Ne guzel canim olmazlari olduran varKızlar bugün 7+2, ikinci bi kese daha varmış arkada kalmış. İçinde bebek de var. Gelişimi 6+5, geriden geliyor birkaç gün ama kalp atışı gördüm. Bu saatten sonra ikiz olmaz diyordu doktorum. Şaşkınım
10 gun sonrada kalp atışına çağırıyor cnm oldun mu muayene naptn kese yi gordun muBende cumartesi kese görmeye gidicem. Kalp atışları için kaç haftalıkken çağırıyorlar acaba.
Canim noldu sonucun kalp atimlari normale döndümüArkadaslar size bir sey sormak istiyorum sata 7+4 gunluk 12 aralikta transfer oldum dun dr gittim ve 6+1 gorunuyo kagitta.ayrica ne karindan nede vajinal duyamadik yani kalp atimi var ama ses cikmadi ve cok geriden geliyo sesi dedi dr boyle bi sey yasayan varmi Allah askina 2 gundur uykularim kacar oldu gorunuyo kalbide atiyo gosterdide dr ama bilemedim nettede bununla ilgili bisey bulamadim bu hafta baska dr gitmeyi dusunuyorum ama sizede sormak istedim belki bileniniz vardir duyana kadar rahat yok galiba bana..
Maalesef kurtaj oldum genelleme yapmak istemem ama genelde o haftalar duyulmazsa bi sorun oldugu ortaya cikiyo gorduk bunu canli bi sekilde 2 hafta cocugun kalp atisi ultrasonda gorunuyodu sonra da gittigimizde yolk kesesi buyumus bebek kucucuk kalmis kalbi durmus ben yasadim kimseler yasamasin..Canim noldu sonucun kalp atimlari normale döndümü
Rabbim sana guc kuvvet versin.. İnsallah birdaha olur allahin izniyle biliym zor suan bende cok zor durumdayim daha ne olcagim bile belli degil ama en kötü olay bile belirsizlikten daha iyi emin ol. İnsallah en yakin zamanda kendini toplarsin. Bizimkide uzucu ama evlatlarini dunyaya getrip buyutp kaybeden insanlar var bizimki onlarin yaninda hic bisey insallah bundan sonra daha guzel anlar yasarsinMaalesef kurtaj oldum genelleme yapmak istemem ama genelde o haftalar duyulmazsa bi sorun oldugu ortaya cikiyo gorduk bunu canli bi sekilde 2 hafta cocugun kalp atisi ultrasonda gorunuyodu sonra da gittigimizde yolk kesesi buyumus bebek kucucuk kalmis kalbi durmus ben yasadim kimseler yasamasin..
Canim ilacla oldum ve orda bi bayan vardi kocaman olmus 20 kusur haftalarda ve onunda kalbi durmus yanii beterin beteri var her halimize sukur benim 2. Yasadigim bu insallah genetik filan arastircaz hayirlisiyla bide bakti var her seyin ama her seyinn.. canimmm 4 gun bende o belirsizlikle yasadim gercekten uyuyamadim sanki hissettim diyorum olumsuz bisey oldugunu.ama sana sunu soyleyim bi gun bizde Anne olacagiz buna inancim tamRabbim sana guc kuvvet versin.. İnsallah birdaha olur allahin izniyle biliym zor suan bende cok zor durumdayim daha ne olcagim bile belli degil ama en kötü olay bile belirsizlikten daha iyi emin ol. İnsallah en yakin zamanda kendini toplarsin. Bizimkide uzucu ama evlatlarini dunyaya getrip buyutp kaybeden insanlar var bizimki onlarin yaninda hic bisey insallah bundan sonra daha guzel anlar yasarsin
inşallah canım inşallah zamanı var demekki...Canim ilacla oldum ve orda bi bayan vardi kocaman olmus 20 kusur haftalarda ve onunda kalbi durmus yanii beterin beteri var her halimize sukur benim 2. Yasadigim bu insallah genetik filan arastircaz hayirlisiyla bide bakti var her seyin ama her seyinn.. canimmm 4 gun bende o belirsizlikle yasadim gercekten uyuyamadim sanki hissettim diyorum olumsuz bisey oldugunu.ama sana sunu soyleyim bi gun bizde Anne olacagiz buna inancim tam❣
Aynen canım gördük keseyi10 gun sonrada kalp atışına çağırıyor cnm oldun mu muayene naptn kese yi gordun mu
Ins bisey olmamistir canim içini ferah tutMerhaba arkadaşlar tam sevinmeye başlamışken yine korku yaşıyorum deprem dolayısıyla çok korktüm ve bebeğime bişey oldumu diyecek merak ediyorum çarşamba kalp atislarini duymaya gidecektik zaten tansiyonum yüksekti deprem nedeniyle daha çok yükseldi insllah bebeğime bişey olmamıştır
Keseyi gördükten sonra azaltarak bıraktırdı bana doktorumArkadaşlar bu haftaki doktor kontrolünde kadın doğumcu estrofem i kesmemi söyledi ama Bn tüp bebek doktorunu aradığımda istemedi sizlerde nasıl oldu
Benimde tup bebek. 3. Aya kadar kullanicaksin diyor doktorum. Ilk gebeligimde tup bebekti ondada kullandimArkadaşlar bu haftaki doktor kontrolünde kadın doğumcu estrofem i kesmemi söyledi ama Bn tüp bebek doktorunu aradığımda istemedi sizlerde nasıl oldu
Canım iyi misin ? Durumun nasılMerhaba arkadaşlar tam sevinmeye başlamışken yine korku yaşıyorum deprem dolayısıyla çok korktüm ve bebeğime bişey oldumu diyecek merak ediyorum çarşamba kalp atislarini duymaya gidecektik zaten tansiyonum yüksekti deprem nedeniyle daha çok yükseldi insllah bebeğime bişey olmamıştır
Canim Nasilsin seninde kanaman olmustu demiCanım iyi misin ? Durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?