- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
Süperrrrrr.. Hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba 8.gün akşam 132 çıkmıştı sonucum 10.gün sabah 248 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrrrrr.. Hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba 8.gün akşam 132 çıkmıştı sonucum 10.gün sabah 248 çıktı
Yarın sabah yap bence de aç karnına ilk idrarınla... Bir de kk de burda okudum bir bayan yapmış testi erken yapmış denemiş. Önce normal idrarla yapmış çıkmamış negatif görmüş. Sonra 3 damla kanla 3 damla idrarını karıştırmış ve testi bu şekilde yapmış pozitifi görmüş.. Şimdi bir kaç aylık hamile sanırsam.. Kanla olunca erken de olsa çıkıyormuş :) Bilmiyorum ben onların yalancısıyımEvet transferi saymıyoruz dimi 6 oluyor ay valla napsam bilemedim ya kafayı yicem ya da yarın mı yapayım sabah kalkınca ilk idrarla
Hadi ya neler biliyorlar bende cumartesi sabah yapcam karar verdim. Zaten pazar günü de normal test günüm. Gerçekten çok zormuş transferden sonraki süreç beklemekYarın sabah yap bence de aç karnına ilk idrarınla... Bir de kk de burda okudum bir bayan yapmış testi erken yapmış denemiş. Önce normal idrarla yapmış çıkmamış negatif görmüş. Sonra 3 damla kanla 3 damla idrarını karıştırmış ve testi bu şekilde yapmış pozitifi görmüş.. Şimdi bir kaç aylık hamile sanırsam.. Kanla olunca erken de olsa çıkıyormuş :) Bilmiyorum ben onların yalancısıyım
Hadii hayirlisi simdiden gozun aydin diyelim bari darisi benim transfere insallahKızlarrrrrr :) Bende yeni geldim doktordan.. Herşey iyi pazartesi transferini yapacağız dedi doktor.. Ayyy kötü oldum birden.. Kaç aydır tedaviydi, embriyo dondurmaydı, rahim dinlendirmeydi derken geldik mi yolun sonuna :)))
Çok sağolun hepimizin pozitifi görmesi dileğimleeSüperrrrrr.. Hayırlı uğurlu olsun
Benim de daha 5 gün oldu ama çatlamak üzereyim midem yanıyor stresten resmenEvet transferi saymıyoruz dimi 6 oluyor ay valla napsam bilemedim ya kafayı yicem ya da yarın mı yapayım sabah kalkınca ilk idrarla
Cnm nasıl belirtilerin oldu acabaEşim gerçekten sevinmedi bile, ilk seferde düşük olduğundan şuan çok temkinliyiz sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor cidden. Oysaki zaten cok erken her türlü negatif cıkar diye sabahı bile beklemeden yapmıştım. inşallah insallah güzel olur, herkese gönlüne göre sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Çok stres yapmak da iyi değil canım.. Rahatlamaya çalış biraz.Benim de daha 5 gün oldu ama çatlamak üzereyim midem yanıyor stresten resmen
Hadi gözün aydın hayırlı sonuçlarını da alırız inşallahKızlarrrrrr :) Bende yeni geldim doktordan.. Herşey iyi pazartesi transferini yapacağız dedi doktor.. Ayyy kötü oldum birden.. Kaç aydır tedaviydi, embriyo dondurmaydı, rahim dinlendirmeydi derken geldik mi yolun sonuna :)))
Sağol canım benim inşallah hepimizin güzel sonuçları olur Sana sakin ol diyorum da acaba ben nasıl olucamHadi gözün aydın hayırlı sonuçlarını da alırız inşallah
Valla midem yanıyor halsizim hep stresten oldu bi de adet olacakmış gibiyim aşırı duygusalım düşünüp düşünüp ağlıyorumSağol canım benim inşallah hepimizin güzel sonuçları olur Sana sakin ol diyorum da acaba ben nasıl olucam
Anlıyorum canım çok haklısın tabi.. Hepimiz aynısını yaşayacağız muhtemelen. O kadar manevi - maddi emek veriyoruz umut ediyoruz en önemlisi de. Kesin bende oturur salya sümük ağlarım zaten duygusalım :)Valla midem yanıyor halsizim hep stresten oldu bi de adet olacakmış gibiyim aşırı duygusalım düşünüp düşünüp ağlıyorum
Valla bende başlarda stres yapmayım dedim ama günler geçtikçe çok heyecan yaptım. Adet ağrılarım var her ay ki gibi o yüzden çok korkuyorum. Pek cesaret edemiyorum Bi yandan test günü gelsin istemiyorumBenim de daha 5 gün oldu ama çatlamak üzereyim midem yanıyor stresten resmen
Ben ilk hamile kaldığımda akıntı, gaz ve göğüste hassasiyet vardı. Ama ben ilaçlardan diye düşünmüştüm. Onun dışında bir belirttim yoktu. Ama düşükle sonuçlandı maalesef.Cnm nasıl belirtilerin oldu acaba
Test aldım dayanamadım sabah bi yapsam mı acaba diyorumValla bende başlarda stres yapmayım dedim ama günler geçtikçe çok heyecan yaptım. Adet ağrılarım var her ay ki gibi o yüzden çok korkuyorum. Pek cesaret edemiyorum Bi yandan test günü gelsin istemiyorum
Ben ilk hamileliğimi hatırlayamıyorum bileBen ilk hamile kaldığımda akıntı, gaz ve göğüste hassasiyet vardı. Ama ben ilaçlardan diye düşünmüştüm. Onun dışında bir belirttim yoktu. Ama düşükle sonuçlandı maalesef.
Dayanamadın dmi esas test günün ne zaman canımTest aldım dayanamadım sabah bi yapsam mı acaba diyorum
Pazartesi ama adetime son iki gün kaldı Cumartesi’ye kadar dayanmak istiyorum zor tutuyorum kendimiDayanamadın dmi esas test günün ne zaman canım