• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Selam kızlar :) Hamileliğiniz nasıl gidiyor ? Benim durumum içler acısı :) Herkesin aynı olmaz tabi ki ama sizler nasıl geçiriyorsunuz. Ben çok halsizim sanki üzerimden tır geçmiş , elim kolum kalkmıyor o kadar halsizim :(

Selam kızlar :) Hamileliğiniz nasıl gidiyor ? Benim durumum içler acısı :) Herkesin aynı olmaz tabi ki ama sizler nasıl geçiriyorsunuz. Ben çok halsizim sanki üzerimden tır geçmiş , elim kolum kalkmıyor o kadar halsizim :(
Hamdolsun.. hepimiz çok beklemiştik eminim bu günleri, bulantılarımın bile keyfini çıkarıyorum 🤣
Genel olarak yorgunluk ve bulantı hep var, hep bir uyuma isteği.. ama iyiyim şükürler olsun , bugj. Kontrol vardı, o da iyiydi , sürpriz bir kese daha göründü ama sanırım o boş kese , vücut eritir diyorlar.. hayırlısı inşallah . Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın 🌹

Ben 6. haftada kalp atışını karından gördüm. Çok minicikti. 7. hafta çok daha net görünüyor.
Canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah. Hangi merkezde transfer oldu canım. Problemin neydi. Ben de merkez arayisindayim

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Oncelikle Rabbim hepinizin evlatlarini size bagislasin.Mesajımı okuyan arkadaşlar nerede tedavi gördünüz ve kısaca probleminiz neydi. Bana da cevap yazarsanız çok sevinirim. Bir umuda ihtiyacım var 🙏

Kızlar bugün 7+2, ikinci bi kese daha varmış arkada kalmış. İçinde bebek de var. Gelişimi 6+5, geriden geliyor birkaç gün ama kalp atışı gördüm. Bu saatten sonra ikiz olmaz diyordu doktorum. Şaşkınım 😌
Öncelikle tebrik ederim canım Allah bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Iki embriyo mu transfer etmislerdi sana. Hangi merkezde tedavi oldun ve problemin neydi.

Öncelikle tebrik ederim canım Allah bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Iki embriyo mu transfer etmislerdi sana. Hangi merkezde tedavi oldun ve problemin neydi.
Teşekkür ederim. Evet 2 embriyo transferi yapıldı. İstanbul Emsey Hospital, Nesrin Baştuğ'un hastasıyım. Sebepsiz infertilite dendi, yaşımız küçük olmadığı için uzatmadık.

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Oncelikle Rabbim hepinizin evlatlarini size bagislasin.Mesajımı okuyan arkadaşlar nerede tedavi gördünüz ve kısaca probleminiz neydi. Bana da cevap yazarsanız çok sevinirim. Bir umuda ihtiyacım var 🙏

merhaba ben de ilk önce Zeynep kamile başvurdum infertilitweAcıbadem altunizadede ilk denemede hamile kaldım. sebepsiz infertilite idi sebep. görünen bir sebep yoktu yani.

Merhaba ; Süleyman Tosun - florance’ta yapıldı. İkinci defada donmuşları denedik .... 2 tane transfer edildi . Erkek infertilitesi ; Emre Bakırcıoğlu’na gitmiştik bu yüzden ilk olarak (ürolog)

Benim 2 tüpüm de kapalıydı canım. Çorlu da Dr kemal yıldız da tedavi gördüm

Canim benim crinone jel kullandigim icin akintim cok oluyordu leke yoksa korkma
Merhaba canım.. Sen ne yaptın hamile misin.. Benim de dün 8. Günümdü ve değerim sadece 18 Di.. Seni merak ettim inşallah gebesindir.. Bilgilerini benimle paylaşabilir misin

Benim ilk sebebim tuplerimin tikali olmasiydi once onlari baglattim acik ameliyatla yani oyle dediler sonrasinda 6 kere denemem oldu olmadi sonra baska bir doktor tuplerin alinmasi gerektigini soyle tupler iltahap dolmis oyuzden olmuyor dedi sonra yine bir ameliyatla tuplerimin ikisinide aldirdim 7.ve 8. Tedavilerimi denedim olmadi yine simdi ise 9. Tedevimdeyim ayni zamanda pco da var ve bu sebebden dolayi ohss oluyorum tam olarak neden verdigini sormadim ama ya tutmadigindan yada ohss oldugumdan kaynakli verdi
Tüplerin alınması ameliyatı nasıl oluyor, anlatır mısınız?

Benimde tüplerim tıkalı ama sıvı dolu olmadığı için ameliyatla almaya gerek duymadılar. Eğer sıvı varsa tuplerde önce tüpler alınıyor laparoskopi ile sonra tüp bebek tedavisi yapılıyor. Tüplerdeki sıvı bebeğin rahime tutunmasını engelleyip düşüğe sebep oluyormuş. Laparoskopi ile daha basit bir işlem olduğu söyleniyor.

Benim sağ tüp tıkalı ve sıvı vardı, laparaskopi ile aldılar. Sol tüp de tıkalı ama sıvı birikmediği için üstünde onu almadılar. Ondan sonra yaptırdığım her tüp bebek tuttu. İlki 7 haftalık kalbi durmuştu. İkinci denemem şükürler olsun şu an devam ediyor 17 haftalık oldu. Rabbim hepimizin sağlıkla kucagına aldırsın, isteyen herkesi de uğraşmadan önce karnında sonra kucağında gördürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

:KK14:
Benim sağ tüp tıkalı ve sıvı vardı, laparaskopi ile aldılar. Sol tüp de tıkalı ama sıvı birikmediği için üstünde onu almadılar. Ondan sonra yaptırdığım her tüp bebek tuttu. İlki 7 haftalık kalbi durmuştu. İkinci denemem şükürler olsun şu an devam ediyor 17 haftalık oldu. Rabbim hepimizin sağlıkla kucagına aldırsın, isteyen herkesi de uğraşmadan önce karnında sonra kucağında gördürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tebrikler, umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine. Benim de tüplerim tikali ve su dolu ama ameliyattan ve tüp bebek işlemlerinden çok korkuyorum. Neredeyse bebek sevdasından vazgecicem 😓 Biraz anlatır mısın laparoskopiyi, deneyimlerin rica etsem

Tebrikler, umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine. Benim de tüplerim tikali ve su dolu ama ameliyattan ve tüp bebek işlemlerinden çok korkuyorum. Neredeyse bebek sevdasından vazgecicem 😓 Biraz anlatır mısın laparoskopiyi, deneyimlerin rica etsem
Canım ameliyat olmadım dediğim gibi ama çok zor bi ameliyat değilmiş...…… Ameliyatı geçirenler de yazsın :) Çok ağrılı değil diye duydum. Zaten sende sıvı olduğu için önce mecburen ameliyat olman gerekiyor diğer türlü boşuna tüp bebek için paranı çöpe atmış olursun.

Back