ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ne guzel canim olmazlari olduran var
Insallah saglikla olurlar.

Bende cumartesi kese görmeye gidicem. Kalp atışları için kaç haftalıkken çağırıyorlar acaba.

Herkese merhaba kizlar crinone jel benden 2 gundur siyah geri geliyor ama baska lekelenme yok sadece crinone jel siyah geliyor boyle bisey yasayan oldumu

7+4 gunlk hamileyim dun kahve rengi akintimdan dolayi kontrole gittim kese 13.00mm olmus ama bebek hala gorunmuyor boyle olup sonradan bebeği gorunen varmi?

Canim noldu sonucun kalp atimlari normale döndümü

Canim noldu sonucun kalp atimlari normale döndümü
Maalesef kurtaj oldum genelleme yapmak istemem ama genelde o haftalar duyulmazsa bi sorun oldugu ortaya cikiyo gorduk bunu canli bi sekilde 2 hafta cocugun kalp atisi ultrasonda gorunuyodu sonra da gittigimizde yolk kesesi buyumus bebek kucucuk kalmis kalbi durmus ben yasadim kimseler yasamasin..

Rabbim sana guc kuvvet versin.. İnsallah birdaha olur allahin izniyle biliym zor suan bende cok zor durumdayim daha ne olcagim bile belli degil ama en kötü olay bile belirsizlikten daha iyi emin ol. İnsallah en yakin zamanda kendini toplarsin. Bizimkide uzucu ama evlatlarini dunyaya getrip buyutp kaybeden insanlar var bizimki onlarin yaninda hic bisey insallah bundan sonra daha guzel anlar yasarsin

Canim ilacla oldum ve orda bi bayan vardi kocaman olmus 20 kusur haftalarda ve onunda kalbi durmus yanii beterin beteri var her halimize sukur benim 2. Yasadigim bu insallah genetik filan arastircaz hayirlisiyla bide bakti var her seyin ama her seyinn.. canimmm 4 gun bende o belirsizlikle yasadim gercekten uyuyamadim sanki hissettim diyorum olumsuz bisey oldugunu.ama sana sunu soyleyim bi gun bizde Anne olacagiz buna inancim tam

inşallah canım inşallah zamanı var demekki...

10 gun sonrada kalp atışına çağırıyor cnm oldun mu muayene naptn kese yi gordun mu
Aynen canım gördük keseyi Doğru 10 gün sonra gel dediler kalp atışları için. İlaçlara da devam.

Merhaba arkadaşlar tam sevinmeye başlamışken yine korku yaşıyorum deprem dolayısıyla çok korktüm ve bebeğime bişey oldumu diyecek merak ediyorum çarşamba kalp atislarini duymaya gidecektik zaten tansiyonum yüksekti deprem nedeniyle daha çok yükseldi insllah bebeğime bişey olmamıştır

Ins bisey olmamistir canim içini ferah tut

Arkadaşlar bu haftaki doktor kontrolünde kadın doğumcu estrofem i kesmemi söyledi ama Bn tüp bebek doktorunu aradığımda istemedi sizlerde nasıl oldu

Arkadaşlar bu haftaki doktor kontrolünde kadın doğumcu estrofem i kesmemi söyledi ama Bn tüp bebek doktorunu aradığımda istemedi sizlerde nasıl oldu
Benimde tup bebek. 3. Aya kadar kullanicaksin diyor doktorum. Ilk gebeligimde tup bebekti ondada kullandim

Canım iyi misin ? Durumun nasıl

Kizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…