- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamdolsun.. hepimiz çok beklemiştik eminim bu günleri, bulantılarımın bile keyfini çıkarıyorumSelam kızlar :) Hamileliğiniz nasıl gidiyor ? Benim durumum içler acısı :) Herkesin aynı olmaz tabi ki ama sizler nasıl geçiriyorsunuz. Ben çok halsizim sanki üzerimden tır geçmiş , elim kolum kalkmıyor o kadar halsizim
icler acisiiiSelam kızlar :) Hamileliğiniz nasıl gidiyor ? Benim durumum içler acısı :) Herkesin aynı olmaz tabi ki ama sizler nasıl geçiriyorsunuz. Ben çok halsizim sanki üzerimden tır geçmiş , elim kolum kalkmıyor o kadar halsizim
Canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah. Hangi merkezde transfer oldu canım. Problemin neydi. Ben de merkez arayisindayimBen 6. haftada kalp atışını karından gördüm. Çok minicikti. 7. hafta çok daha net görünüyor.
Öncelikle tebrik ederim canım Allah bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Iki embriyo mu transfer etmislerdi sana. Hangi merkezde tedavi oldun ve problemin neydi.Kızlar bugün 7+2, ikinci bi kese daha varmış arkada kalmış. İçinde bebek de var. Gelişimi 6+5, geriden geliyor birkaç gün ama kalp atışı gördüm. Bu saatten sonra ikiz olmaz diyordu doktorum. Şaşkınım
Teşekkür ederim. Evet 2 embriyo transferi yapıldı. İstanbul Emsey Hospital, Nesrin Baştuğ'un hastasıyım. Sebepsiz infertilite dendi, yaşımız küçük olmadığı için uzatmadık.Öncelikle tebrik ederim canım Allah bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Iki embriyo mu transfer etmislerdi sana. Hangi merkezde tedavi oldun ve problemin neydi.
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Oncelikle Rabbim hepinizin evlatlarini size bagislasin.Mesajımı okuyan arkadaşlar nerede tedavi gördünüz ve kısaca probleminiz neydi. Bana da cevap yazarsanız çok sevinirim. Bir umuda ihtiyacım var
Benim 2 tüpüm de kapalıydı canım. Çorlu da Dr kemal yıldız da tedavi gördümArkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Oncelikle Rabbim hepinizin evlatlarini size bagislasin.Mesajımı okuyan arkadaşlar nerede tedavi gördünüz ve kısaca probleminiz neydi. Bana da cevap yazarsanız çok sevinirim. Bir umuda ihtiyacım var
Merhaba canım.. Sen ne yaptın hamile misin.. Benim de dün 8. Günümdü ve değerim sadece 18 Di.. Seni merak ettim inşallah gebesindir.. Bilgilerini benimle paylaşabilir misinCanim benim crinone jel kullandigim icin akintim cok oluyordu leke yoksa korkma
Tüplerin alınması ameliyatı nasıl oluyor, anlatır mısınız?Benim ilk sebebim tuplerimin tikali olmasiydi once onlari baglattim acik ameliyatla yani oyle dediler sonrasinda 6 kere denemem oldu olmadi sonra baska bir doktor tuplerin alinmasi gerektigini soyle tupler iltahap dolmis oyuzden olmuyor dedi sonra yine bir ameliyatla tuplerimin ikisinide aldirdim 7.ve 8. Tedavilerimi denedim olmadi yine simdi ise 9. Tedevimdeyim ayni zamanda pco da var ve bu sebebden dolayi ohss oluyorum tam olarak neden verdigini sormadim ama ya tutmadigindan yada ohss oldugumdan kaynakli verdi
Benimde tüplerim tıkalı ama sıvı dolu olmadığı için ameliyatla almaya gerek duymadılar. Eğer sıvı varsa tuplerde önce tüpler alınıyor laparoskopi ile sonra tüp bebek tedavisi yapılıyor. Tüplerdeki sıvı bebeğin rahime tutunmasını engelleyip düşüğe sebep oluyormuş. Laparoskopi ile daha basit bir işlem olduğu söyleniyor.Tüplerin alınması ameliyatı nasıl oluyor, anlatır mısınız?
Benim sağ tüp tıkalı ve sıvı vardı, laparaskopi ile aldılar. Sol tüp de tıkalı ama sıvı birikmediği için üstünde onu almadılar. Ondan sonra yaptırdığım her tüp bebek tuttu. İlki 7 haftalık kalbi durmuştu. İkinci denemem şükürler olsun şu an devam ediyor 17 haftalık oldu. Rabbim hepimizin sağlıkla kucagına aldırsın, isteyen herkesi de uğraşmadan önce karnında sonra kucağında gördürsünTüplerin alınması ameliyatı nasıl oluyor, anlatır mısınız?
Benim sağ tüp tıkalı ve sıvı vardı, laparaskopi ile aldılar. Sol tüp de tıkalı ama sıvı birikmediği için üstünde onu almadılar. Ondan sonra yaptırdığım her tüp bebek tuttu. İlki 7 haftalık kalbi durmuştu. İkinci denemem şükürler olsun şu an devam ediyor 17 haftalık oldu. Rabbim hepimizin sağlıkla kucagına aldırsın, isteyen herkesi de uğraşmadan önce karnında sonra kucağında gördürsün
Canım ameliyat olmadım dediğim gibi ama çok zor bi ameliyat değilmiş...…… Ameliyatı geçirenler de yazsın :) Çok ağrılı değil diye duydum. Zaten sende sıvı olduğu için önce mecburen ameliyat olman gerekiyor diğer türlü boşuna tüp bebek için paranı çöpe atmış olursun.Tebrikler, umarım sağlıkla kavuşursun bebeğine. Benim de tüplerim tikali ve su dolu ama ameliyattan ve tüp bebek işlemlerinden çok korkuyorum. Neredeyse bebek sevdasından vazgecicem Biraz anlatır mısın laparoskopiyi, deneyimlerin rica etsem
Merhaba doktorunuz kimdi acaba?İstanbul beylikdüzü. Doktorum çorlu da. Tedaviyi çorlu da gördüm opu ve transfer Medicana da
Çorlu da Dr Kemal YıldızMerhaba doktorunuz kimdi acaba?