ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Selamlar.. persembe gunu transfer olacagim, acili bir islem mi? Bir de birsey sormak istiyorum 8 hucreli 6 hucreli falan birseyler yazmissiniz bana kimse oyle bisi demedi 7 tanesinden 6 si tuttu 5. Gun transfere gel dediler , su hucre konusu nedir?

Evet yakın.. ben 3. Gun 6 ve 9 hucreli embriyo transferi oldum. Bahçeci fulyada.. hakkimizda hayirlisi artik cok emek verdik çaba sarfettik..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Aynı gün, karşılıklı birbirine bakan hastanede transfer olmuşuz :)) benim de 3. gün 2 embriyo transferim oldu... Bekleme kısmı çok fenaa

19 Aralık test günün. Cuma gunu transfer oldum ama soyle bir sorunum var bende adet incesi isilik gibi beyaz sivilcemsi bir sey cikar hep.. biraz önce onlardan gordum 2 tane.. yine mi olmadi yaa off
Benimde 19aralık test günüm Sonuçta kullandığımız ilaçlarda vücudumuzda etki yapıyor hiç takılma inşallah güzel sonuç alırız ben gerçi 19una kadar bekleyemem 9.gün kan vericem

Aminnnnnn

Selamlar.. persembe gunu transfer olacagim, acili bir islem mi? Bir de birsey sormak istiyorum 8 hucreli 6 hucreli falan birseyler yazmissiniz bana kimse oyle bisi demedi 7 tanesinden 6 si tuttu 5. Gun transfere gel dediler , su hucre konusu nedir?
Hayırlı olsun şimdiden , bende henüz transfer olmadım ama yaptıranlar ağrılı bir işlem olmadığını söylüyorlar..... Benimde 2 embriyom donduruldu bana da kaç hücreli oldukları söylenmedi...………… Hücre bölünmesinin fazla olması kaliteli olduğu anlamına geliyor diye biliyorum ama çok eminde değilim :)

Amin inşallah canım. İyi düşünelim iyi ve olumlu pozitif olsun

Ben transferde güle oynaya girip çıktım. Hiç bir ağrısı yok. 5 dakika ya sürüyor ya sürmüyor. Sedyeye yattığım andan itibaren ihlas süresi okudum bitene kadar. Hücrelere bölünmesi embriyo nun iyi kalitede oldugunu gösteriyor. Hücrelere bölünme olmadığında zaten transfer olmuyor çünkü embriyo oluşmuyor. Hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapma idrar kesen dolu olarak git canım

Evet onun adına şuan bende heyecanlandım. Bekleme süresindeyim bende canım.Bugün 4.günümdeyim transferin. İlaçlara devam
Teşekkür ederim canım. Bekleme süreci çok fena İlaçlarını aksatma dua et bol bol. Konuş bebeğinle. İnşallah sağlıkla tutunur bırakmaz

Teşekkür ederim canım. Bekleme süreci çok fena İlaçlarını aksatma dua et bol bol. Konuş bebeğinle. İnşallah sağlıkla tutunur bırakmaz
Yaaaa Amin inşallah Yer gök dua ile zaten. Sabah kalkar kalkmaz dilimde dua iğneler çok canımı yakmaya başladı Benim 2 yumoşum var Sağlıkla tutunsunlar inşallah

Yaaaa Amin inşallah Yer gök dua ile zaten. Sabah kalkar kalkmaz dilimde dua iğneler çok canımı yakmaya başladı Benim 2 yumoşum var Sağlıkla tutunsunlar inşallah
Allah karşılığını verecek o çektiğimiz acıların canım. Sağlıkş tutunsun ve ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…