ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Anladığım kadarıyla yoğun bi kanaman yok. Yine de için rahat etsin başka bir doktora daha git canım. Tedbirli davranmak lazım.

Kızlar selam , güncel durumda gebeliği devam eden kimler var , kaç haftalıksınız ??

Tamam canim saol agizdan 3 kez progestron aliyorum dinleniyorum kanamam devam ediyor hayirlisi olsun
Bu sabah şeffaf ve yapışkan bi akıntım geldi. Sende de olmuş muydu canım. Lekelenme yok ama belim ağrıyor

Kan ters ne zaman yapmıştın sen kaçıncı gün embriyosu idi açaba
Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo, kan testim 3 kez tekrarlandı düzgün arttı en son 7774tü.. 2 hafta önce ultrasonda muayene normaldi. Ptesi günü bir daha kontrol var düzgün gelişiyor mu diye..
geçen sene de 6 haftalık gelişimi durmuştu.o yüzden şu 12 haftayı atlatamadan pek sevinemeyecegim heralde ..

Ben yarın beşinci günün göğüs alt kısmında batma var ölüyorum sanki ilaçlar beni perişan ettti ilk ters kaçıncı gün yaptı acaba

Arkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu

Arkadaşlar kader arkadaşlarım ben az önce kan verdim beşinci gündeyim kısmet artık beklemek kaygı daha çok kötü ediyordu
Canım aynen çok erken olmuş. Keşke biraz daha bekleseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…