Güldüm resmenAaa oyle olur mu canim ocak ocaga aralik araliga sacma bi mantik malesef persembe transfer mi ♥
Bende pıhtı yoktu ama lekelenme ler var belim neredeyse 4 5 gündür ağrıyorCanım benimde adet günum bugün bendede gece öyle kahverengi mercimek tanesi kader kahve bir pıhtı vardı ve belim dünden beri ağrıyor sende de bel ağrısı var mı 8. Günüm benim kanda pozitifi gördüm dün ama bugün böyle oldum
Bende de olmuştu o lekelenmeBende pıhtı yoktu ama lekelenme ler var belim neredeyse 4 5 gündür ağrıyor
Gözünüz aydın hayırlı olsunBugün 11 gün test günümdü sonucum 218 çıktışaşkınlık ve korku içindeyim
Güldüm resmenHerkes istediği yere yazar çizer ne var bunda.. Takılmayın böyle şeylere birbirimize moral olalım
Allah kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederimBugün 11 gün test günümdü sonucum 218 çıktışaşkınlık ve korku içindeyim
Allah kucagina almayi nasip etsin canim benim kat kat artsin degerin insallahBugün 11 gün test günümdü sonucum 218 çıktışaşkınlık ve korku içindeyim
Çok teşekkür ederim bekleyen herkese Allah nasip etsin inşAllah kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim
Allah razı olsun cümlemizin inşAllah kucagina almayi nasip etsin canim benim kat kat artsin degerin insallah ♥
Ayy insallahh benimde test gunum 7 ocakCok sevindim allah tamamina erdirsin 7 ocakta bana ve benim gibi sonuc bekleyenlerede boyle guzel sonuclar paylasmayi nasip etsin ins
Hadi bakalim hakkimizda hayirlisi kacinci embriyosu seninkiAyy insallahh benimde test gunum 7 ocakhic bu kadar beklememistim bu günü
Amin insallahHadi bakalim hakkimizda hayirlisi kacinci embriyosu seninki
9 ocakta benim Allah ım biz gibi bekleyen herkese güzel haberler getirsinAyy insallahh benimde test gunum 7 ocakhic bu kadar beklememistim bu günü
Amin insallah9 ocakta benim Allah ım biz gibi bekleyen herkese güzel haberler getirsin
Merhaba canim transfer islemi vajinal muayene gibi tek farki amiliyathanede steril ortamda yapiliyor ve max 5 dk suruyorMerhaba hanımlar, transfer işlemi ile alakalı biraz bilgi verebilir misiniz? Bu konuda hiç bir fikrim yok,lütfen yardımcı olun.
Cumartesi günü canım minnaklarimla üçüncü günüm dahaAmin insallahhangi gun transfer oldunuz siz
Ayniymis gunlerimiz bazilarina 12 gun sonra test gunu vermisler ondan sordum. 7 ocak dogum gunum insllah en buyuk hediyem yoldadirCumartesi günü canım minnaklarimla üçüncü günüm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?