• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Pozitif sonuç alanlar da yazabilir :) Yani en azından neler yaptınız transfer sonrasında, bunları paylaşıp bizleri bilgilendirebilirsiniz..

Günaydın kızlar 🥰Dün geceden beri karnım da bir ağrı var. Beni çok rahatsız etti hiç uyuyamadım. Transferin 5.günü normal mi.

Günaydın kızlar 🥰Dün geceden beri karnım da bir ağrı var. Beni çok rahatsız etti hiç uyuyamadım. Transferin 5.günü normal mi.
Günaydın canım benim.. Valla tutunma olurken ağrı ve hafif lekelenme oluyormuş.. İnşallah seninde öyledir..

İnşallah canım sanki karnımın içinden bir el var ordan oraya savuruyor. Bir de sıcak bastı daha çok daraldım.
İnşallah tutunuyodur bebeğin benimde 5.günüm dün belim ağrıyodu göğüslerim. Hassastı ama bugün hiçbibelirti yok üzülüyorum

İnşallah tutunuyodur bebeğin benimde 5.günüm dün belim ağrıyodu göğüslerim. Hassastı ama bugün hiçbibelirti yok üzülüyorum
Canım neden üzülüyorsun ağrılar devamlı olacak diye bişey yok ki. Boşu boşuna moralini bozma moral çok önemli.. Bir de ortada olumsuz hiç bir şey yok. İnşallah güzel haberini alırız..

İnşallah canım belirti aramak istemiyorum aslında bakarsan. Doktorum hiç bir belirti arama bedeninde hormon takviyesi yapıldı tedavin boyunca onların yan etkileri bunlar dedi. Ama işte bizler o kadar şey yaşadık ki bir umut bir şeye tutunmak istiyor. Umarım bebeklerimiz bizimledir,🥰

İnşallah canım belirti aramak istemiyorum aslında bakarsan. Doktorum hiç bir belirti arama bedeninde hormon takviyesi yapıldı tedavin boyunca onların yan etkileri bunlar dedi. Ama işte bizler o kadar şey yaşadık ki bir umut bir şeye tutunmak istiyor. Umarım bebeklerimiz bizimledir,🥰
Aynen öyle bi umutla bileye tutunmak istiyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum ama sanki ben hiç yaşayamayackmışım gibi geliyo sizinde öyle oldumu

Aynen öyle bi umutla bileye tutunmak istiyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum ama sanki ben hiç yaşayamayackmışım gibi geliyo sizinde öyle oldumu
Karamsar olmak yok 😘Kendimi hep pozitife şartladım. Ama olumsuz a da hazırladım kendimi. Yer gök dua canım benim. Allah ne isterse onu nasip edecek bizlere 🤲Olumsuzu çıkar aklından ferahlat yüreğini. Konuş bebeğinle 🤗Benim 2 yumoşum var birde 😂

Karamsar olmak yok 😘Kendimi hep pozitife şartladım. Ama olumsuz a da hazırladım kendimi. Yer gök dua canım benim. Allah ne isterse onu nasip edecek bizlere 🤲Olumsuzu çıkar aklından ferahlat yüreğini. Konuş bebeğinle 🤗Benim 2 yumoşum var birde 😂
İçimi ferahlattın çok teşekkür ederim🙏🥰

Allah ikinize de nasip etsin inşallah :dua: Valla beklemek stresli anlaşılan.. Morallerinizi bozmayın kızlar.. Allah büyük.

Allah ikinize de nasip etsin inşallah :dua: Valla beklemek stresli anlaşılan.. Morallerinizi bozmayın kızlar.. Allah büyük.
Herşey hızlı geçiyor da beklemek insanı zehirliyor😂Gözümüzün önünde embriyo yerleştiriyorlar ve biliyoruz ki artık orda bir can var 🥰Allahım can verirse ol derse bir bebeğimiz oluyor. Bunu bile yaşamak cidden zor iş

İçimi ferahlattın çok teşekkür ederim🙏🥰
Her zaman 🥰Ben tüp bebek tedavisine başlamadan bir kitap aldım. Adı benim de bir bebeğim olsun. Psikologun yazdığı deneyimler nefes egzersizleri kendini rahatlatma metodu✌Hala daha okuyorum sende böyle bir kitap al bence ve aklından olumsuzlukları çıkar 🥰

İnşallah canım sanki karnımın içinden bir el var ordan oraya savuruyor. Bir de sıcak bastı daha çok daraldım.
[/QUOTE Bende 5.günü akşam aynı şeyler yaşadım acayip darlanmıştım üstümdekileri falan çıkardım attım 😅İnşallah gebelik belirtileridir bunlar hayırlı sonuçlar alırız🤲

Back