Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini herşeye hazırla ama daima pozitif ol. Bilemezsin ki Rabbim Meryem anamıza bir günde hamilelik nasip etti. Bizler de tevekkül edip Rabbimden istiyoruz. Sen 12 gün yine yap testini.Bilmiyorum ki canım. Test günüme daha var. Bugün 8. Günüm, 12. Güne kadar bekliycem ama bence çok düşük. Yinede ilaçlara devam ederim tabiki test gününe kadar. 0.1 yazıyo resmen. 5-10 olsa ümit edeyim ama sanmıyorum pek yükseleceğini
halam yurtdısında kadındogumcu... herzaman test gununu bekle diyo.. değerlerin kimisinde 5ci gunde cıkabiliyo ama herkeste aynı değil cunku cocugun tutunmasına baglı.. Kimindede 10c gunden sonra cıkıyo.. Gayet normal...az sabret bekleCanım sabredemedim. Yinede test günü yine baktırcam kandan. İlaçlarıma da devam edicem
Sağlıkla devam etsin o önemli canım. Benim ikinci denemeydi bu sefer daha sakin karşıladım. Ama 3. Yü denemeye de isteğim kalmadı pek. Dondurulmuşlar da var 3 tane ama biraz ara verebilirim belki bilmiyorumBenm 9du gittikce artti.
Ama 2 hafta sora düşuk oldu. Kanamali gecirdim ben.
Ama herkeste farkli olabilir.
Umutsuz olma.Sağlıkla devam etsin o önemli canım. Benim ikinci denemeydi bu sefer daha sakin karşıladım. Ama 3. Yü denemeye de isteğim kalmadı pek. Dondurulmuşlar da var 3 tane ama biraz ara verebilirim belki bilmiyorum
Aynen canım. 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. İlaçlara da devam edicem. Nasip diyorum belli olmaz nolacağı
Kendini herşeye hazırla ama daima pozitif ol. Bilemezsin ki Rabbim Meryem anamıza bir günde hamilelik nasip etti. Bizler de tevekkül edip Rabbimden istiyoruz. Sen 12 gün yine yap testini.
halam yurtdısında kadındogumcu... herzaman test gununu bekle diyo.. değerlerin kimisinde 5ci gunde cıkabiliyo ama herkeste aynı değil cunku cocugun tutunmasına baglı.. Kimindede 10c gunden sonra cıkıyo.. Gayet normal...az sabret bekle
sabredin moralınızı bozmayın tamammı kızlar.. İlaçlara da aynen devam edinnn... opuyorum sizi
Aynen canım. 4 gün sonra tekrarlayacağım testi. İlaçlara da devam edicem. Nasip diyorum belli olmaz nolacağı
Çook sağol, inşallah herkes iyi sonuçlar alırİnşallah güzel haberi alırsınız
Allah razi olsun. O gunden beri dahda cok istedim ama nasip diyorum nabalim hayirlisi dedik tevekkulden baska birsey gelmez eldenÇok geçmiş olsun arkadaşım,
İlahi takdirin en güzeline aşığız. Hayırlısı buymuş demek ki senin için. Şimdi daha çok isteme zamanı evet. Rabbim e daha çok yakınlaşmaAllah razi olsun. O gunden beri dahda cok istedim ama nasip diyorum nabalim hayirlisi dedik tevekkulden baska birsey gelmez elden
ilaç olarak ne kullanmıştın peki kanamalı oldugunda..Benm 9du gittikce artti.
Ama 2 hafta sora düşuk oldu. Kanamali gecirdim ben.
Ama herkeste farkli olabilir.
Benim de 19 Aralık test günüm. Evde bol bol kitap okuyorum. Dua ediyorum. Evin içinde yürüyüş yapıyorum. Kafamı devamlı meşgul ediyorum. Yoksa cidden zor arkadaşımÇook sağol, inşallah herkes iyi sonuçlar alır
Çok zor bir süreçmiş, maddi ve manevi...
En zoru da bekleme süreci... bugün transfer sonrası 4. günüm ayın 17 sinde test günüm ama çok uzun geliyor o süreç
Çook sağol, inşallah herkes iyi sonuçlar alır
Çok zor bir süreçmiş, maddi ve manevi...
En zoru da bekleme süreci... bugün transfer sonrası 4. günüm ayın 17 sinde test günüm ama çok uzun geliyor o süreç
ben direk ertesi gun işe başladım . Servisle gidip geliyorumBenim de 19 Aralık test günüm. Evde bol bol kitap okuyorum. Dua ediyorum. Evin içinde yürüyüş yapıyorum. Kafamı devamlı meşgul ediyorum. Yoksa cidden zor arkadaşım
Anaokulu öğretmeniyim canım. Benim işim tempolu oldugundan izin kullandım. Doktorum da çalışmama müsaade etmedi zaten izin alın dedi. Rabbim kolaylık versin umarım kendini çok yorup zorlamıyorsundur.ben direk ertesi gun işe başladım . Servisle gidip geliyorum
işten eve 1 saat suruyo.. siz yine iyisiniz evden rahat rahat dinlenirsiniz..
Maalesef tutmadı canım. Bu ikinciydi zatenUmutsuz olma.
Hicmi tutmadimi digerleride.
Tabi insanda isteksizlik oluyor olmuyor deģil.
Ama saglikli ilerleyip ilerlemeyecegine biz karar veremiyoruz ne olacaksa o oluyor. Hayirlisi olsun guclü ol insallah. Dondurulmuşlarin var hic belli olmaz
Benim tüplerim tıkalı.... Ben ağrı çekmemek için laparoskopi ameliyatı olmadım... Sonra bu ağrıyı çekince keşke ameliyat olsaymışım belki kendi kendime hamile kalırdım dedim 2 oğlum var ikisi de normal yolla oldu ve normal doğum yaptım... Sonrasında işte tüpler kapanmış..Tedavinin en zoru opu bence. O nasıl bir ağrıdır Ya Rabbim. Yasin suresini açtım baş ucuma koydum rahatlamak için. Gelmiş geçmiş olmuş canım benim
Bence 1 hafta izin alın yatın, dinlenin, kendinize prensesler gibi davranın :)Arkadaşlar merhaba Bn de 25 nde transfer olacak ve çalışıyorum sizce işten ayrılmalı mıyım
Ah biz kadınlar. Herşey in en zorunu bizler çekiyoruz. Şuan bütün yediğimiz ürünler hormonlu hava desen berbat. Şuan herkes de bir dert. Ay ne güzel iki evladın var. Rabbim sizlere bağışlasın.Benim tüplerim tıkalı.... Ben ağrı çekmemek için laparoskopi ameliyatı olmadım... Sonra bu ağrıyı çekince keşke ameliyat olsaymışım belki kendi kendime hamile kalırdım dedim 2 oğlum var ikisi de normal yolla oldu ve normal doğum yaptım... Sonrasında işte tüpler kapanmış..
Ben evden çlaışıyorum bu ara... Yarın işe başlıyorum, yılsonu çok yoğun ve kimseyle paylaşmaıdğım için özel bir izin de almadım...Benim de 19 Aralık test günüm. Evde bol bol kitap okuyorum. Dua ediyorum. Evin içinde yürüyüş yapıyorum. Kafamı devamlı meşgul ediyorum. Yoksa cidden zor arkadaşım