- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
- 53
Yaptım kuzum ondada pozitifBiliyorum canım testte silik çıktı demiştin kan testi yaptın mı diye merak ettim ::)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım kuzum ondada pozitifBiliyorum canım testte silik çıktı demiştin kan testi yaptın mı diye merak ettim ::)
İnşallah rabbim en koşa sürede normal yoldan nasip etsinYaptırdım maalesef negatif oldu bu sefer. Başka zamana kaldı umutlar :)
Çok sevindim canım Hayırlı olsunYaptım kuzum ondada pozitif
Anladım canım Allah nasip etsin inşallahYaptırdım maalesef negatif oldu bu sefer. Başka zamana kaldı umutlar :)
insallah hayirlisi ile hayirli haber alirsin canim doktorun kim acaba?Merhaba kizlar, ben de Eskisehir acibademde 21 aralik cumartesi gunu 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bu ikinci denemem. Ilki 5 yil once ve negatifti. Simdi 2 ocakta sonuc almayi bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Beklerken neler yapiyorsunuz?
Sağol canım inşallah herkese nasip etsinÇok sevindim canım Hayırlı olsun
Insallah insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Doktorum Nicel Bey.insallah hayirlisi ile hayirli haber alirsin canim doktorun kim acaba?
Ben maslak acibademde bülent beyde transfer oldum ama eskişehirde hulusi bey takip etti..senin doktorunu o yüzden sordum canımInsallah insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Doktorum Nicel Bey.
Evet Hulusi Beyi de biliyorum. Ama su an eskisehir acibadem tup bebekte sadece Nicel Bey var. Hulusi Bey de iyi bir dr ama.Ben maslak acibademde bülent beyde transfer oldum ama eskişehirde hulusi bey takip etti..senin doktorunu o yüzden sordum canım
Siz pozitif sonuc aldiniz sanirim degil mi?Ben maslak acibademde bülent beyde transfer oldum ama eskişehirde hulusi bey takip etti..senin doktorunu o yüzden sordum canım
yok canim beklemedeyim 30 aralik test günüm..19 aralıkta oldum transferi (3.gun embriyosu)Siz pozitif sonuc aldiniz sanirim degil mi?
Hmmm tarihlerimiz yakinmis ☺ insallah guzel haberler aliriz ben de sehir disina gitmeye usendigim icin burada yaptirdik. Ama Nicel Bey'den cok memnunum. Elinden geleni yapti. Simdi beklemekten baska yapacak bir sey yok.yok canim beklemedeyim 30 aralik test günüm..19 aralıkta oldum transferi (3.gun embriyosu)
Arkadaşlar benim muhtemelen aralık ayı sonunda transfer işlemim yapılacak. İlk denemem ve sürekli acaba tutacak mı ? , nasıl olucak diye düşünüyorum , araştırıyorum. Ben mi bu kadar kafama taktım yoksa benim gibi çok düşünenler var mı ?
Bir de transfer öncesi neler yapıyorsunuz birbirimize anlatıp destek olalım lütfen
Selam canım. Benim haftaya pazartesi - salı olacak galiba. Senin 27 sinde mi transferinbenim de bu ay sonunda.
Benimde 2 dondurulmuşum var yaştan dolayı ikisini de transfer edecekler. 37 yaşındayım bende..Benim grubum burası galiba arkadaşlar henüz transferim olmadı çünkü. Dondurulmuş embriyo yaş 38 pgt yaptırdım bu ay sonunda transfer. var mı transferi 27 aralık tarihine yakın olan ses verseniz?
Canımmmmm inşallah sende hayaline bir an önce kavuşursunYaptırdım maalesef negatif oldu bu sefer. Başka zamana kaldı umutlar :)
Benm 27 aralikBenim grubum burası galiba arkadaşlar henüz transferim olmadı çünkü. Dondurulmuş embriyo yaş 38 pgt yaptırdım bu ay sonunda transfer. var mı transferi 27 aralık tarihine yakın olan ses verseniz?
Belli olmaz genelde erteler adeti.kizlar bizler test gününe kadar verilen ilaclari kullanacagimiz icin o tarihe kadar hasta olmayiz dimi ? transferin 4. günündeyim ama bende muthis adet sancisi basladi..korkmaya başladım..olumsuz olanlar ne zaman adet olur ki ?