- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
- 23
Anladım canım peki belirtin var mıydı ben her an adet olacam gibi hissediyorum
bende çılgın gibi şişkinlik ve gaz var davul gibi hissediyorum kendimi hep. kasıklarda da kramp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım peki belirtin var mıydı ben her an adet olacam gibi hissediyorum
Hmm anladım canım cevapların için çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbende çılgın gibi şişkinlik ve gaz var davul gibi hissediyorum kendimi hep. kasıklarda da kramp
Insallah çıksın bebegıne kavusursunAyy valla gaza geldim yapcam kahvaltıdan sonra hemen gitcem korkmuyor da değilim ama er ya da geç öğrencez zaten
Amin inşallah kaç senedir bekliyoruz onu çok hasretizInsallah çıksın bebegıne kavusursun
Sabrediyorum Allah in izniyle ama bu bekleme ısı cok zor cokkk Rabbım bos cevırmesın ınsallah hepimiziCanım senin için şuan çok erken biraz sabretmelisin bence... Allah gönlüne göre versin inşallah
Ahh ahh Allah bıkıp duruyor iste. Onun izniyle Olcak bu Aralık hepimize ıyı gelcek ınsallah herkes hemen hemen aynı donemde transfer olmus kaderlerımız hep aynı olsun ınsallahAmin inşallah kaç senedir bekliyoruz onu çok hasretiz
Aminnnn hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın yeni yıla bebişlerimizle girelim inşallahAhh ahh Allah bıkıp duruyor iste. Onun izniyle Olcak bu Aralık hepimize ıyı gelcek ınsallah herkes hemen hemen aynı donemde transfer olmus kaderlerımız hep aynı olsun ınsallah
Bende 7. Gün bakıcam dayanamıyorumKızlar hep soruyorum ama napaym ya bir tek sizlerle konuşabiliyorum 7.günüm bugün test alıp baksam mı
Hayırlı olsun çok sevindim galiba yüksek çıkmış test gününde yaptın demiTest sonucum şimdi çıktı 186 ay ikiz olabilir mi ilk testim bu
Hayırlı ugurlu olsun hamilesin yuksek cıkması ikiz olabilir. Kaçıncı gününde yaptınTest sonucum şimdi çıktı 186 ay ikiz olabilir mi ilk testim bu
Hayırlı olsun çok sevindim galiba yüksek çıkmış test gününde yaptın demi
Hayırlı ugurlu olsun hamilesin yuksek cıkması ikiz olabilir. Kaçıncı gününde yaptın
Çok zor valla günler geçmiyor sankiBende 7. Gün bakıcam dayanamıyorum
Amin inşallah hepimize nasip olsun Senin 3. gün embriyosu değil mi canımmerhaba kızlar herkese hayırlı olsun benimde bugun 8.gün 2 ocak test tarihim pozitif görenler çok bu topikte allahım isteyen herkese nasip etsin..
4.gün embriyosu benimki canım..Amin inşallah hepimize nasip olsun Senin 3. gün embriyosu değil mi canım
Kötü değil bence sen biraz panik yapmışsın. Doktora sordun mu canımBu arada ilk test 8 ikinci test 10. Gün
Hadi inşallah güzel sonucu alırsın bekliyoruz canım :)Testleri aldım evin yolunu tuttum çok korkuyorum