- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 30
İnsallah canim benim hepimiz guzel sonuclar aliriz da bu gunleri gulerek hatirlarizDualarım seninle canım en kısa zamanda inşallah atlatırsın
Gaz da olabilir dikkat et.. Midene ağrı vurabilirBenimde karinda agri yuruyunce ya da lavaboda oluyor midem bolgemdeki agridan sag sola bile donemiyorum anlamis degilim kizlar
Evet bencede oyle ya mideme vuruyor az yiyorum rahatsiz olmamak icinGaz da olabilir dikkat et.. Midene ağrı vurabilir
Günaydın canım benim.. Valla tutunma olurken ağrı ve hafif lekelenme oluyormuş.. İnşallah seninde öyledir..Günaydın kızlarDün geceden beri karnım da bir ağrı var. Beni çok rahatsız etti hiç uyuyamadım. Transferin 5.günü normal mi.
İnşallah canım sanki karnımın içinden bir el var ordan oraya savuruyor. Bir de sıcak bastı daha çok daraldım.Günaydın canım benim.. Valla tutunma olurken ağrı ve hafif lekelenme oluyormuş.. İnşallah seninde öyledir..
İnşallah tutunuyodur bebeğin benimde 5.günüm dün belim ağrıyodu göğüslerim. Hassastı ama bugün hiçbibelirti yok üzülüyorumİnşallah canım sanki karnımın içinden bir el var ordan oraya savuruyor. Bir de sıcak bastı daha çok daraldım.
Canım neden üzülüyorsun ağrılar devamlı olacak diye bişey yok ki. Boşu boşuna moralini bozma moral çok önemli.. Bir de ortada olumsuz hiç bir şey yok. İnşallah güzel haberini alırız..İnşallah tutunuyodur bebeğin benimde 5.günüm dün belim ağrıyodu göğüslerim. Hassastı ama bugün hiçbibelirti yok üzülüyorum
İnşallah canım belirti aramak istemiyorum aslında bakarsan. Doktorum hiç bir belirti arama bedeninde hormon takviyesi yapıldı tedavin boyunca onların yan etkileri bunlar dedi. Ama işte bizler o kadar şey yaşadık ki bir umut bir şeye tutunmak istiyor. Umarım bebeklerimiz bizimledir,İnşallah tutunuyodur bebeğin benimde 5.günüm dün belim ağrıyodu göğüslerim. Hassastı ama bugün hiçbibelirti yok üzülüyorum
Aynen öyle bi umutla bileye tutunmak istiyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum ama sanki ben hiç yaşayamayackmışım gibi geliyo sizinde öyle oldumuİnşallah canım belirti aramak istemiyorum aslında bakarsan. Doktorum hiç bir belirti arama bedeninde hormon takviyesi yapıldı tedavin boyunca onların yan etkileri bunlar dedi. Ama işte bizler o kadar şey yaşadık ki bir umut bir şeye tutunmak istiyor. Umarım bebeklerimiz bizimledir,
Karamsar olmak yokAynen öyle bi umutla bileye tutunmak istiyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum ama sanki ben hiç yaşayamayackmışım gibi geliyo sizinde öyle oldumu
İçimi ferahlattın çok teşekkür ederimKaramsar olmak yokKendimi hep pozitife şartladım. Ama olumsuz a da hazırladım kendimi. Yer gök dua canım benim. Allah ne isterse onu nasip edecek bizlere Olumsuzu çıkar aklından ferahlat yüreğini. Konuş bebeğinle Benim 2 yumoşum var birde
Aynen öyle bi umutla bileye tutunmak istiyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum ama sanki ben hiç yaşayamayackmışım gibi geliyo sizinde öyle oldumu
Allah ikinize de nasip etsin inşallahKaramsar olmak yokKendimi hep pozitife şartladım. Ama olumsuz a da hazırladım kendimi. Yer gök dua canım benim. Allah ne isterse onu nasip edecek bizlere Olumsuzu çıkar aklından ferahlat yüreğini. Konuş bebeğinle Benim 2 yumoşum var birde
Herşey hızlı geçiyor da beklemek insanı zehirliyorAllah ikinize de nasip etsin inşallahValla beklemek stresli anlaşılan.. Morallerinizi bozmayın kızlar.. Allah büyük.
Her zamanİçimi ferahlattın çok teşekkür ederim
İnşallah canım sanki karnımın içinden bir el var ordan oraya savuruyor. Bir de sıcak bastı daha çok daraldım.
[/QUOTE Bende 5.günü akşam aynı şeyler yaşadım acayip darlanmıştım üstümdekileri falan çıkardım attımİnşallah gebelik belirtileridir bunlar hayırlı sonuçlar alırız
hemen inceliyorum ve kendime geliyorum herşey olacağına varırBenim De Bebeğim Olsun - Bkmkitap
Benim De Bebeğim Olsun en uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle bkmkitap.com’da. Benim De Bebeğim Olsun avantajlı fiyatlarıyla hemen satın almak için tıklayın!www.bkmkitap.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?