Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bence degerin canım ama kacinci gun embriyosuyduArkadaşlar merhaba 8.gün akşam 132 çıkmıştı sonucum 10.gün sabah 248 çıktı
İkiz olma ihtimali var mı acaba ilk testi kaçıncı gün yaptınızArkadaşlar merhaba 8.gün akşam 132 çıkmıştı sonucum 10.gün sabah 248 çıktı
5.gün canım doktorla görüştüm cumartesi tekrarlıyoruz dediGüzel bence degerin canım ama kacinci gun embriyosuydu
Transfer hariç 8.gün yaptımİkiz olma ihtimali var mı acaba ilk testi kaçıncı gün yaptınız
2 embriyo transfer edilmişti ama bilmiyorumTransfer hariç 8.gün yaptım
Bence gayet iyi canim degerin icini ferah tut insallah kat kat artar degerin5.gün canım doktorla görüştüm cumartesi tekrarlıyoruz dedi
İnşallah canım hepimizin değerleri kat kat artsın inşallahBence gayet iyi canim degerin icini ferah tut insallah kat kat artar degerin ♥
Ama ikiz olunca daha yuksek cikmasi lazim 8inci gune2 embriyo transfer edilmişti ama bilmiyorum
Canim 6inci gunun oluyor degil mi bence erken ama cesaretini topla yapArkadaşlar ben pazar günü test tarihine kadar dayanamycam galiba. Cuma transferim oldu gebelik testi alsam şimdi eczaneden daha erken mi çıkar mı sizce
Evet transferi saymıyoruz dimi 6 oluyor ay valla napsam bilemedim ya kafayı yicem ya da yarın mı yapayım sabah kalkınca ilk idrarlaCanim 6inci gunun oluyor degil mi bence erken ama cesaretini topla yap
Hadi gozun aydın canim saglikla kucagina alirsin insallah dondurulmus muydu kacinci gun embriyosu
Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin kaç gün erken yaptınız acaba
bence git dolas bugun unut testi yarin sabah yap bize de guzel haber verEvet transferi saymıyoruz dimi 6 oluyor ay valla napsam bilemedim ya kafayı yicem ya da yarın mı yapayım sabah kalkınca ilk idrarla
Hadi gözün aydın kanda da çıkacak inşallahben yarını bekleyemedim sonuç budur.
Öyle yapcam canım bugünde yapmayım yarın yapcam ilk idrarla yapmak şart mı gün içerisinde yapsam da olur mu acababence git dolas bugun unut testi yarin sabah yap bize de guzel haber ver
Ben ikinci idrarda yaptım ilk iki seferi, sonuç verdi o da.Öyle yapcam canım bugünde yapmayım yarın yapcam ilk idrarla yapmak şart mı gün içerisinde yapsam da olur mu acaba
Aa tamam madem teşekkür ederimBen ikinci idrarda yaptım ilk iki seferi, sonuç verdi o da.
Gözünüz aydın canım :)ben yarını bekleyemedim sonuç budur.