- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
Kemal beyde tüpleriniz için tedavi olup transferinizi medikanada mi yaptırdınız? Doğru mu anladım? Ben asilama olmazsa tüp bebek tedavisi yaptıracağım da iyi bir doktor ve merkez bulmaya çalışıyorumÇorlu da Dr Kemal Yıldız
Tüplerim için tedavi olmadım. Tüplerim tıkalı ama içinde sıvı yok. Sıvı olduğu zaman ameliyatla tüpler alınıyor çünkü o sıvı düşüğe neden oluyor. Bende öyle bir durum olmadığı için tüp bebek tedavisi gördüm. Benim pozitifti ama 10. haftada maalesef gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Doktor bey ilgili ve trakyada 800 den fazla tüp bebeği var. Tedaviyi çorluda kendi yerinde görüyorsunuz yumurta toplama ve transfer için beylikdüzü medicanada işlem yapıyor. 2 kez farklı zamanlarda istanbula gitmiş oluyorsunuz. Medicanadaki işlemleri de kemal bey bizzat kendisi yapıyor.Kemal beyde tüpleriniz için tedavi olup transferinizi medikanada mi yaptırdınız? Doğru mu anladım? Ben asilama olmazsa tüp bebek tedavisi yaptıracağım da iyi bir doktor ve merkez bulmaya çalışıyorum
Canim çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla tekrar gebeliğin oluşur en kısa zamanda.. Kemal bey baktığım kadarıyla kendi kliniği var sanırım. Ayıp olmazsa bütün bu işlemler için ne kadar ödediniz? Bir de istanbulda transfer yaptıktan sonra hemen corluya mi döndün?yoksa orda bir yerde dinledin mi?Tüplerim için tedavi olmadım. Tüplerim tıkalı ama içinde sıvı yok. Sıvı olduğu zaman ameliyatla tüpler alınıyor çünkü o sıvı düşüğe neden oluyor. Bende öyle bir durum olmadığı için tüp bebek tedavisi gördüm. Benim pozitifti ama 10. haftada maalesef gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Doktor bey ilgili ve trakyada 800 den fazla tüp bebeği var. Tedaviyi çorluda kendi yerinde görüyorsunuz yumurta toplama ve transfer için beylikdüzü medicanada işlem yapıyor. 2 kez farklı zamanlarda istanbula gitmiş oluyorsunuz. Medicanadaki işlemleri de kemal bey bizzat kendisi yapıyor.
Teşekkür ederim , aminnn inşallah.. Kendi kliniği var çorluda doğru. Kontrol ve muayenelere oraya gidiyoruz. Yani muayeneler, tahliller , ilaçlar ( ilaçlar kişiye göre değişiyor ) , doktor ücreti vs, ama benim en son kürtajda vardı hepsi dahil 20 bini buldu. İlaçlar çok pahalı yurtdışından geldiği için epey tutuyor. Sgk anlaşması olmadığından folik asiti bile normal ücretiyle alıyorsun. Transfer yaptıktan sonra zaten 1 saat yataktan hiç kalkmıyorsunuz. Wc ye bile lazımlık getiriyorlar. 1 saat yeterli dediler ordaki hemşireler ama ben 3 saat dinlendim. Tek kişilik odaydı baktım yatak rahat 3 saat yatıp dinlendim :) Sonra eve dönerken arabanın arkasında aldım yastığımı yattım uzandım. 2 gün boyunca evde pek kalkmadım yattım. 3. gün başladım dolanmaya :) Yoksa kan dolaşımı için hareketsiz kalmak sıkıntı oluyor. Zaten doktor bey izah ediyor sonra ordaki hemşirede gelip anlatıyor. Yemeden içmeye bilgi veriyorlar.Canim çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla tekrar gebeliğin oluşur en kısa zamanda.. Kemal bey baktığım kadarıyla kendi kliniği var sanırım. Ayıp olmazsa bütün bu işlemler için ne kadar ödediniz? Bir de istanbulda transfer yaptıktan sonra hemen corluya mi döndün?yoksa orda bir yerde dinledin mi?
Yaa tahmin ettiğimden daha pahalıymis canımTeşekkür ederim , aminnn inşallah.. Kendi kliniği var çorluda doğru. Kontrol ve muayenelere oraya gidiyoruz. Yani muayeneler, tahliller , ilaçlar ( ilaçlar kişiye göre değişiyor ) , doktor ücreti vs, ama benim en son kürtajda vardı hepsi dahil 20 bini buldu. İlaçlar çok pahalı yurtdışından geldiği için epey tutuyor. Sgk anlaşması olmadığından folik asiti bile normal ücretiyle alıyorsun. Transfer yaptıktan sonra zaten 1 saat yataktan hiç kalkmıyorsunuz. Wc ye bile lazımlık getiriyorlar. 1 saat yeterli dediler ordaki hemşireler ama ben 3 saat dinlendim. Tek kişilik odaydı baktım yatak rahat 3 saat yatıp dinlendim :) Sonra eve dönerken arabanın arkasında aldım yastığımı yattım uzandım. 2 gün boyunca evde pek kalkmadım yattım. 3. gün başladım dolanmaya :) Yoksa kan dolaşımı için hareketsiz kalmak sıkıntı oluyor. Zaten doktor bey izah ediyor sonra ordaki hemşirede gelip anlatıyor. Yemeden içmeye bilgi veriyorlar.
