• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

19 Aralık test günün. Cuma gunu transfer oldum ama soyle bir sorunum var bende adet incesi isilik gibi beyaz sivilcemsi bir sey cikar hep.. biraz önce onlardan gordum 2 tane.. yine mi olmadi yaa off😔😔

Evet yakın.. ben 3. Gun 6 ve 9 hucreli embriyo transferi oldum. Bahçeci fulyada.. hakkimizda hayirlisi artik cok emek verdik çaba sarfettik..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Amin inşallah benimde 3. Gün transferi 8 hücreli 2 embriyo bir kızım var 5 yaşında kardeş istiyoruz bakalım Rabbim nasib ederse.Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşAllah

19 Aralık test günün. Cuma gunu transfer oldum ama soyle bir sorunum var bende adet incesi isilik gibi beyaz sivilcemsi bir sey cikar hep.. biraz önce onlardan gordum 2 tane.. yine mi olmadi yaa off😔😔
Onlara takılma bence ben 2 gebeliğimde de adet belirtileri yaşadım ama hamile olduğumu biliyordum pozitif olalım

Pozitif sonuç alan arkadaşlar, transfer sonrası ateşinizi ölçtünüz mü hiç, ateş bir belirti olabilir mi acaba hamilelik için

Merhaba Kızlar.Öncelikle bu yolda emek harcayan herkesin rabbim kucağını doldursun inşallah.Benim Kasım ayında transferim oldu aralık başında maalesef negatif sonucu aldık.Yumurtalarım eylül ayında dondurulmuştu.Donmuş embriyo ile transfer yapıldı.Şimdi çok şükür dönmüş embriyom var ve doktora ne zaman 2. Transferi yapalım dediğimde hemen ilk adetinle başlayabiliriz dedi.Ben şaşırdım doğrusu ama sanırım hazır transfer döneminde bebeğin tutunması iin verilen ilaçlar vücuttayken ara vermeden denemeyi uygun gördü.Benim gibi bu şekilde dondurulmuş embriyo transferini 2. kez deneyenler varmıştır acaba,ne kadar ara verdiniz sizin doktorunuz neyi uygun görmüştü 🤔
Sisli memorialda eylulde 1. Transferim negatifti..ben estrofem gibi ilaclar almadim naturel dogal transfer oldum. Doktor rahimde kistin yoksa hemen baslarsin 2. Ye dedi..29ekimde 2.kez oldum o tuttu ama kimyasal oldu..3.transferimi 1 aralikta oldum yarin test gunum..yani memorial ve bir cok yer rahimde sorun yoksa hemen yapiyor transfer..ben ilac olarak tek crino jel kullanmistim

Sisli memorialda eylulde 1. Transferim negatifti..ben estrofem gibi ilaclar almadim naturel dogal transfer oldum. Doktor rahimde kistin yoksa hemen baslarsin 2. Ye dedi..29ekimde 2.kez oldum o tuttu ama kimyasal oldu..3.transferimi 1 aralikta oldum yarin test gunum..yani memorial ve bir cok yer rahimde sorun yoksa hemen yapiyor transfer..ben ilac olarak tek crino jel kullanmistim
Peki neden kullanilmadi. Bende kullanmasam.
Hic sevmjyorum. Ama doktor diyince mecbur kullaniyoruZ

Adetim duzenli..yumurtam buyudu takip edildim zaten yumurtan buyuynca cat ignesi veriyorlar .yumurtan kendi buyudugu icin yumrutaliarin progestron salgiliyor ve rahim kendiliginden dogal dongude oldugu gibi kalinlasiyor estrofem ile kalinlastirmaya gerek kalmiyor yani..sonra da yum cat 6 gun sonra transferim oldu benim o ara iste takviye olarak progesteron crino jel kullandim saedece..ama estrofem alsam iki ay ust uste estofemli yaptirmazdim heralde..benimki dogal transfer diye yaptirdim.

Peki neden kullanilmadi. Bende kullanmasam.
Hic sevmjyorum. Ama doktor diyince mecbur kullaniyoruZ
[/Adetim duzenli..yumurtam buyudu takip edildim zaten yumurtan buyuynca cat ignesi veriyorlar .yumurtan kendi buyudugu icin yumrutaliarin progestron salgiliyor ve rahim kendiliginden dogal dongude oldugu gibi kalinlasiyor estrofem ile kalinlastirmaya gerek kalmiyor yani..sonra da yum cat 6 gun sonra transferim oldu benim o ara iste takviye olarak progesteron crino jel kullandim saedece..ama estrofem alsam iki ay ust uste estofemli yaptirmazdim heralde..benimki dogal transfer diye yaptirdim.]

Adetim duzenli..yumurtam buyudu takip edildim zaten yumurtan buyuynca cat ignesi veriyorlar .yumurtan kendi buyudugu icin yumrutaliarin progestron salgiliyor ve rahim kendiliginden dogal dongude oldugu gibi kalinlasiyor estrofem ile kalinlastirmaya gerek kalmiyor yani..sonra da yum cat 6 gun sonra transferim oldu benim o ara iste takviye olarak progesteron crino jel kullandim saedece..ama estrofem alsam iki ay ust uste estofemli yaptirmazdim heralde..benimki dogal transfer diye yaptirdim.
Senin durum farkli.
Sen naturel tup bebek yaptirmissin.
Doğal siklusle ilerlerse transfer zamani adet olma gibi olumsuz durum cikabilir.
Cunku ilaclar adet olmayi engelliyor.
Bizim yumurtlama transfere hazirlanirken olusursa cok farkli durumlar ortaya cikar.
Transfer zamani tespiti embriyo cözdurülmesi sirasiyla gelir. Doģal beklenirse hepsi cöp olabilir.
Dogum kontrol gorevi goruyor kullandigimiz ilaclar adeti erkenden saglamadigi gibi
Yunurtlamayida engelliyor.
Benm de rahimde sorun yok mesela.
Cok fazlada ilac icince kalinlasti
Normalde kalinlasmasi iyiydi bide ilacla dahada kalin oldu.
Zamani yonetmek zor olum ilacsiz. Normal yolla hamile de kalinabilir riski olusur hem farkrtmeden.

Evet dun oldum transferimi bekliyorum.. Beklemek de cok zor. Bazen olmayacak gibi geliyor bazen umutlaniyorum hatta simdiden sacma sapan belirtiler arıyorum..Yer aşaması zor bu tup bebeğin..
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberi alırsınız :)

Olumsuz düşünmeyin sakın. Ben 2. oğlumda üstüne adet bile görmüştüm :)

Evet kizlar adet oldum. Sanirim bu ay icinde transferim olucak. Aralik sonuna denk gelicek.
Heycanliyim bilmiyorum ne olucak.
Bende adet olmayı bekliyorum. Bugün yarın olucam ve doktora gidicem.. Merak ediyorum bende neler olacak :)

• Beğen
Reactions: H M
Hayırlısı olsun İnş. yarın güzel haberi alırsınız :)

Back