İnşallah hepimiz kavuşuruzCanımmmmm inşallah sende hayaline bir an önce kavuşursun❣
Aynı gün transfer olmuşuz beklerken yaptığım tek şey Aralık transfer yorumlarını okuyup beklemek hiç bişey hissetmiyorum çok değişik bi durummuş buMerhaba kizlar, ben de Eskisehir acibademde 21 aralik cumartesi gunu 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bu ikinci denemem. Ilki 5 yil once ve negatifti. Simdi 2 ocakta sonuc almayi bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Beklerken neler yapiyorsunuz?
Şimdiden hayırlı olsun canım.. Genelde belirti olmadığını ilaçlardan dolayı rahatsızlık duyduklarını söylüyorlar.. Benim okuduğum yorumlarda bu şekilde. Senin de pazartesi salı belli olur benimde bi aksilik çıkmazsa o günlerde transferim olacak.Kızlar bende ayın 21 inde transfer oldum ilk denememizdi ben çok rahatım hiç bişey hissetmiyorum bugün ilk kez kasık ağrım oldu bir sürü de ilaç kullanıyorum onlar darladı sizde öyle çok ilaç kullanıyor musunuz
Benim de 1 hafta kaldı canım transfer olmama.. Bir de bunun transferden sonra bekleme süreci var onu hiç düşünemiyorum bende..Gelsin artik ocak bende transferimi olayım artik zaman gecmek bilmiyorrr
Ben kan sonucuna bile cesaret edip bakamam her halde diyorum kendi kendime yasmin kullaniyorum bitsin hemencecikBenim de 1 hafta kaldı canım transfer olmama.. Bir de bunun transferden sonra bekleme süreci var onu hiç düşünemiyorum bende..
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinBen kan sonucuna bile cesaret edip bakamam her halde diyorum kendi kendime yasmin kullaniyorum bitsin hemencecik
Aminn hepimizin insallah dondurulmus embriyo mu seninkiİnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Evet canım 1 kasımda donduruldu 2 tane bebişim var beni bekliyorlar işte.. Haftaya pazartesi veya salı bakalım hangi gün olacaksa transfer onu bekliyorum bende.. Çalışıyorum 1 hafta izine çıkıcam.Aminn hepimizin insallah dondurulmus embriyo mu seninki
Pazartesi dedi de doktor Cumartesi iğne için gittiğim de tahlil vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsaŞimdiden hayırlı olsun canım.. Genelde belirti olmadığını ilaçlardan dolayı rahatsızlık duyduklarını söylüyorlar.. Benim okuduğum yorumlarda bu şekilde. Senin de pazartesi salı belli olur benimde bi aksilik çıkmazsa o günlerde transferim olacak.
İlac mi kullaniyorsun transfer icinEvet canım 1 kasımda donduruldu 2 tane bebişim var beni bekliyorlar işte.. Haftaya pazartesi veya salı bakalım hangi gün olacaksa transfer onu bekliyorum bende.. Çalışıyorum 1 hafta izine çıkıcam.
Canim nerde yaptiriyorsun tedaviyiPazartesi dedi de doktor Cumartesi iğne için gittiğim de tahlil vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Aynen ilaç kullanıyorum perşembe günü tekrar kontrole gidicem ona göre transfer günümü söyler diye düşünüyorum..İlac mi kullaniyorsun transfer icin
Hayırlısı olsun , güzel sonucu alırsın inşallah.. Vallahi herkese dua ediyorumPazartesi dedi de doktor Cumartesi iğne için gittiğim de tahlil vermeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa
Kac gun suruyor peki adetle transfer sureci senin kac gun olduAynen ilaç kullanıyorum perşembe günü tekrar kontrole gidicem ona göre transfer günümü söyler diye düşünüyorum..
Bugün 10. günüm. Kişiye göre değişiyormuş durum. Bazılarında 2 hafta bazılarında da bu süreç 3 haftayı buluyormuş.. Benim şuana kadar hormon testlerim ve muayenelerim normal gittiğinden pazartesi veya salı diye düşünüyorum bakalım dr perşembe günü tekrar gittiğimde ne diyecek..Kac gun suruyor peki adetle transfer sureci senin kac gun oldu
Benim grubum burası galiba arkadaşlar henüz transferim olmadı çünkü. Dondurulmuş embriyo yaş 38 pgt yaptırdım bu ay sonunda transfer. var mı transferi 27 aralık
Insallah hepimiz bebeklerimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz canimAynı gün transfer olmuşuz beklerken yaptığım tek şey Aralık transfer yorumlarını okuyup beklemek hiç bişey hissetmiyorum çok değişik bi durummuş bu
Hayırlı olsun canım.. Senin kaçıncı günün bugünInsallah hepimiz bebeklerimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz canimbenim ara sira kasik agrim oluyor ama ben de cogunlukla pek bir sey hissetmiyorum ve ayni senin gibi buradaki yorumlari okuyarak vakit geciriyorum
Hadi insallah bi an once kavusursun melegineBugün 10. günüm. Kişiye göre değişiyormuş durum. Bazılarında 2 hafta bazılarında da bu süreç 3 haftayı buluyormuş.. Benim şuana kadar hormon testlerim ve muayenelerim normal gittiğinden pazartesi veya salı diye düşünüyorum bakalım dr perşembe günü tekrar gittiğimde ne diyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?