• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Evet transferi saymıyoruz dimi 6 oluyor😀 ay valla napsam bilemedim ya kafayı yicem ya da yarın mı yapayım sabah kalkınca ilk idrarla
Yarın sabah yap bence de aç karnına ilk idrarınla... Bir de kk de burda okudum bir bayan yapmış testi erken yapmış denemiş. Önce normal idrarla yapmış çıkmamış negatif görmüş. Sonra 3 damla kanla 3 damla idrarını karıştırmış ve testi bu şekilde yapmış pozitifi görmüş.. Şimdi bir kaç aylık hamile sanırsam.. Kanla olunca erken de olsa çıkıyormuş :) Bilmiyorum ben onların yalancısıyım :halay:

Kızlarrrrrr :) Bende yeni geldim doktordan.. Herşey iyi pazartesi transferini yapacağız dedi doktor.. Ayyy kötü oldum birden.. Kaç aydır tedaviydi, embriyo dondurmaydı, rahim dinlendirmeydi derken geldik mi yolun sonuna :)))

Yarın sabah yap bence de aç karnına ilk idrarınla... Bir de kk de burda okudum bir bayan yapmış testi erken yapmış denemiş. Önce normal idrarla yapmış çıkmamış negatif görmüş. Sonra 3 damla kanla 3 damla idrarını karıştırmış ve testi bu şekilde yapmış pozitifi görmüş.. Şimdi bir kaç aylık hamile sanırsam.. Kanla olunca erken de olsa çıkıyormuş :) Bilmiyorum ben onların yalancısıyım :halay:
Hadi ya neler biliyorlar 🙈 bende cumartesi sabah yapcam karar verdim. Zaten pazar günü de normal test günüm. Gerçekten çok zormuş transferden sonraki süreç beklemek

Kızlarrrrrr :) Bende yeni geldim doktordan.. Herşey iyi pazartesi transferini yapacağız dedi doktor.. Ayyy kötü oldum birden.. Kaç aydır tedaviydi, embriyo dondurmaydı, rahim dinlendirmeydi derken geldik mi yolun sonuna :)))
Hadii hayirlisi simdiden gozun aydin diyelim bari darisi benim transfere insallah 😂

Eşim gerçekten sevinmedi bile, ilk seferde düşük olduğundan şuan çok temkinliyiz 🙊 sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor cidden. Oysaki zaten cok erken her türlü negatif cıkar diye sabahı bile beklemeden yapmıştım. inşallah insallah güzel olur, herkese gönlüne göre sağlıklı bir gebelik nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Cnm nasıl belirtilerin oldu acaba

Hadi gözün aydın hayırlı sonuçlarını da alırız inşallah

Hadi gözün aydın hayırlı sonuçlarını da alırız inşallah
Sağol canım benim inşallah hepimizin güzel sonuçları olur :dua: Sana sakin ol diyorum da acaba ben nasıl olucam :P

Sağol canım benim inşallah hepimizin güzel sonuçları olur :dua: Sana sakin ol diyorum da acaba ben nasıl olucam :p
Valla midem yanıyor halsizim hep stresten oldu bi de adet olacakmış gibiyim aşırı duygusalım düşünüp düşünüp ağlıyorum 😂😂

Valla midem yanıyor halsizim hep stresten oldu bi de adet olacakmış gibiyim aşırı duygusalım düşünüp düşünüp ağlıyorum 😂😂
Anlıyorum canım çok haklısın tabi.. Hepimiz aynısını yaşayacağız muhtemelen. O kadar manevi - maddi emek veriyoruz umut ediyoruz en önemlisi de. Kesin bende oturur salya sümük ağlarım zaten duygusalım :)

Benim de daha 5 gün oldu ama çatlamak üzereyim midem yanıyor stresten resmen
Valla bende başlarda stres yapmayım dedim ama günler geçtikçe çok heyecan yaptım. Adet ağrılarım var her ay ki gibi o yüzden çok korkuyorum. Pek cesaret edemiyorum Bi yandan test günü gelsin istemiyorum

Valla bende başlarda stres yapmayım dedim ama günler geçtikçe çok heyecan yaptım. Adet ağrılarım var her ay ki gibi o yüzden çok korkuyorum. Pek cesaret edemiyorum Bi yandan test günü gelsin istemiyorum
Test aldım dayanamadım sabah bi yapsam mı acaba diyorum

Kızlar bugun transferimin 3.günü ve tam 1 hafta var test gününe ve stresten ölüyorum jel den mı bilemiyorum ama hep kasık ve bel agrılarım var

Back