Yok kuzum benim hiç kanamam olmadı.Canim Nasilsin seninde kanaman olmustu demi
Anladığım kadarıyla yoğun bi kanaman yok. Yine de için rahat etsin başka bir doktora daha git canım. Tedbirli davranmak lazım.Kizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda
Canim adet kanamasi gibi cok yogun degil ama lekelenmede degilAnladığım kadarıyla yoğun bi kanaman yok. Yine de için rahat etsin başka bir doktora daha git canım. Tedbirli davranmak lazım.
Anladım. Muhakkak görün bence de için rahat etsin. Haber ver olur muCanim adet kanamasi gibi cok yogun degil ama lekelenmede degil
Tamam canim saol agizdan 3 kez progestron aliyorum dinleniyorum kanamam devam ediyor hayirlisi olsunAnladım. Muhakkak görün bence de için rahat etsin. Haber ver olur mu
Bu sabah şeffaf ve yapışkan bi akıntım geldi. Sende de olmuş muydu canım. Lekelenme yok ama belim ağrıyorTamam canim saol agizdan 3 kez progestron aliyorum dinleniyorum kanamam devam ediyor hayirlisi olsun
Bende daha Şu gebelik takvimini kuramadım korkumdan.. bi kaç hafta daha geçsin inşallah sağlıklı olursa kuracağım
Sizin ne kadar oldu ki su anda ?Bende daha Şu gebelik takvimini kuramadım korkumdan.. bi kaç hafta daha geçsin inşallah sağlıklı olursa kuracağım
Benim 8. Hafta 7+3 bugun . Ne yazıkki geçmişte acı tecrübelerim olduğu için henüz o moda giremedimSizin ne kadar oldu ki su anda ?
Kan ters ne zaman yapmıştın sen kaçıncı gün embriyosu idi açabaBenim 8. Hafta 7+3 bugun . Ne yazıkki geçmişte acı tecrübelerim olduğu için henüz o moda giremedimptesi tekrar Kontrol var, bakalım kısmet..
Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo, kan testim 3 kez tekrarlandı düzgün arttı en son 7774tü.. 2 hafta önce ultrasonda muayene normaldi. Ptesi günü bir daha kontrol var düzgün gelişiyor mu diye..Kan ters ne zaman yapmıştın sen kaçıncı gün embriyosu idi açaba
Ben yarın beşinci günün göğüs alt kısmında batma var ölüyorum sanki ilaçlar beni perişan ettti ilk ters kaçıncı gün yaptı acabaBenim 5. Gün dondurulmuş embriyo, kan testim 3 kez tekrarlandı düzgün arttı en son 7774tü.. 2 hafta önce ultrasonda muayene normaldi. Ptesi günü bir daha kontrol var düzgün gelişiyor mu diye..
geçen sene de 6 haftalık gelişimi durmuştu.o yüzden şu 12 haftayı atlatamadan pek sevinemeyecegim heralde ..
Merhaba elimde prolutex igne mevcut ihtiyaci olana vermek iatiyorumCanim progesteron hormoni olan iignedegil.mi benimkinin adi prolutex ve gobekten vurabilirsin dediler
Canim benim crinone jel kullandigim icin akintim cok oluyordu leke yoksa korkmaBu sabah şeffaf ve yapışkan bi akıntım geldi. Sende de olmuş muydu canım. Lekelenme yok ama belim ağrıyor
hayırlısı olsun canım beşinci gün çok erken değilmi test için...Arkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu
Canım aynen çok erken olmuş. Keşke biraz daha bekleseydinArkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?