Bende yeni katıldım bu gruba ama devamlı okurdum burada yazılanları. Birbiri ile aynı kader i paylaşmak ve hep bir ağızdan gerçekten dua ettiğimiz bir yer. Hepimizin ortak paydası aynı.Burayı okudukça benm morelım düzeliyor gerçekten ya ıyıkı bu gurup var sonucu mutlaka yaz
Aynen oyle Rabbım herkesin emegını boşa cıkarmasınBende yeni katıldım bu gruba ama devamlı okurdum burada yazılanları. Birbiri ile aynı kader i paylaşmak ve hep bir ağızdan gerçekten dua ettiğimiz bir yer. Hepimizin ortak paydası aynı.
Amin canım amin. Seninde ilk deneme mi.Aynen oyle Rabbım herkesin emegını boşa cıkarmasın
Evet ilk denemem ve transfer sonrası yolculuk yapabılcgm mı merak edyrum evim uzak ıke kere ucak aktarması yapıcağım nasıl olck merak edyrumAmin canım amin. Seninde ilk deneme mi.
Nereden nereye gideceksin canım. Eğer durumun müsait ise o gün Bi otelde dinlemeni ertesi günü yolculuk etmeni tavsiye ederim.Evet ilk denemem ve transfer sonrası yolculuk yapabılcgm mı merak edyrum evim uzak ıke kere ucak aktarması yapıcağım nasıl olck merak edyrum
Cetrotide kullandım ben fazla yumurta toplanmıştı baskılama yapılıp ohss olmamam icinCok tesekkur ederim oksapar ve cetrotide igne verdi ama kullanan var mi aranizda
Geçmiş olsun canım. Bende 2 kere baygınlık gecirdim. İstirfa da ettim. Eve gelir gelmez sıcak bir çorba içtim ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum Bi yarım saat ve parol içtim. Bolca dinlen ayaga kalkma jelini ilaçlar ı ihmal etmeMerhaba kizlar bugun yumurta toplama islemim vardı cok agrili gecirdim bayginlik gecirdim hala agrim var tavsiyeleriniz var mi bu arada transfer 1 ay sonra
Kendisi de aynı yollardan geçmiş ve yaklaşımı ne kadar merhametsizce. Yazık gerçekten de. Var öyle tipler malesefEn azından burda herkes bi cvp veriyor bu işlemi görmüş bebeği olan birine fikir soruyordum bu konuda bana dönüp psikolojik destek al dedi ne kadar kötü bir durum bu
Kac tane toplanmisti dun geceyi acilde gecirdim evde de bayginlik gecirmisimCetrotide kullandım ben fazla yumurta toplanmıştı baskılama yapılıp ohss olmamam icin
Oksapar ve cerrotide verdi igne olarak ama acilde gecirdim geceyi yaninda baska ilaclarda var dun yumurta toplamadan sonra 4 tane serum yesem de fayda etmedi bide afedersiniz hafif kanama baslayacak gibi bu normal mi lekeli birseyler geldiGeçmiş olsun canım. Bende 2 kere baygınlık gecirdim. İstirfa da ettim. Eve gelir gelmez sıcak bir çorba içtim ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum Bi yarım saat ve parol içtim. Bolca dinlen ayaga kalkma jelini ilaçlar ı ihmal etme
Canım benim de hafif lekekenmem oldu 2 gün ya Şafi isminin hürmetine şifa versin sana kardeşimOksapar ve cerrotide verdi igne olarak ama acilde gecirdim geceyi yaninda baska ilaclarda var dun yumurta toplamadan sonra 4 tane serum yesem de fayda etmedi bide afedersiniz hafif kanama baslayacak gibi bu normal mi lekeli birseyler geldi
Cnm Bn de polikistik over var 60 a yakın yumurta büyüdü yaklaşık 45 tane topladılar deKac tane toplanmisti dun geceyi acilde gecirdim evde de bayginlik gecirmisim
Oy maşallah baskılamadı mı dr yumurtalarıCnm Bn de polikistik over var 60 a yakın yumurta büyüdü yaklaşık 45 tane topladılar de
aldılar işte hemen ama zaten dollenmedeçok düşüyor sayı bnmde ikinci denemem zaten birincisi tuttu ama düştüOy maşallah baskılamadı mı dr yumurtaları
Rabbim nasib etsin inşallah anladım canımaldılar işte hemen ama zaten dollenmedeçok düşüyor sayı bnmde ikinci denemem zaten birincisi tuttu ama düştü
Lekelenmeler çok normal canım hepimizde oluyor.... Bende çok ağrılı geçirdim 2 gün evde yattım ama ne çektiğimi ben bilirimOksapar ve cerrotide verdi igne olarak ama acilde gecirdim geceyi yaninda baska ilaclarda var dun yumurta toplamadan sonra 4 tane serum yesem de fayda etmedi bide afedersiniz hafif kanama baslayacak gibi bu normal mi lekeli birseyler geldi
Aminn Allah razi olsun bacım demek ki ayni seyleri yasadik seninle cok zor bu surec insallah cektigimiz acilarin mukafatını alirizCanım benim de hafif lekekenmem oldu 2 gün ya Şafi isminin hürmetine şifa versin sana kardeşim
Bende de az derece de var polikistik over ama bu denli etkileyecegini hic dusunmemistimCnm Bn de polikistik over var 60 a yakın yumurta büyüdü yaklaşık 45 tane topladılar de
Evet ya tek bayilma olmasin raziyim evde agri cekmeye zaten transfer 1 ay olacakLekelenmeler çok normal canım hepimizde oluyor.... Bende çok ağrılı geçirdim 2 gün evde yattım ama ne çektiğimi ben bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?