Benimde üçüncü gün biraz ağrım oldu çok hafif bu gün hiç bişey yokKızlar bugun transferimin 3.günü ve tam 1 hafta var test gününe ve stresten ölüyorum jel den mı bilemiyorum ama hep kasık ve bel agrılarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde üçüncü gün biraz ağrım oldu çok hafif bu gün hiç bişey yokKızlar bugun transferimin 3.günü ve tam 1 hafta var test gününe ve stresten ölüyorum jel den mı bilemiyorum ama hep kasık ve bel agrılarım var
Dayan canım başka şeylerle uğraş diyene bak. Valla ben bi yarını atlatayım Allahn izniyle cumartesi hemen evde idrar testi yapcamPazartesi ama adetime son iki gün kaldı Cumartesi’ye kadar dayanmak istiyorum zor tutuyorum kendimi
Regl belirtisiyle aynı şeyler oldugu için anlayamıyoruz ve tedirgin oluyoruz Rabbim sabrını versin ınsallah herkesin bu bekleme ısı cok zor cokkkBenimde üçüncü gün biraz ağrım oldu çok hafif bu gün hiç bişey yok
Senin transfer Cuma günü mü olmuştuDayan canım başka şeylerle uğraş diyene bak. Valla ben bi yarını atlatayım Allahn izniyle cumartesi hemen evde idrar testi yapcam
Evet canımSenin transfer Cuma günü mü olmuştu
Canım senin için şuan çok erken biraz sabretmelisin bence... Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar bugun transferimin 3.günü ve tam 1 hafta var test gününe ve stresten ölüyorum jel den mı bilemiyorum ama hep kasık ve bel agrılarım var
Kızlar hep soruyorum ama napaym ya bir tek sizlerle konuşabiliyorum 7.günüm bugün test alıp baksam mı
Ayy yap yaaaa :) Valla bende meraklandım... 5. gününde test yapıp pozitifi görenler varKızlar hep soruyorum ama napaym ya bir tek sizlerle konuşabiliyorum 7.günüm bugün test alıp baksam mı
Ayy valla gaza geldim yapcam kahvaltıdan sonra hemen gitcem korkmuyor da değilim ama er ya da geç öğrencez zatenAyy yap yaaaa :) Valla bende meraklandım... 5. gününde test yapıp pozitifi görenler var
Erken gebelik testinden mi yapacaksın canımAyy valla gaza geldim yapcam kahvaltıdan sonra hemen gitcem korkmuyor da değilim ama er ya da geç öğrencez zaten
Canım gözün aydın çok sevindim... kaçıncı günündü bugün... Bence ikiz kadar yüksek değil değerin ama belli de olmaz tabi hakkında hayırlısı olsunTest sonucum şimdi çıktı 186 ay ikiz olabilir mi ilk testim bu
Normal alırım canım. İlk idrarla olmuycak ama çıkar mı bakalımErken gebelik testinden mi yapacaksın canım
Hayırlısı olsun Allah devamında getirsin inşallah kaçıncı gününüzde yaptınız testi. Ve kaçıncı gün embriyosuyduTest sonucum şimdi çıktı 186 ay ikiz olabilir mi ilk testim bu
Aminn inşallah çıkmışmıydı peki idrarda benimde test günüm pazar bugün yapmayı düşünüyorum eczaneden alıpTeşekkürler darısı sizin de başınıza olsun
5. Gün embriyosu, 10. Gün test. Dün sabah dayanamayıp idrar yapmıştım :))
Aminn inşallah ❤çıkmışmıydı peki idrarda benimde test günüm pazar bugün yapmayı düşünüyorum eczaneden alıp
Anladım canım peki belirtin var mıydı ben her an adet olacam gibi hissediyorumaynen erken testten almıştım, predictor
Aminn inşallah ❤çıkmışmıydı peki idrarda benimde test günüm pazar bugün yapmayı düşünüyorum eczaneden alıp