Teşekkür ederim canım benim hala inanamıyorum çok değişik bir duyguymuş inş devamı gelir. Darısı başına inş senin test günün ne zamanAa canm hamilemisin ne guzelll:))
Ben demistim canim bazilarinda devam ediyorlarmis hatta igne bile devam eden varmis ama benim sanirim endokrinin versigi vitamin falan bir sürü ilacim da vardi sanirim ondan kestiKizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi
Insallah canim ya 6 ocakta.Teşekkür ederim canım benim hala inanamıyorum çok değişik bir duyguymuş inş devamı gelir. Darısı başına inş senin test günün ne zaman❤
Seninde güzel haberlerini alacağımızdan eminim canımInsallah canim ya 6 ocakta.
Guzel bi duygu ama korkuyor insan iste.
Saglikla ilerler insallah canim sevindim senin adina
Test gununuz ayni hayrlı sonuclar alırsın ınsInsallah canim ya 6 ocakta.
Guzel bi duygu ama korkuyor insan iste.
Saglikla ilerler insallah canim sevindim senin adina
Insallah beraber alirizTest gununuz ayni hayrlı sonuclar alırsın ıns
Neden oyle dusunuyorsun canim sonucta kan ile de dogruladin gebeligini herkes agri sizi cekecek diye birsey yok kiKızlar yaa saçma gelecek belki ama ben artık bu bebeğin tutunmadığını düşünüyorum ilk zaman ki ne ağrım var ne bulantım gayet normale döndüm kanama falan da yok ama üç gün de normale döndüm içimde bişeyler kopmuş gibi
Yahu niye oyle dusunuyorsunuz bilincaltiniza guzel seyler gonderin lutfen.Kızlar yaa saçma gelecek belki ama ben artık bu bebeğin tutunmadığını düşünüyorum ilk zaman ki ne ağrım var ne bulantım gayet normale döndüm kanama falan da yok ama üç gün de normale döndüm içimde bişeyler kopmuş gibi
Ne testi? IdrarmiArkadaşlar 7.Gün de test yapan var mi
Idrar kan hiç farketmezNe testi? Idrarmi
Kan hic yapmadim onceki transferimde 7.gunu aksami yapmistm cok silik ckmistiIdrar kan hiç farketmez
Tatlim senin bu ikinci denemenmi benimle birlikte denemistin daha oncee hatirladim seni isallah busefer yuzun guler tatlımAnanas ı bir iki dilim abartmayin kızlar kan sulandırma özelliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?