• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar yaa saçma gelecek belki ama ben artık bu bebeğin tutunmadığını düşünüyorum ilk zaman ki ne ağrım var ne bulantım gayet normale döndüm kanama falan da yok ama üç gün de normale döndüm içimde bişeyler kopmuş gibi
Benim de dünden beri aynı :((( dün ağır birseyler taşımak zorunda kaldım:( ve bugün kasık varım kesildi .... bulantı hala biraz var ama kasık agrısı yok normalde adet gibi agrıyordu:( sizin kaçıncı gün?

8C56C0E8-8EB4-460F-B6CA-27A0820FE29A.jpeg
Kızlar bugün 7. Günüm dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi var inanamıyorummm🤭

İnşallah kan değeri olarakta güzel çıkar😱. 5.gün canım
Ins bakalim bnm 3.gun 2 tane transfer yapildi test yapmak istiyorum 7 veya 8.gunde ama cesaretim yok galiba biraz bide yapanlarin cogu 5.gun embriyosu oyuzdende istemiyorum 10.gun falan yapsam belki cikar varsa ama 10 gunu bekleyen 12 gunude bekler diyorum kendimle savas icindeyim

Bu ara bir sürü pozitif alan kişileri görüyorum burada 😊 Çok güzel yaa gerçekten her birinin sevincine can-ı gönülden ortağım 🙏 Allah bize de nasip eder inşallah 🙏🙏

Ins bakalim bnm 3.gun 2 tane transfer yapildi test yapmak istiyorum 7 veya 8.gunde ama cesaretim yok galiba biraz bide yapanlarin cogu 5.gun embriyosu oyuzdende istemiyorum 10.gun falan yapsam belki cikar varsa ama 10 gunu bekleyen 12 gunude bekler diyorum kendimle savas icindeyim
Aynen benim de 3. gün embriyosu ve 2 tane transfer edildi. Bende cesaret edemem erkenden yapmaya yani 10. gün mantıklı ama dayanırım inşallah o güne

Bende her transferimde kendime söz verdim ama dayanamadım yaptım.olumsuz çıktığında gerçekten kesin sonuç olmadığını ne kadar bilsende üzülmem desende üzülüyorsun moralin bozuluyor arkadaşım o yüzden durabilceksen yapmamak aslında en güzeli

Back