Aynen bi aksilik olmazsa ay sonunda hep beraber transfer oluyoruz :) Yani iltihap, kist vs olmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum..Ya ben beklemiyordum geliverdi.
Bakalim rahim uygun olur bi aksilik olmaz transferde sağ saģlim gecer insallah
Gecen ay soģan kuru yaptim.Aynen bi aksilik olmazsa ay sonunda hep beraber transfer oluyoruz :) Yani iltihap, kist vs olmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum..
Ben 7 ay iltihap tedavisi gördüm... Çok sıkıntılıydı şükür iyiyim şimdi... Benimde artık kırmızı kanla başlıyor.. Ne kadar dikkat etsek o kadar sıkıntı oluyor bende anlamadımGecen ay soģan kuru yaptim.
Düsük yapmistim ekimde.
Iste ustune 2nci adetim bu.
Direk kan geldi normalde kahverengi flan gelirdi. Temizlenmiş sanirim. Bakalim yaa
Heycanliyim korkuyorum.
Ayyyyy hadi inşallahKozlar benim haftaya pazartesi transfer nasipse inşallah güzel haberler veririm burdan
Güzel haberlerle gel inşaAllah arkadaşımKozlar benim haftaya pazartesi transfer nasipse inşallah güzel haberler veririm burdan
Amin inşallah..... Nerde tedavi gördünüz ?MerhabaBende transfer olup aranıza katılanlardanım Rabbim ol desin ve olmasını nasip etsin hepimize Transferim in 3.günü Gerçekten beklemek çok zormuş. Benim ilk deneyimim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Bursa Jinemed canım.Amin inşallah..... Nerde tedavi gördünüz ?
İnşallah arkadaşım seninde güzel haberler Alman dileğimleeGüzel haberlerle gel inşaAllah arkadaşım
Güzel haberi vermen nasip olur inşallah...Bursa Jinemed canım.
Hepimiz için hayırlı haberler nasip etsin mevlam.Hergün elimi karnıma koyup Ya Halik 99 adet Ya Mubın çekiyorum. Sizde yapın arkadaşlarımGüzel haberi vermen nasip olur inşallah...
Merhaba canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. Gonal f kullandım iğne olarak omega 3 Coraspirin Folibol ve ben ek multıvıtamın aldım kendime kaliteli yumurta edebilmek için onlarda Coenzium Q10 ve L-arginin kullandım.Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem olacak iģnelere başladım. .menepur gonal ve merionel verdi doktor..siz de aynı iģneleri mi kullanıyorsunuz açana?
Canım hayırlısı olsun inşallahBenimde transferimin ctesi oldu bugün 2. Günüm göğüslerimde hassasiyet oluştu ilaçlardan sanırım ama ben gebeliğe yormak istiyorumvarmı minik belirti yaşayanlar
2. Denemem 5. Gün embiriyosun 2 tane transfer ettiler çok heycanla bekliyorumCanım hayırlısı olsun inşallahİlk denemen mi seninde
Arkadaşım benimde 3.gün embriyo su 2.günü transferimin. Belirtiler aramayın diyor doktor çünkü kullandığımız ilaçlar hormon takviyesi olduğu için etki yapabilirmiş. Rabbim kucagımızı doldurmayı nasip etsin
Benimde transferimin ctesi oldu bugün 2. Günüm göğüslerimde hassasiyet oluştu ilaçlardan sanırım ama ben gebeliğe yormak istiyorumvarmı minik belirti yaşayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?