• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

😂 canimsin sen gul diye yazmistim zaten 🤪 neler yapiyorsun bakim nasil geciyor gunlerin ♥😘
Bol bol dinleniyorum arada biraz evin içinde geziyorum 😀 Dikkat etmeye çalışıyorum çünkü unutup anı hareketler yapabiliyorum 🙈 kabak çekirdeği, fındık, ceviz ve badem atıştırıyorum. Kemik sularıyla çorba yaptırıyorum anneme 😀 şu içiyorum bol bol. Öyle işte canım sürekli yatmak da sıkıntı

Bol bol dinleniyorum arada biraz evin içinde geziyorum 😀 Dikkat etmeye çalışıyorum çünkü unutup anı hareketler yapabiliyorum 🙈 kabak çekirdeği, fındık, ceviz ve badem atıştırıyorum. Kemik sularıyla çorba yaptırıyorum anneme 😀 şu içiyorum bol bol. Öyle işte canım sürekli yatmak da sıkıntı
Ohhh sifa olsun insallah canim benimm havuc suyu ve ananasta iyi geliyor diyorlar sende ye 😘

I
Peki transfer öncesi ve sonrası neler yapılıyor,neler kullanılıyor ve toplam kaç gün sürüyor?
O kisinin tedavisine gore değişiyor ben adetten sonra 8 gun igne oldum. Sonra opu yani yumurta toplama islemi yapildi.yumurta toplamadan sonra embriyolarin gelisimine gore 3. Gun ve ya 5. Gun transfer yapiyorlar benim 5. Gundu. Oncesinde doktor progestan ve kan sulandirici ek olarak kortizon verdi. Sonrasindada 2 gun istirahat ilaclara devam kortizon kestik folik asit verdi. Sen hangi asamadasin canim

Kizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi

Kizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi
Canım ben transferden sonra da içtim. Test gününe kadar vermişti nesrin hoca, dedim tadı kötü, 5 gün iç bırak o zaman dedi transfer günü sorduğumda. Ama ben nolur nolmaz test gününe kadar içtim. O gün de bıraktırdı zaten.

Ben devam ediyorum yarım olarak sonuca kadar dediler

canım bende toplamadan sonra 7 gün içtim transferden sonra 2 gün daha içtim yani

Ay bi an dedim yalnis birsey yaptim galiba sukur yalnis alamamisim tesekkurler hepinize seviyorum bu forumu herseye cevap bulabiliyor insan

I
O kisinin tedavisine gore değişiyor ben adetten sonra 8 gun igne oldum. Sonra opu yani yumurta toplama islemi yapildi.yumurta toplamadan sonra embriyolarin gelisimine gore 3. Gun ve ya 5. Gun transfer yapiyorlar benim 5. Gundu. Oncesinde doktor progestan ve kan sulandirici ek olarak kortizon verdi. Sonrasindada 2 gun istirahat ilaclara devam kortizon kestik folik asit verdi. Sen hangi asamadasin canim
Ben rahim dinlendirme süreci deyim,transferi bekliyorum.Şubat'ta olacak inşallah...

Back