Kayseri Acıbadem de ama pek memnun kalmadım açıkcası yumurta toplamadan sonra ohss olmuşum hiç bişey demediler bana birde kromozom testi varmış bilsem en azından bi kaç tanesine yaptırırdım 10 a yakın embriyo vardı şimdi içim de bi sıkıntı çok huzursuzum bi an önce geçse günler diyorumCanim nerde yaptiriyorsun tedaviyi
Rabbim inşallah güzel sonuçlandırır su konusunu abartıp kendini rahatsız etme sakin ol bu zamana kadar gördüğün en basit işlemŞimdiden hayırlı olsun canım.. Genelde belirti olmadığını ilaçlardan dolayı rahatsızlık duyduklarını söylüyorlar.. Benim okuduğum yorumlarda bu şekilde. Senin de pazartesi salı belli olur benimde bi aksilik çıkmazsa o günlerde transferim olacak.
Ben regli oldum ikinci gün gittim transfer tarihi verdi haftada bir kontrol oldu dediği gün de transferim olmuştuBugün 10. günüm. Kişiye göre değişiyormuş durum. Bazılarında 2 hafta bazılarında da bu süreç 3 haftayı buluyormuş.. Benim şuana kadar hormon testlerim ve muayenelerim normal gittiğinden pazartesi veya salı diye düşünüyorum bakalım dr perşembe günü tekrar gittiğimde ne diyecek..
Yok bana hemen tarih vermedi haftalık kontrollere geleceksin ona göre söyliycem dedi. Hatta çalıştığım için ısrar ettim işyerine şu tarihlerde izine çıkacağım diye önceden söylemem lazım dedim yine söylemedi :) bakalım bu hafta gideyim söyler diye umut ediyorum.Ben regli oldum ikinci gün gittim transfer tarihi verdi haftada bir kontrol oldu dediği gün de transferim olmuştu
Tesekkurler. Bu gun dorduncu gunum.Hayırlı olsun canım.. Senin kaçıncı günün bugün
Bu günler geçiyor da transfer sonrası geçmiyor ben geçer mi acaba bu günler demiştim bi baktım gün gelmiş kendimi çok hazırlıksız hissettimYok bana hemen tarih vermedi haftalık kontrollere geleceksin ona göre söyliycem dedi. Hatta çalıştığım için ısrar ettim işyerine şu tarihlerde izine çıkacağım diye önceden söylemem lazım dedim yine söylemedi :) bakalım bu hafta gideyim söyler diye umut ediyorum.
Gelsin artik ocak bende transferimi olayım artik zaman gecmek bilmiyorrr
[/QUOTEzaman su gibi geçer bi bakmışın ocakdasın bu süreçte bol yürü bol su iç
Senin test günün bugün müydü canımBu günler geçiyor da transfer sonrası geçmiyor ben geçer mi acaba bu günler demiştim bi baktım gün gelmiş kendimi çok hazırlıksız hissettim
Yok canım ama yapmamak için zor tutuyorum kendimi mideme kramplar giriyor artık Cuma günü yapıcam testiSenin test günün bugün müydü canım
Senin transfer günün belli oldu muSenin test günün bugün müydü canım
Yarın kontrole gideyim söyler artık diyorum :) Asistanına sormuştum bi aksilik olmazda pazartesi salı yapacak demiştiSenin transfer günün belli oldu mu
Belli oldu mu sonucunuz acabamerhaba. 3 aralıkta başlayan ilk maceram 17 aralıkta transferle artık bekleme modunda devam ediyor27’sinde testim var, çatlamak üzereyim meraktan :))
çok sorunsuz başladı ve devam etti bu süreç... umarım sonuca da bu kadar kolay ulaşırız
Belli oldu mu sonucunuz acaba
Hayırlısı olsun inşallah2 gün var ama yarın bir test çubuğu alıp deneyeceğim sanırım. Dayanamıyorum
Hadi gozun aydın canim saglikla kucagina alirsin insallah dondurulmus muydu kacinci gun embriyosuben yarını bekleyemedim sonuç budur.
Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin kaç gün erken yaptınız acaba2 gün var ama yarın bir test çubuğu alıp deneyeceğim sanırım. Dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?