Yeme içme olayı şöyle. Transferden sonra gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmamızı söylüyorlar. Kahvaltıda peynir yumurta vs. bu tarz şeyler. Kabızlık yaşamayalım diye bir kaç tavsiyede bulunuyorlar. Bir de bol su içmeyi öneriyorlar yani bunun gibi şeyler. Ben memnun kaldım çünkü doktor bey ilgili ve kürtaj olacağım zaman kendisi de çok üzüldü. Asistanları da çok iyi. Ne zaman arasam veya mesaj atsam hemen geri dönüyorlar ki baya yoğunlardı. Reyapta maliyeti nedir ?Yaa tahmin ettiğimden daha pahalıymis canım
Ben yine 10 bin civarı falan olur diye düşünüyordum. Yatarak çok iyi yapmışsın ben de olsam uzun süre dururum sen gibiyeme içme bile etkiliyor mu ki onları da anlatıyorlar? Sen sanırım memnun kaldın Kemal beyden.. Ben şu an reyapta bahar hanıma gidiyorum. Aşılama ya da tüp bebek kısmına gecicez. Nereye yaptırmak daha iyi olur konusunda kafam karışık. 20 bin verirsem Kemal beye ikinci kez yaptırmam sanki bu yıl içinde en azından..
Neden kürtaj oldunuz bebeğin kalbi mi durdu acaba@H M m ve @fatmasecret19 cnm size kedi almanizi öneririrm. .beni kürtaj dan sonra çok büyük etkisi oldu toparlanmamda. .evlat gibi oluyor ben bebekken sahiplenmistim resmen çocuk gibi oluyor inanın. .çok sukrediyorum onun varligina
Canim tam sormadım ama 10 bin civarı artı ilaçlar gibi demişti doktor ocak ayı gibi.. Bu arada sana özelden mesaj yazdım canım. Yeme içme konusunu da anladım canım. Karnı kasacak bisey olmasın diye sanırım.Yeme içme olayı şöyle. Transferden sonra gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmamızı söylüyorlar. Kahvaltıda peynir yumurta vs. bu tarz şeyler. Kabızlık yaşamayalım diye bir kaç tavsiyede bulunuyorlar. Bir de bol su içmeyi öneriyorlar yani bunun gibi şeyler. Ben memnun kaldım çünkü doktor bey ilgili ve kürtaj olacağım zaman kendisi de çok üzüldü. Asistanları da çok iyi. Ne zaman arasam veya mesaj atsam hemen geri dönüyorlar ki baya yoğunlardı. Reyapta maliyeti nedir ?
Şimdi gördüm bebeğini kaybetmişsin çok izuldum ınsalah en kisa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsın tekrardan transfer yaptın mı pekiYeme içme olayı şöyle. Transferden sonra gazlı yiyecek ve içeceklerden uzak durmamızı söylüyorlar. Kahvaltıda peynir yumurta vs. bu tarz şeyler. Kabızlık yaşamayalım diye bir kaç tavsiyede bulunuyorlar. Bir de bol su içmeyi öneriyorlar yani bunun gibi şeyler. Ben memnun kaldım çünkü doktor bey ilgili ve kürtaj olacağım zaman kendisi de çok üzüldü. Asistanları da çok iyi. Ne zaman arasam veya mesaj atsam hemen geri dönüyorlar ki baya yoğunlardı. Reyapta maliyeti nedir ?
Sağol canım. Yok yapmadım. Elimde olan 2 taneydi ikisi de transfer olmuştu. Sonbahar gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. Bu aralar kayınbabam rahatsız eşim memlekette durumu da pek iyi değil gibi. O yüzden biraz beklemedeyim. Sen nasılsın ne yaptın ?Şimdi gördüm bebeğini kaybetmişsin çok izuldum ınsalah en kisa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsın tekrardan transfer yaptın mı peki
Çok şükür devam ediyor hamilelik Allah nasip ederse iki buçuk ay sonra oğlumu kucağıma alacam inşallah sende tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın isteyen herkesteSağol canım. Yok yapmadım. Elimde olan 2 taneydi ikisi de transfer olmuştu. Sonbahar gibi tekrar denemeyi düşünüyorum. Bu aralar kayınbabam rahatsız eşim memlekette durumu da pek iyi değil gibi. O yüzden biraz beklemedeyim. Sen nasılsın ne yaptın ?
Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına al bebişini.Çok şükür devam ediyor hamilelik Allah nasip ederse iki buçuk ay sonra oğlumu kucağıma alacam inşallah sende tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın isteyen herkeste
Memnun kaldınız mı acabaGaziantep de canım özel muayene dr um ibrahim halil özdurak
Anlamadığım için karışık yazmış olabilirimTransfer için bekleyen kimse yok mu ?? :))
Kac yasindasiniz ? Hayirli ugurlu olsun.neler yediniz ictiniz :)Teşekkür ederim. Evet 2 embriyo transferi yapıldı. İstanbul Emsey Hospital, Nesrin Baştuğ'un hastasıyım. Sebepsiz infertilite dendi, yaşımız küçük olmadığı için uzatmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?