- 17 Haziran 2019
- 154
- 81
- 28
- 30
Senin?Kaçıncı gün embriyosu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin?Kaçıncı gün embriyosu?
Benimde 5Aa ve 5AbSenin?
Yaş kaç kaçıncı deneme 2 transfer nasıl oldu acaba özel değilse tabiBenimde 5Aa ve 5Ab
Bende yaptm 4. Günden itibaren hergün idrar testi yaptm 6. Günüm bugün gittikçe koyulaştı ikinci cizgi bugün tam net ciktı ama benim blastokist 2 taneydi, bir de adet tarihine yakınsa cikıyor idrarda, henüz kan testi vermedim ama yarın vercemKızlar dayanamayıp 4. 5. Gün test yapan oldu mu nasıl sonuçlar aldınız negatif çıkan pozitif oldu mu veya direk pozitifi gören oldu mu
Yaş 30 bu benim 4. Dondurulmuşum hiç pozitif almadm maalesefYaş kaç kaçıncı deneme 2 transfer nasıl oldu acaba özel değilse tabi
Normal canım merak etmeArkadaşlar merhaba
Ben tedaviye yeni basladın. Şeffaf uzayan yapışkan akıntım cok fazla
Sizde de opu oncesi boyle oluyor muydu?
Allah gönlüne göre versin canım benim inşallah alırsın bebeğini kucağınaDün rüyamda pozitifi gördüm bi ümit işte ya belkide bilinçaltı belirti arıyorum kendimde onu da bulamıyorum nolur olsun kızlar ya bana da dua edin lütfen
Pek belirti aramıyorum ama kasık ve bel agrım var sanırım psikolojik de arılar hissediyor olabilirim yada ılacları etkisi kendimi dinlemek istemiyorum o yuzden sadece jel kullanıyorum aşırı akıntı var 2.denemem bu ilkinde çok kendimi dınlemıstım bunda dinlemiyorumSende var mı bi belirti
Bende de geliyor suan bunun tek nedeni pembelıge takılmayın je beyaz oldugu ıcın ıcerde tepkime sonucu rengi degısıyor aynı beyaz krem VS lerın bozulmuş rengi gibi dusunun yada yogurt peynirin bazen pembe olarak bozulduğu gibi Bı mana yuklemeyın sakın tek nedeni buBenimde 25 aralık 5.gün embriyosu... hiç ağrım sızım yok tek yaşadığım şey transferin 2. Ve 4. Günü jel pembe tortu şekilde geldi .. bu inşallah iyiye işarettir kafam karışık
Genel olarak ya tahriş sonucu olarak ya da yerleşme olarak yazılmış.. renk dönmesini ilk defa duyuyorum...hayırlısı olsun bakalım umarım ikimiz içinde yerleşmeye işarettirBende de geliyor suan bunun tek nedeni pembelıge takılmayın je beyaz oldugu ıcın ıcerde tepkime sonucu rengi degısıyor aynı beyaz krem VS lerın bozulmuş rengi gibi dusunun yada yogurt peynirin bazen pembe olarak bozulduğu gibi Bı mana yuklemeyın sakın tek nedeni bu
İnşallah sımsıkı tutunurlar sana canm güzel haberinide alırsin Allah ın izniyle inşallah ❤Benim de yarın transferim olacak 2 adet dondurulmuşum var ikiside transfer edilecek ve maalesef elimde kalacak başka embriyom yok. Dua edin kızlar bana da. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Aminnnnn Allah razı olsunİnşallah sımsıkı tutunurlar sana canm güzel haberinide alırsin Allah ın izniyle inşallah ❤
Kaç da gideceksin transfere haber ver hemen bize deBenim de yarın transferim olacak 2 adet dondurulmuşum var ikiside transfer edilecek ve maalesef elimde kalacak başka embriyom yok. Dua edin kızlar bana da. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Öğleden sonra olacak işte. Çok stres yaptım galiba Dua edin kızlarKaç da gideceksin transfere haber ver hemen bize de
Ya işte ilk test tarihinde anlaşılıyor diye biliyorum çünkü değere göre yönlendiriyorlar. 2. testi de ona göre erken istiyorlar diye biliyorum canım.Kızlar yaa bu dış gebelik ya da kimyasal gebelik ne zaman belli olur
Amin inşallahGenel olarak ya tahriş sonucu olarak ya da yerleşme olarak yazılmış.. renk dönmesini ilk defa duyuyorum...hayırlısı olsun bakalım umarım ikimiz içinde yerleşmeye işarettir