• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

tşk ederim sizin ne durumda
Ben adet olmayı bekliyorum yani bugün yarın olacak sonrasında doktora gidicem. transfer için hazırlık yapılacak aksi bi durum olmazsa tabi.. 2 dondurulmuşum var ikisini de transfer edecek doktor. yaştan dolayı 37 yaşındayım.

buraya da göz atın .. çok eğlenceli bir topic

Ben transferde güle oynaya girip çıktım. Hiç bir ağrısı yok. 5 dakika ya sürüyor ya sürmüyor. Sedyeye yattığım andan itibaren ihlas süresi okudum bitene kadar. Hücrelere bölünmesi embriyo nun iyi kalitede oldugunu gösteriyor. Hücrelere bölünme olmadığında zaten transfer olmuyor çünkü embriyo oluşmuyor. Hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapma idrar kesen dolu olarak git canım
Canim cevabin icin cok cok tesekkur ederimm insallah seninkiler de tutar, ve de hatta hepimiz ay sonuna cok cok mutlu oluruz

Kızlar rapor işini nasıl yapıyosunuz iş yeri için? Bahçecide alsakta sgkaya sunulmuyomuş rapor niteliği yokmuş

1 hafta dinlenecem ama sonrası hakkında karaesızlığım siz neler yapmıştınız çalıştığı halde tutan var mı acaba
Kızlar rapor işini nasıl yapıyosunuz iş yeri için? Bahçecide alsakta sgkaya sunulmuyomuş rapor niteliği yokmuş
Özel sektörde çalıştığım için 1 hafta senelik iznimden kullanıcam rapor almıycam yani.. 2-3 gün çok dikkatli olmak gerekiyormuş ama ne olur ne olmaz diye 1 hafta evde dinleneyim diyorum...

Özel sektörde çalıştığım için 1 hafta senelik iznimden kullanıcam rapor almıycam yani.. 2-3 gün çok dikkatli olmak gerekiyormuş ama ne olur ne olmaz diye 1 hafta evde dinleneyim diyorum...
Ben aşılamada kullanmıştım yıllık iznim yok o yüzden. Napsam bilemedim bakcam artık bi yoluna

Ben aşılamada kullanmıştım yıllık iznim yok o yüzden. Napsam bilemedim bakcam artık bi yoluna
Hiç bir şey yapamazsan 3 gün ücretsiz izin al canım... Seninde dinlenmen gerekecek çünkü..

Merhaba kizlar bugun yumurta toplama islemim vardı cok agrili gecirdim bayginlik gecirdim hala agrim var tavsiyeleriniz var mi bu arada transfer 1 ay sonra

Merhaba kizlar bugun yumurta toplama islemim vardı cok agrili gecirdim bayginlik gecirdim hala agrim var tavsiyeleriniz var mi bu arada transfer 1 ay sonra
Çok geçmiş olsun canım... Hepimiz o ağrıyı çektik maalesef ben 2 gün kendime gelemedim.. Yatıp dinlenmen lazım. Çok duramayacak gibi olursan da doktorun vermiştir ağrı kesici içmen lazım.. Gaz yapacak yiyecek ve içeceklerden uzak dur canım..

Çok geçmiş olsun canım... Hepimiz o ağrıyı çektik maalesef ben 2 gün kendime gelemedim.. Yatıp dinlenmen lazım. Çok duramayacak gibi olursan da doktorun vermiştir ağrı kesici içmen lazım.. Gaz yapacak yiyecek ve içeceklerden uzak dur canım..
Cok tesekkur ederim oksapar ve cetrotide igne verdi ama kullanan var mi aranizda 😣

Merhaba 👋 Bende transfer olup aranıza katılanlardanım 😊Rabbim ol desin ve olmasını nasip etsin hepimize 🤲 Transferim in 3.günü 🤦‍♀️Gerçekten beklemek çok zormuş. Benim ilk deneyimim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Guzel habelrrını alırız cnm ıns bnde bu ay sonu transfer olcm ıns..

Back