• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ya ben beklemiyordum geliverdi.
Bakalim rahim uygun olur bi aksilik olmaz transferde sağ saģlim gecer insallah
Aynen bi aksilik olmazsa ay sonunda hep beraber transfer oluyoruz :) Yani iltihap, kist vs olmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

Aynen bi aksilik olmazsa ay sonunda hep beraber transfer oluyoruz :) Yani iltihap, kist vs olmazsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum..
Gecen ay soģan kuru yaptim.
Düsük yapmistim ekimde.
Iste ustune 2nci adetim bu.
Direk kan geldi normalde kahverengi flan gelirdi. Temizlenmiş sanirim. Bakalim yaa
Heycanliyim korkuyorum.

Gecen ay soģan kuru yaptim.
Düsük yapmistim ekimde.
Iste ustune 2nci adetim bu.
Direk kan geldi normalde kahverengi flan gelirdi. Temizlenmiş sanirim. Bakalim yaa
Heycanliyim korkuyorum.
Ben 7 ay iltihap tedavisi gördüm... Çok sıkıntılıydı şükür iyiyim şimdi... Benimde artık kırmızı kanla başlıyor.. Ne kadar dikkat etsek o kadar sıkıntı oluyor bende anlamadım :(

Merhaba 👋 Bende transfer olup aranıza katılanlardanım 😊Rabbim ol desin ve olmasını nasip etsin hepimize 🤲 Transferim in 3.günü 🤦‍♀️Gerçekten beklemek çok zormuş. Benim ilk deneyimim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Amin inşallah..... Nerde tedavi gördünüz ?

Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem olacak iģnelere başladım. .menepur gonal ve merionel verdi doktor..siz de aynı iģneleri mi kullanıyorsunuz açana?

Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem olacak iģnelere başladım. .menepur gonal ve merionel verdi doktor..siz de aynı iģneleri mi kullanıyorsunuz açana?
Merhaba canım Rabbim yar ve yardımcın olsun. Gonal f kullandım iğne olarak omega 3 Coraspirin Folibol ve ben ek multıvıtamın aldım kendime kaliteli yumurta edebilmek için onlarda Coenzium Q10 ve L-arginin kullandım.

Benimde transferimin ctesi oldu bugün 2. Günüm göğüslerimde hassasiyet oluştu ilaçlardan sanırım ama ben gebeliğe yormak istiyorum 😔 varmı minik belirti yaşayanlar

Benimde transferimin ctesi oldu bugün 2. Günüm göğüslerimde hassasiyet oluştu ilaçlardan sanırım ama ben gebeliğe yormak istiyorum 😔 varmı minik belirti yaşayanlar
Canım hayırlısı olsun inşallah :anneadayı: İlk denemen mi seninde

Arkadaşım benimde 3.gün embriyo su 2.günü transferimin. Belirtiler aramayın diyor doktor çünkü kullandığımız ilaçlar hormon takviyesi olduğu için etki yapabilirmiş. Rabbim kucagımızı doldurmayı nasip etsin

Çok haklısın canım ilaçların etkisi büyük yanıltıcı payı var geçenki denememde hiç böyle olmamıştı göğüslerim ondan bian acaba olabilirmi diye düşündüm Allah kimsenin emeklerini boş çıkarmasın kümsenin sınavı evlat olmasın

Back