer. 2 tane 5. Gün. Test günümde 5 ocak doktor bu şekilde söyledi
İnsllah gerek kalmaz bende 36 yaşındayım bir yumurtalik ve iki tupum yok ben tek transfer istedim 3 tanede dondurulmus var olursa benim için mucize olacakMedicana da yaptırdım. Benim yaş 37. Tedaviyle 2 embriyo oldu ikiside transfer edildi. Elimde kalan embriyo yok maalesef. İnşallah gerek de kalmaz.
Allah kucağıniza almayi nasip etsin insllah lütfen yaşadığınız belirtileri gün gün yazarmisiniz çık merak ediyorum ve en ufak bi belirtim yokAminnnnn yüreğimden gelerek amiinnn kimsenin karnı kucagı boş kalmasın nasıp etsin Allah im herkese ınsallah
Canim sonuc belli oldumu bircok kisiye icmeyi yasaklamis doktorBende bulantı falan yok ama günde bi şişe iyi gelir diye içiyorum ama önce açıp biraz bekliyorum asitinin kaçmasını bekliyorum
Benmde 27 aralik.27 aralık transfer. 2 tane 5. Gün. Test günümde 5 ocak doktor bu şekilde söyledi
neden bana öyle birşey demediler ben kola da içtim cips de yedimCanim sonuc belli oldumu bircok kisiye icmeyi yasaklamis doktor
Bende pazartesi yapıcam. İdrar testi yaptınız mı pekiBenmde 27 aralik.
Ben pazartesi yapicam insallah.
Yaptim ama tabi gidişat ne olur bilmiyorumBende pazartesi yapıcam. İdrar testi yaptınız mı peki