Aynen canım benimhemen inceliyorum ve kendime geliyorum herşey olacağına varır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım benimhemen inceliyorum ve kendime geliyorum herşey olacağına varır
Bence erken 3. Gün embiriyosu 7. Gün yükselmeyebilir benim 5. Gün embiiryosu 8. Günü bekliyorum test yapmak içinArkadaşlar merhaba ,
Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 7 gunum kan verdim negativ cikti asıl günüm 14 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor ben vaz geçtim onlardan DEDI
5 gün emriyosu genelde 7-8 günde belli ediyor kendini ama 3. Gün daha geç bence moralinizi bozmayın ve test günü tekrarlayın testiniziArkadaşlar merhaba ,
Benimde 2 aralıkta 3 gün embriyosu 2 tane transfer edildi ilk denememiz pazartesi günü yani 7 gunum kan verdim negativ cikti asıl günüm 14 aralık yani cumartesi günü acele mi ettim boyle negativ görüp sonra sonuc değişen var mi ya ne zor bi süreç ben biraz olumlu bakmaya calisiyorun ama esim malesef olmadı boşver takilma diyor ben vaz geçtim onlardan DEDI
Bence erken 3. Gün embiriyosu 7. Gün yükselmeyebilir benim 5. Gün embiiryosu 8. Günü bekliyorum test yapmak için
5 gün emriyosu genelde 7-8 günde belli ediyor kendini ama 3. Gün daha geç bence moralinizi bozmayın ve test günü tekrarlayın testinizi
Çok erken yapmışsın canım... Günü gelince tekrar yap hemen moralini de bozma..Arkadaşlar merhaba ,
bende öyle düşünüyorum bakalım hayırlısıÇok erken yapmışsın canım... Günü gelince tekrar yap hemen moralini de bozma..
Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk transferimi olucam 3. Gün 1. Kalite emriyosu ve sadece bir emriyom var çok korkuyorum bir yanim bir an önce olsun sonuc neyse razıyim diyor diğer yanım ya olmazsa çok fazla stresliyim
Selam canım. Çok haklısın aynı tedirginlik bende de var. 2 tane 3. gün embriyosu benimde ama ikisi de transfer olacağı için elimde kalan embriyo olmayacak...… Valla dua edeceğiz başka yapacak bişeyimiz yok maalesef. İnşallah olur... Ne zaman transferin ?Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk transferimi olucam 3. Gün 1. Kalite emriyosu ve sadece bir emriyom var çok korkuyorum bir yanim bir an önce olsun sonuc neyse razıyim diyor diğer yanım ya olmazsa çok fazla stresliyim
Bir aksilik olmazsa ayın 22 de ama insan korkuyor işte biSelam canım. Çok haklısın aynı tedirginlik bende de var. 2 tane 3. gün embriyosu benimde ama ikisi de transfer olacağı için elimde kalan embriyo olmayacak...… Valla dua edeceğiz başka yapacak bişeyimiz yok maalesef. İnşallah olur... Ne zaman transferin ?
Hayırlısı olsun canım. Stres yapmamamız gerekiyor ama aynı şeyleri düşünüp tedirgin oluyoruz.. İnşallah herşey çok güzel olur.Bir aksilik olmazsa ayın 22 de ama insan korkuyor işte bi
3 yıldırcanım stres yapma dicem malesef hepmiz yaptık ama şunu öğrendim kendini nekadar rahat bırakırsan okadar daha olumlu olma ihtimal var herşey olucağna varır
ilk denemen mi senin canımHayırlısı olsun canım. Stres yapmamamız gerekiyor ama aynı şeyleri düşünüp tedirgin oluyoruz.. İnşallah herşey çok güzel olur.
Aynen ben ilk kez deniycem daha önce 2 kere normal yolla hamile kalıp normal doğum yaptım 2 oğlum var... Tüplerim tıkalı çıktı bende ameliyat olmak istemediğim için tüp bebek deniycem..3 yıldır
ilk denemen mi senin canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah ben 3 yıldır evliyim ilk denemem yumurtalarım boş çıktı 3 tane buldular sadece 1 tanesi 3. Güne geldi okadar çok yoruldum ki artık ama dua etmekten başka çaremiz yok inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende bebeğine canımAynen ben ilk kez deniycem daha önce 2 kere normal yolla hamile kalıp normal doğum yaptım 2 oğlum var... Tüplerim tıkalı çıktı bende ameliyat olmak istemediğim için tüp bebek deniycem..
Ben yorumu görene kadar 2.transferim oldu 2 gün de geçti üzerinden :) kesinlikle katılıyorum. Eğer olacaksa koşsam da olacak olmayacaksa da hareketsiz bile kalsak anlamı yok. Ki hatta jelden sonra yürüyüş öneriliyor iyi emilsin diye. Cok yorulmadan günlük hayata devam etmek en iyisi, en azından stres azalıyor. Yoksa beklemek zorSelam :) Ben 1 hafta izin kullanıcam ama 2 gün evde yatıp dinlenmeyi düşünüyorum... Hareketsizlik de kötü.. Bazı yorumları görüyorum bu konuda çok hassas olanlar var.... Nasipse olur zaten diyorum artık :)
Transferim 10 aralıktaydı. Bugün 2.günüm ve ben yine yatmadım :) günlük hayatıma devam ediyorum sadece ev işlerine ara verdim. Ama yine yemeğimi vs yapıyorum. Böyle cok daha az stresli oluyor insan.Ben de böyle düşünüyorum, normalde çok hareketli bir insanım çünkü, bütün gün hareketsiz yatma düşüncesi bile çok zor geliyor. Transferiniz ne zaman peki?
Ertesi gün işe gidip bebeği tutunan bir sürü insan var... Allah nasip etsin yeter kiBen yorumu görene kadar 2.transferim oldu 2 gün de geçti üzerinden :) kesinlikle katılıyorum. Eğer olacaksa koşsam da olacak olmayacaksa da hareketsiz bile kalsak anlamı yok. Ki hatta jelden sonra yürüyüş öneriliyor iyi emilsin diye. Cok yorulmadan günlük hayata devam etmek en iyisi, en azından stres azalıyor. Yoksa beklemek zor