• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Herkese merhaba. Benimde bugün transferimin 7. Günü. Hiç belirti yok. Kan testi içinde korkuyorum yaptıramadım test günüm yarın. Pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun. Belirti varmıydı yada his olarak olumlu yada olumsuz hissetmişmiydiniz. Sanki olumsuz olmuş gibi hissediyorum.

Herkese merhaba. Benimde bugün transferimin 7. Günü. Hiç belirti yok. Kan testi içinde korkuyorum yaptıramadım test günüm yarın. Pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun. Belirti varmıydı yada his olarak olumlu yada olumsuz hissetmişmiydiniz. Sanki olumsuz olmuş gibi hissediyorum.
Su donemde pekte belirti aramak dogru degil aslinda olmamasi cok normal olsada ilaclardan olma olasiligi cok yuksek oyuzden kasmadan yarini bekle hayirli guzel sonuclarini bizimlede paylas ins iyi sana ne guzel 8.gun test tarihini vermisler benim bekle bekle bitmiyor 12.gun verdiler sali gunu bakalim az kaldi diyorum artik

Merhaba herkese ben persembe transfer oldum fakat ilaclar midemi mahvetti maden suyu icsem midem rahatlar doktor gazli icecekler yasak dedi ama maden suyu o kategoriye girermi acaba

Kızlar dün gece çok ateşim çıktı .perşembe oldum transferi.çok kötüyüm. Bogazimda gıcık bir öksürük var.bebek nasıl tutunacak kasiklarim oksururken hareket ediyo
[/QUOTE]
öksürmekle birşey olmaz ben agir kaldirmak zorunda bile kaldım

Benimde 7. Gunu bendede belirti yok ama olmayabiliyormus herkeste🤗 benim test gunum sali senden doktormu erken istedi?

Benim de pazartesi transferim oldu. Valla beklemek zormuş gerçekten 😏

Allahim sonuna kadar gotursun.
Bide biz atlatsaydik kan testini..
Kalbten gidecem bisey olcak diye.
Allah im hepimize verecek ınsallah aynı duyguları hepimiz tadacagız Sende kalbini açık tut seninde kucagı boş kalmayacak ınsallah Allah in izniyle

• Beğen
Reactions: H M
Back