ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Benim en büyük acım opu ydu. Bayılmışım 2 kere sürekli istirfa halindeydim. 2 gün kendime gelemedim
Ay kıyamam yaaa. Çok geçmiş olsun. Uyanınca bende çok acı çekmiştim opudan sonra. Hüngür hüngür ağlamıştım. İğne yaptılar mecburen. Kaç embriyo oluştu canım

Ay kıyamam yaaa. Çok geçmiş olsun. Uyanınca bende çok acı çekmiştim opudan sonra. Hüngür hüngür ağlamıştım. İğne yaptılar mecburen. Kaç embriyo oluştu canım
Benim 6 yumurtam oluştu. 6 sından 4 ü A kalite embriyo oluştu. 2 Embriyo transfer edildi. 2 si donduruldu. İlk denemem ilk tecrübem fakat çok araştırdım çok sorguladım ne yapıp ne yapmamam gerektiğini. Seni çok iyi anlayabiliyorum bana da hemen serum takviyesi yapıldı. Ama hemşiremden Allah bin kere razı olsun çok ilgilendi.

Canım tutar inşallah ilk denemen ya. Bu kadar çekilen acı bişeye değsin ki unutalım hepsini değil mi? Hadi inşallah hep güzel haberler ver bize

Benim en büyük acım opu ydu. Bayılmışım 2 kere sürekli istirfa halindeydim. 2 gün kendime gelemedim
Yumurta toplama işleminde ben resmen öldüm … Çok kötü oldum 2 gün mahvoldum resmen ağrıdan sızıdan...

Yumurta toplama işleminde ben resmen öldüm … Çok kötü oldum 2 gün mahvoldum resmen ağrıdan sızıdan...
Canım düşünsene tek tek iğne batırıp topluyorlar. Hala düşündükçe içim bir tuhaf oluyor. İyi dayanıyoruz aslında. Yumurtalıklarda büyüyor hemen küçülmüyor. Her harekette ağrı yapıyor. Eylül ayı başında yaşadım bende hepsini. Tek tutsun sağlıklı bebeklerimiz olsunda dayanırız napalım

Canım tutar inşallah ilk denemen ya. Bu kadar çekilen acı bişeye değsin ki unutalım hepsini değil mi? Hadi inşallah hep güzel haberler ver bize
Rabbim ol derse olur inşallah Ama kendimi olumsuz a dahep hazır tutuyorum çünkü ilk denemede tutunma olmayabilirmiş. Doktorum çok olumlu konuştu herşey istediğimizden daha da güzel dedi. Hayırlısı olsun inşallah. Kucagımız dolduğunda bütün acılar gider

Tedavinin en zoru opu bence. O nasıl bir ağrıdır Ya Rabbim. Yasin suresini açtım baş ucuma koydum rahatlamak için. Gelmiş geçmiş olmuş canım benim

Arkadaşlar merhaba Bn de 25 nde transfer olacak ve çalışıyorum sizce işten ayrılmalı mıyım

İnşallah canımmm. O hiç belli olmaz nasipte varsa ilkinde de tutacaktır.

Arkadaşlar merhaba Bn de 25 nde transfer olacak ve çalışıyorum sizce işten ayrılmalı mıyım
Merhaba canım bence 4 gün izin al işinden ilk 4 gün çok önemli dedi doktor. Evde dinlen bol bol. Sonra iş hayatına dönebilirsin. Masa başı işi ise.

Erken daha canım benim. O kadar çok post okudum ki burda 12 gün sonra değer birden yükseliyor. Ne olur üzülme. Doktoruna bir danış
Bilmiyorum ki canım. Test günüme daha var. Bugün 8. Günüm, 12. Güne kadar bekliycem ama bence çok düşük. Yinede ilaçlara devam ederim tabiki test gününe kadar. 0.1 yazıyo resmen. 5-10 olsa ümit edeyim ama sanmıyorum pek yükseleceğini

Az önce kan verdim dayanamadım. Bugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu. Az da olsa çıkar herhalde sonuç. Akşama doğru alacağım
Erken gibi ama. Benm 8nci gunu 9 du..5.gun embriyosu
Yaniltabilir.ama farkli olabilir herkeste durum tabi

Erken gibi ama. Benm 8nci gunu 9 du..5.gun embriyosu
Yaniltabilir.ama farkli olabilir herkeste durum tabi
Canım sonuç 0.1 geldi mailime şimdi. 3. Gün embriyosu benim. Çok düşük diye düşünüyorum. Yükselmesi zor gözüküyor. Yinede ilaçlara devam. Test günüme 4 gün var

neden test gununu beklemedın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…