Amin, c9k tesekkur ederimHadi gozun aydin canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin, c9k tesekkur ederimHadi gozun aydin canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'hımAyyy kizlaaar sonucum 670, inanamiyorum
Benim de dünden beri aynı (( dün ağır birseyler taşımak zorunda kaldım ve bugün kasık varım kesildi .... bulantı hala biraz var ama kasık agrısı yok normalde adet gibi agrıyordu sizin kaçıncı gün?Kızlar yaa saçma gelecek belki ama ben artık bu bebeğin tutunmadığını düşünüyorum ilk zaman ki ne ağrım var ne bulantım gayet normale döndüm kanama falan da yok ama üç gün de normale döndüm içimde bişeyler kopmuş gibi
Beta hcgleriniz nasıldı , kaçıncı gün embriyosuydu? Hayırlı olsun Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin insallah....Allahim hepinizin kucağınıza bosbirakmasin ben ikizlerime gebeyi 7 ayimiza girdikncok sukir dualarinizi butin tutun asla olumsuz düşünceye girmeyin
Cok tesekkur ederim. Insallah canim, senin de guzel sonucunu kutlayalimGözün aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'hım
yarın inş bende mutlu haberimi paylaşırım
Hayırlı uğurlu olsn canm benim de ikinci testim bugün 295 çıktıBugün 11 gün test günümdü sonucum 218 çıktı şaşkınlık ve korku içindeyim
Ben kanda da idrardada yaptm pozitif ama kacıncı gün embriyosu olduguna bağlı bence oIdrar kan hiç farketmez
Gozun aydin kacinci gun embriyosyduEki Görüntüle 2571488 Kızlar bugün 7. Günüm dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi var inanamıyorummm
İnşallah kan değeri olarakta güzel çıkar. 5.gün canımGozun aydin kacinci gun embriyosydu
İnşallah hayırlı olsunİnşallah kan değeri olarakta güzel çıkar. 5.gün canım
Ins bakalim bnm 3.gun 2 tane transfer yapildi test yapmak istiyorum 7 veya 8.gunde ama cesaretim yok galiba biraz bide yapanlarin cogu 5.gun embriyosu oyuzdende istemiyorum 10.gun falan yapsam belki cikar varsa ama 10 gunu bekleyen 12 gunude bekler diyorum kendimle savas icindeyimİnşallah kan değeri olarakta güzel çıkar. 5.gün canım
Aynen benim de 3. gün embriyosu ve 2 tane transfer edildi. Bende cesaret edemem erkenden yapmaya yani 10. gün mantıklı ama dayanırım inşallah o güneIns bakalim bnm 3.gun 2 tane transfer yapildi test yapmak istiyorum 7 veya 8.gunde ama cesaretim yok galiba biraz bide yapanlarin cogu 5.gun embriyosu oyuzdende istemiyorum 10.gun falan yapsam belki cikar varsa ama 10 gunu bekleyen 12 gunude bekler diyorum kendimle savas icindeyim
Bugun kacinci gunun seninAynen benim de 3. gün embriyosu ve 2 tane transfer edildi. Bende cesaret edemem erkenden yapmaya yani 10. gün mantıklı ama dayanırım inşallah o güne
Merhaba benimde 5.gün embriyosu 4ab kalitede5 gün embriyosu 4ab kalitesi
Transferi saymazsam 2. günümBugun kacinci gunun senin
Basın sagolsun cnm .benim de 9 haftalikken içimde ölmüş ve kürtaj olmustum. Senin neden 16.haftada ölmüş ? Ne DedilerEvet canım ilki 16 haftalıkken melek oldu inşallah hepberaber bebisleniriz