ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Aminn Allah razi olsun bacım demek ki ayni seyleri yasadik seninle cok zor bu surec insallah cektigimiz acilarin mukafatını aliriz
Aminnnn Aminnnn Benim de ilk tecrübem ama ben 2 ameliyat geçirdiğim için bünyem çok zayıftı. Dayanamadım narkoza Ama çok şükür 2 gün sonra geçti Bol bol su ve yoğurt tüket canım

Aminnnn Aminnnn Benim de ilk tecrübem ama ben 2 ameliyat geçirdiğim için bünyem çok zayıftı. Dayanamadım narkoza Ama çok şükür 2 gün sonra geçti Bol bol su ve yoğurt tüket canım
?
Canım senin test günün ne zaman ?

19 Aralık canım benim Daha çok var zaman geçmiyor
Pazartesi salı belki idrarda çıkar Ben dayanamaz 2-3 gün önceden kesin idrar testinden bakardım :)

Pazartesi salı belki idrarda çıkar Ben dayanamaz 2-3 gün önceden kesin idrar testinden bakardım :)
Yapmayayım diye zor tutuyorum kendimi Burada okuduklarım biraz acaba da dedirtti. İlk deneme tutmaz diyolar Bende bir ümit tutana ak yumoşlarım diyorum. Doktor umun söylemine göre herşeyim çok iyi transfer çok başaralı geçti. Rahîm kalınlığı tam istediğim gibi dedi. Bakalım ilahi takdiri

Yani herkeste o algı var ilk denemede tutmaz diye... Çevremizde şahit olduklarımız da oldu doğru ama yaşı 40 ı geçmiş olup ilk denemde tutan epey insanda var.. Nasip kısmet artık ne diyelim

Yani herkeste o algı var ilk denemede tutmaz diye... Çevremizde şahit olduklarımız da oldu doğru ama yaşı 40 ı geçmiş olup ilk denemde tutan epey insanda var.. Nasip kısmet artık ne diyelim
Benim yaşım 29 Aynen Nasibimde ne varsa onu yaşayıp göreceğim olmasa da geride 2 embriyom daha var

Benim yaşım 29 Aynen Nasibimde ne varsa onu yaşayıp göreceğim olmasa da geride 2 embriyom daha var
Bol su içip yürüyüş yap canım.. Hareketsiz kalma sakın diğer türlü kan dolaşımı sıkıntı oluyor

Bol su içip yürüyüş yap canım.. Hareketsiz kalma sakın diğer türlü kan dolaşımı sıkıntı oluyor
Günlük 5 lt su içiyorum Bir ayagım lavobada hepMümkün oldukça ev içinde dolanıyorum. İlaçları saatinde alıyorum. İğnemi hep sabah vuruluyorum. Hepimiz elinden gelen herşeyi yapıyoruz da Rabbim can verirse oluyor.

Bende histereskopi olmustum ama hic bu denli olmamistim kanamam disinda

Kızlar bide yumurta toplamadan sonra midenizde de sorun yasadiniz mi ben hicbirsey yiyemiyorum cok agri var o bolgede

Mide de değil de benim karın ağrım çok olmuştu... Valla hatırlamak bile istemiyorum o kadar ağrım oldu
Benimde karinda agri yuruyunce ya da lavaboda oluyor midem bolgemdeki agridan sag sola bile donemiyorum anlamis degilim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…