• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bende 31 aralıkta transfer oldum fakat en ufak bi belirti veya dwsiklik yok bende çok merak ediyorum tuttum acaba
Benden bir gün sonra olmuşsun canım. 2-3 gün kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma hissediyordum. Göğüslerim zaten hassastı onun dışında bişey yok açıkçası. Dünden beri göğüs ağrım azaldı. Bilmiyorum valla sonuç nedir. pozitif alanlarin bazıları da hiç belirti yaşamadık diyorlar.

Benden bir gün sonra olmuşsun canım. 2-3 gün kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma hissediyordum. Göğüslerim zaten hassastı onun dışında bişey yok açıkçası. Dünden beri göğüs ağrım azaldı. Bilmiyorum valla sonuç nedir. pozitif alanlarin bazıları da hiç belirti yaşamadık diyorlar.
Dün idrar testi yaptım dayanamayıp tabiki negatif oldu böyle hiçbir belirti olmayınca umudum azalıyor giderek

Siz nerede yaptırdıniz bide yaş kaç acaba

Merhaba herkese ben persembe transfer oldum fakat ilaclar midemi mahvetti maden suyu icsem midem rahatlar doktor gazli icecekler yasak dedi ama maden suyu o kategoriye girermi acaba
Bende bulantı falan yok ama günde bi şişe iyi gelir diye içiyorum ama önce açıp biraz bekliyorum asitinin kaçmasını bekliyorum

Siz nerede yaptırdıniz bide yaş kaç acaba
Medicana da yaptırdım. Benim yaş 37. Tedaviyle 2 embriyo oldu ikiside transfer edildi. Elimde kalan embriyo yok maalesef. İnşallah gerek de kalmaz.

Medicana da yaptırdım. Benim yaş 37. Tedaviyle 2 embriyo oldu ikiside transfer edildi. Elimde kalan embriyo yok maalesef. İnşallah gerek de kalmaz.
İnsllah gerek kalmaz bende 36 yaşındayım bir yumurtalik ve iki tupum yok ben tek transfer istedim 3 tanede dondurulmus var olursa benim için mucize olacak

Back