• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi
Ben demistim canim bazilarinda devam ediyorlarmis hatta igne bile devam eden varmis ama benim sanirim endokrinin versigi vitamin falan bir sürü ilacim da vardi sanirim ondan kesti😂

Teşekkür ederim canım benim hala inanamıyorum çok değişik bir duyguymuş inş devamı gelir. Darısı başına inş senin test günün ne zaman 😊
Insallah canim ya 6 ocakta.
Guzel bi duygu ama korkuyor insan iste.
Saglikla ilerler insallah canim sevindim senin adina 😍😍

Insallah canim ya 6 ocakta.
Guzel bi duygu ama korkuyor insan iste.
Saglikla ilerler insallah canim sevindim senin adina 😍😍
Seninde güzel haberlerini alacağımızdan eminim canım 😍 Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inş. Kendine çok dikkat et 💕💕

Kızlar yaa saçma gelecek belki ama ben artık bu bebeğin tutunmadığını düşünüyorum ilk zaman ki ne ağrım var ne bulantım gayet normale döndüm kanama falan da yok ama üç gün de normale döndüm içimde bişeyler kopmuş gibi

Kızlar yaa saçma gelecek belki ama ben artık bu bebeğin tutunmadığını düşünüyorum ilk zaman ki ne ağrım var ne bulantım gayet normale döndüm kanama falan da yok ama üç gün de normale döndüm içimde bişeyler kopmuş gibi
Neden oyle dusunuyorsun canim sonucta kan ile de dogruladin gebeligini herkes agri sizi cekecek diye birsey yok ki

Yahu niye oyle dusunuyorsunuz bilincaltiniza guzel seyler gonderin lutfen.

Benim 3. gün embriyosu olduğu için 14 gün sonra test günüm

Benim 10 gun soraya transferden sora 10.gune

Kizlar yarin test gunum. Iki gundur cok kotu bir haldeyim. Mide bulantisi yuzunden yerimden kalkamiyorum ve bir sey de yiyemiyorum. Size boyle seyler oldu mu?

Back