• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim nerde yaptiriyorsun tedaviyi
Kayseri Acıbadem de ama pek memnun kalmadım açıkcası yumurta toplamadan sonra ohss olmuşum hiç bişey demediler bana birde kromozom testi varmış bilsem en azından bi kaç tanesine yaptırırdım 10 a yakın embriyo vardı şimdi içim de bi sıkıntı çok huzursuzum bi an önce geçse günler diyorum

Şimdiden hayırlı olsun canım.. Genelde belirti olmadığını ilaçlardan dolayı rahatsızlık duyduklarını söylüyorlar.. Benim okuduğum yorumlarda bu şekilde. Senin de pazartesi salı belli olur benimde bi aksilik çıkmazsa o günlerde transferim olacak. :dua:
Rabbim inşallah güzel sonuçlandırır su konusunu abartıp kendini rahatsız etme sakin ol bu zamana kadar gördüğün en basit işlem

Bugün 10. günüm. Kişiye göre değişiyormuş durum. Bazılarında 2 hafta bazılarında da bu süreç 3 haftayı buluyormuş.. Benim şuana kadar hormon testlerim ve muayenelerim normal gittiğinden pazartesi veya salı diye düşünüyorum bakalım dr perşembe günü tekrar gittiğimde ne diyecek..
Ben regli oldum ikinci gün gittim transfer tarihi verdi haftada bir kontrol oldu dediği gün de transferim olmuştu

Ben regli oldum ikinci gün gittim transfer tarihi verdi haftada bir kontrol oldu dediği gün de transferim olmuştu
Yok bana hemen tarih vermedi haftalık kontrollere geleceksin ona göre söyliycem dedi. Hatta çalıştığım için ısrar ettim işyerine şu tarihlerde izine çıkacağım diye önceden söylemem lazım dedim yine söylemedi :) bakalım bu hafta gideyim söyler diye umut ediyorum.

merhaba. 3 aralıkta başlayan ilk maceram 17 aralıkta transferle artık bekleme modunda devam ediyor Hoppa 27’sinde testim var, çatlamak üzereyim meraktan :))

çok sorunsuz başladı ve devam etti bu süreç... umarım sonuca da bu kadar kolay ulaşırız :dua:

Yok bana hemen tarih vermedi haftalık kontrollere geleceksin ona göre söyliycem dedi. Hatta çalıştığım için ısrar ettim işyerine şu tarihlerde izine çıkacağım diye önceden söylemem lazım dedim yine söylemedi :) bakalım bu hafta gideyim söyler diye umut ediyorum.
Bu günler geçiyor da transfer sonrası geçmiyor ben geçer mi acaba bu günler demiştim bi baktım gün gelmiş kendimi çok hazırlıksız hissettim

Arkadaşlar işe güce çalışmıyorsanız el işlerine bulmacaya bilmeceye verin kendinizi çare yok

Bu günler geçiyor da transfer sonrası geçmiyor ben geçer mi acaba bu günler demiştim bi baktım gün gelmiş kendimi çok hazırlıksız hissettim
Senin test günün bugün müydü canım

merhaba. 3 aralıkta başlayan ilk maceram 17 aralıkta transferle artık bekleme modunda devam ediyor Hoppa 27’sinde testim var, çatlamak üzereyim meraktan :))

çok sorunsuz başladı ve devam etti bu süreç... umarım sonuca da bu kadar kolay ulaşırız :dua:
Belli oldu mu sonucunuz acaba

Günaydın arkadaşlar :) 25 Aralık test günüm diyen bir sürü arkadaşımız vardı.. Sonuç alanlar var mı ?

ben yarını bekleyemedim sonuç budur. :anneadayı:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-12-26 at 09.13.47.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-26 at 09.13.47.jpeg
    170,9 KB · Görüntüleme: 30
Back