- 11 Aralık 2019
- 9
- 13
- 3
- 31
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberini de alırız buradanben de 3 gün önce transfer yaptırdım. heyecanla bekliyorum
Rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin canımben de 3 gün önce transfer yaptırdım. heyecanla bekliyorum
AminnnnAminn Allah razi olsun bacım demek ki ayni seyleri yasadik seninle cok zor bu surec insallah cektigimiz acilarin mukafatını aliriz
?AminnnnAminnnn Benim de ilk tecrübem ama ben 2 ameliyat geçirdiğim için bünyem çok zayıftı. Dayanamadım narkoza Ama çok şükür 2 gün sonra geçti Bol bol su ve yoğurt tüket canım
19 Aralık canım benim?
Canım senin test günün ne zaman ?
Pazartesi salı belki idrarda çıkar19 Aralık canım benimDaha çok var zaman geçmiyor
Yapmayayım diye zor tutuyorum kendimiPazartesi salı belki idrarda çıkarBen dayanamaz 2-3 gün önceden kesin idrar testinden bakardım :)
Yani herkeste o algı var ilk denemede tutmaz diye... Çevremizde şahit olduklarımız da oldu doğru ama yaşı 40 ı geçmiş olup ilk denemde tutan epey insanda var.. Nasip kısmet artık ne diyelimYapmayayım diye zor tutuyorum kendimiBurada okuduklarım biraz acaba da dedirtti. İlk deneme tutmaz diyolar Bende bir ümit tutana ak yumoşlarım diyorum. Doktor umun söylemine göre herşeyim çok iyi transfer çok başaralı geçti. Rahîm kalınlığı tam istediğim gibi dedi. Bakalım ilahi takdiri
Benim yaşım 29Yani herkeste o algı var ilk denemede tutmaz diye... Çevremizde şahit olduklarımız da oldu doğru ama yaşı 40 ı geçmiş olup ilk denemde tutan epey insanda var.. Nasip kısmet artık ne diyelim
Bol su içip yürüyüş yap canım.. Hareketsiz kalma sakın diğer türlü kan dolaşımı sıkıntı oluyorBenim yaşım 29Aynen Nasibimde ne varsa onu yaşayıp göreceğim olmasa da geride 2 embriyom daha var
Günlük 5 lt su içiyorumBol su içip yürüyüş yap canım.. Hareketsiz kalma sakın diğer türlü kan dolaşımı sıkıntı oluyor
Bende histereskopi olmustum ama hic bu denli olmamistim kanamam disindaAminnnnAminnnn Benim de ilk tecrübem ama ben 2 ameliyat geçirdiğim için bünyem çok zayıftı. Dayanamadım narkoza Ama çok şükür 2 gün sonra geçti Bol bol su ve yoğurt tüket canım
Beden bazen çok yoruluyor daha da hassas oluyor. Tepki verebiliyor. O kadar iğne ilaç hormon yüklemesi.Bende histereskopi olmustum ama hic bu denli olmamistim kanamam disinda
Mide de değil de benim karın ağrım çok olmuştu... Valla hatırlamak bile istemiyorum o kadar ağrım olduKızlar bide yumurta toplamadan sonra midenizde de sorun yasadiniz mi ben hicbirsey yiyemiyorum cok agri var o bolgede
Yok hayır canım ben de öyle birşey olmadı. Çok kastıysan kendini mide ne baskı yapmıştır. Ilık su tüketKızlar bide yumurta toplamadan sonra midenizde de sorun yasadiniz mi ben hicbirsey yiyemiyorum cok agri var o bolgede
Bi bende cinslik var galiba midemde baski var yiyemiyorum atlatsaydim bu sureyiYok hayır canım ben de öyle birşey olmadı. Çok kastıysan kendini mide ne baskı yapmıştır. Ilık su tüket
Dualarım seninle canım en kısa zamanda inşallah atlatırsınBi bende cinslik var galiba midemde baski var yiyemiyorum atlatsaydim bu sureyi
Benimde karinda agri yuruyunce ya da lavaboda oluyor midem bolgemdeki agridan sag sola bile donemiyorum anlamis degilim kizlarMide de değil de benim karın ağrım çok olmuştu... Valla hatırlamak bile istemiyorum o kadar ağrım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?