ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

kozlar bugün de 3 kese gördü doktor be oluyor bilmiyorum ya

Eklentiler

• EB905658-B0E2-4978-8324-B9AA5F5C36A5.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 51
Aa cok enteresan. Sen kac transfer oldun canim. Peki dolumu keseler ? Hicbirinde bebek gozukmedimj
Yok hepsi şuan boş 2 transfer oldum , cumayı bekleyelim erkem dedi doktor , geçen cıma ilk defa kese gördük

Reactions: H M
Yok hepsi şuan boş 2 transfer oldum , cumayı bekleyelim erkem dedi doktor , geçen cıma ilk defa kese gördük
Valla ne kadar enteresan oldu senin is.
Peki transfer zamanin ne zamandi kacinci gundu

Bide yapisikmi keseler ayri ayri degillermi.
Insallah sonucun hayirli olur ya cok enteresan :)

Yok dip dibe3 tane bariz açık çeperleri hoca ultrasonda böyle görüntü aldı bilerek , oda şaşkın merakla bekliyor

Valla gercekten neler oluyor.
Peki 1 hafta bekledikten sonra kararmi verilcek. Insallah evlat olurlar sana..

Doktor acele asla etmeyeceğiz diyor, cuma bir daha bakalım ama karar vermeyiz cuma yoksa da çünkü geriden geliyor yavaş gelişiyor sana asla zarar vermez falan dedi çok temkinli bilmiyorum

Doktor acele asla etmeyeceğiz diyor, cuma bir daha bakalım ama karar vermeyiz cuma yoksa da çünkü geriden geliyor yavaş gelişiyor sana asla zarar vermez falan dedi çok temkinli bilmiyorum

Sen oluruna birak stres yapma insallah su akar yolunu bulur

Allah herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar bende de yüksek tansiyon çıktı hamilelikle beraber ve cok zararliymis bebek için aynı durumda olan varmi aCaba

Meehaba trasnferden sonra nasilsiniz ? Insallah bebeginize hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…