Evet canım ilki 16 haftalıkken melek oldu inşallah hepberaber bebislenirizTatlim senin bu ikinci denemenmi benimle birlikte denemistin daha oncee hatirladim seni isallah busefer yuzun guler tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ilki 16 haftalıkken melek oldu inşallah hepberaber bebislenirizTatlim senin bu ikinci denemenmi benimle birlikte denemistin daha oncee hatirladim seni isallah busefer yuzun guler tatlım
İnşallah canım benim. Allah hepimize nasip etsin inşallahYarın test günüm dualarınızı beklıyorum çok ihtiyacım var.
2020 bebisli gelsin hepimize içini ferah tut ve stres yapma sakınYarın test günüm dualarınızı beklıyorum çok ihtiyacım var.
Canım idrardan baktın mıKizlar yarin test gunum. Iki gundur cok kotu bir haldeyim. Mide bulantisi yuzunden yerimden kalkamiyorum ve bir sey de yiyemiyorum. Size boyle seyler oldu mu?
Hayir, hic cesaret edemedim. Ama az once gidip kan verdim. 2 saat sonra sonucu belli olacakmis.Canım idrardan baktın mı
Benim de yarin canim. Ama iki gundur kendimi hic iyi hissetmiyorum. Gidip kan verdim artik. 2 saat sonra sonuc cikacakmis. Insallah bebeklerimiz tutunmayi basarmistir.Yarın test günüm dualarınızı beklıyorum çok ihtiyacım var.
Oy oy canım cok güzel degerin hayırlı olsunAyyy kizlaaar sonucum 670, inanamiyorum
Yaa cok sagol. Yasim 38, beklemenin nasil zor bir sey oldugunu cok iyu biliyorum ve su anda inanamiyorum. Insallah bekleyen herkes en kisa zamanda olumlu sonuc alir.Oy oy canım cok güzel degerin hayırlı olsun
İnşallah güzel haberini alırızHayir, hic cesaret edemedim. Ama az once gidip kan verdim. 2 saat sonra sonucu belli olacakmis.
Şimdi gördüm canım. Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsinAyyy kizlaaar sonucum 670, inanamiyorum
Canım senin ikiz miydi transferinYaa cok sagol. Yasim 38, beklemenin nasil zor bir sey oldugunu cok iyu biliyorum ve su anda inanamiyorum. Insallah bekleyen herkes en kisa zamanda olumlu sonuc alir.
Evet canim, iki tane besinci gun embriyosu transfer edilmisti.Canım senin ikiz miydi transferin
Rabbim kucaginada almayi nasip etsin ins kizlar ben bu grubun uguruna inaniyorum cogu kisi pozitif sonuclar aliyor darisi basimiza bugun benimde hep bi karin agrin ve bacak agrilarim var kasiklarimi demiyorum bile ama kendimide belirti diye kurmamaya calisiyorum cunku cok ilac iciyorum onlardanda olabilir bekleme gunumu yarilarim 6.gunum bugun kaldi 6 gun birde kizlar ozelliklr su 2 3 gundur gece hep wcye kalkiyorum sizlerdede boyle oluyormu gecede en 4 kere garanti kalkiyorumEvet canim, iki tane besinci gun embriyosu transfer edilmisti.
Test gunun ne zaman benmde diger sali gunu test gunjmRabbim kucaginada almayi nasip etsin ins kizlar ben bu grubun uguruna inaniyorum cogu kisi pozitif sonuclar aliyor darisi basimiza bugun benimde hep bi karin agrin ve bacak agrilarim var kasiklarimi demiyorum bile ama kendimide belirti diye kurmamaya calisiyorum cunku cok ilac iciyorum onlardanda olabilir bekleme gunumu yarilarim 6.gunum bugun kaldi 6 gun birde kizlar ozelliklr su 2 3 gundur gece hep wcye kalkiyorum sizlerdede boyle oluyormu gecede en 4 kere garanti kalkiyorum
Hayirli olsun Rabbim kucaģinada nasip etsinEvet canim, iki tane besinci gun embriyosu transfer edilmisti.
Hadi gozun aydin canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinAyyy kizlaaar sonucum 670, inanamiyorum
5.gun benmki 2 tane7 ocak ayni test gunumiznkacinci embriyosu seninki