Hadi inşallah canım yeni yaşın bebisli gelsinAyniymis gunlerimiz bazilarina 12 gun sonra test gunu vermisler ondan sordum. 7 ocak dogum gunum insllah en buyuk hediyem yoldadir
Ikimizde bebisli oluruz insallah.Test yapinca banada haber verHadi inşallah canım yeni yaşın bebisli gelsin
Tm tatlimIkimizde bebisli oluruz insallah.Test yapinca banada haber vermerak ederim seni
Benimde 3.gunAmin insallah5. Gun embriyosu senin kacinci gun?
Bol bol dinleniyorum arada biraz evin içinde geziyorumcanimsin sen gul diye yazmistim zaten neler yapiyorsun bakim nasil geciyor gunlerin ♥
Ohhh sifa olsun insallah canim benimm havuc suyu ve ananasta iyi geliyor diyorlar sende yeBol bol dinleniyorum arada biraz evin içinde geziyorumDikkat etmeye çalışıyorum çünkü unutup anı hareketler yapabiliyorum kabak çekirdeği, fındık, ceviz ve badem atıştırıyorum. Kemik sularıyla çorba yaptırıyorum anneme şu içiyorum bol bol. Öyle işte canım sürekli yatmak da sıkıntı
Tesekkur ederiz canim benim 2020 annesi oluruz insallah hepimiz buraya bebeklerimizin gaz problemleri icin yazi yazariz insallahhhhkızlar yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı ve bebişli yıllar diliyorum herkese
Ananas ı bir iki dilim abartmayin kızlar kan sulandırma özelliği varOhhh sifa olsun insallah canim benimm havuc suyu ve ananasta iyi geliyor diyorlar sende ye
Peki transfer öncesi ve sonrası neler yapılıyor,neler kullanılıyor ve toplam kaç gün sürüyor?Merhaba canim transfer islemi vajinal muayene gibi tek farki amiliyathanede steril ortamda yapiliyor ve max 5 dk suruyor
O kisinin tedavisine gore değişiyor ben adetten sonra 8 gun igne oldum. Sonra opu yani yumurta toplama islemi yapildi.yumurta toplamadan sonra embriyolarin gelisimine gore 3. Gun ve ya 5. Gun transfer yapiyorlar benim 5. Gundu. Oncesinde doktor progestan ve kan sulandirici ek olarak kortizon verdi. Sonrasindada 2 gun istirahat ilaclara devam kortizon kestik folik asit verdi. Sen hangi asamadasin canimPeki transfer öncesi ve sonrası neler yapılıyor,neler kullanılıyor ve toplam kaç gün sürüyor?
Evet canim gunluk bir dilim gecmesin diyorlar onu bende duydumAnanas ı bir iki dilim abartmayin kızlar kan sulandırma özelliği var
Canım ben transferden sonra da içtim. Test gününe kadar vermişti nesrin hoca, dedim tadı kötü, 5 gün iç bırak o zaman dedi transfer günü sorduğumda. Ama ben nolur nolmaz test gününe kadar içtim. O gün de bıraktırdı zaten.Kizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi
Ben devam ediyorum yarım olarak sonuca kadar dedilerKizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi
canım bende toplamadan sonra 7 gün içtim transferden sonra 2 gün daha içtim yaniKizlar birsey sorucam yukarida bi arkadas transfer sonra kortizonu kestik yazmis bi an aklima takildi ben hala prednol iciyorum doktoru yalnis anlamis olamam dimi benim gibi transfer sonrasi prednol kullanan varmi
Ben rahim dinlendirme süreci deyim,transferi bekliyorum.Şubat'ta olacak inşallah...I
O kisinin tedavisine gore değişiyor ben adetten sonra 8 gun igne oldum. Sonra opu yani yumurta toplama islemi yapildi.yumurta toplamadan sonra embriyolarin gelisimine gore 3. Gun ve ya 5. Gun transfer yapiyorlar benim 5. Gundu. Oncesinde doktor progestan ve kan sulandirici ek olarak kortizon verdi. Sonrasindada 2 gun istirahat ilaclara devam kortizon kestik folik asit verdi. Sen hangi asamadasin canim
Aa canm hamilemisin ne guzelll:))Bugün 11 gün test günümdü sonucum 218 çıktışaşkınlık ve korku içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?