Doktorun belirtmedimi?Kizlar estrofem ve diger ilaclari nenkadar kullanicaz
Hayir canim doktorum il disinda ama internette herkesin doktoru farkli oranda vermis ve bircok doktorun gorusi farkli. Mesela ben gunde 3 tane aliyorrumDoktorun belirtmedimi?
Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah :) bende Pazartesi transfer oldum 23ünde test gününü bekliyorum, benim gibi isteyen herkese aratmasın Allah... mutlaka kafana takacaksın düşüneceksin bu insanın doğası.. takmıyorum diyen yalan söyler. Ama bunu hayatının akışını engelleyecek uykularını kaçıracak derecede yapma. Anın tadını çıkart. Ben mesela şöyle düşünüyorum tutsa da tutmasa da 12 günlüğüne karnımda bebek var :) hep olumlu ol. Hatta ben transfere girmeden eşimle tartıştım çıktığımda hala konuşmuyorduk. Sağolsun o da bayaaaaa anlayışlıdır :)))) ama takmadım artık benim bebeğim var diye :) inşallah sevineceğin sonuçlar alırsın... bence bunu unutma olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir... zaten olumsuz olunca üzüleceğiz (inşallah olmaz) en azından şu test gününe kadar karnımızdakinin tadını çıkartalım :) hayırlısıyla transferini ol,duanı et, her gün yarım nar ve bir dilim ananas yiyip bol bol su iç. İlk iki gün evde dinlen, sonrasında 15,20 dakikalık yürüyüşler yap ve üşütme. Allah yardımcın olsun.
[/QUOTE
Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah :) bende Pazartesi transfer oldum 23ünde test gününü bekliyorum, benim gibi isteyen herkese aratmasın Allah... mutlaka kafana takacaksın düşüneceksin bu insanın doğası.. takmıyorum diyen yalan söyler. Ama bunu hayatının akışını engelleyecek uykularını kaçıracak derecede yapma. Anın tadını çıkart. Ben mesela şöyle düşünüyorum tutsa da tutmasa da 12 günlüğüne karnımda bebek var :) hep olumlu ol. Hatta ben transfere girmeden eşimle tartıştım çıktığımda hala konuşmuyorduk. Sağolsun o da bayaaaaa anlayışlıdır :)))) ama takmadım artık benim bebeğim var diye :) inşallah sevineceğin sonuçlar alırsın... bence bunu unutma olumsuz düşünmek olumsuzluk getirir... zaten olumsuz olunca üzüleceğiz (inşallah olmaz) en azından şu test gününe kadar karnımızdakinin tadını çıkartalım :) hayırlısıyla transferini ol,duanı et, her gün yarım nar ve bir dilim ananas yiyip bol bol su iç. İlk iki gün evde dinlen, sonrasında 15,20 dakikalık yürüyüşler yap ve üşütme. Allah yardımcın olsun.
Işte o yuzden kendi doktoruna gore hareket etsen daha iyi olur. Asistani hemsiresi filan yokmu bilgi alacaģin?Hayir canim doktorum il disinda ama internette herkesin doktoru farkli oranda vermis ve bircok doktorun gorusi farkli. Mesela ben gunde 3 tane aliyorrum
Bende günde 3 tane içiyorum. Kese görmeye gidince söyleyecekler..Kizlar estrofem ve diger ilaclari nenkadar kullanicaz
Estrofem: Kese göründüğünde kullanmayı aşamalı olarak bıraktırdı bana. Günde 3 tane alıyordum, bir gün 2 bir gün 1 alıp bırak dedi. Doktorun bırak demeden bırakma.Kizlar estrofem ve diger ilaclari nenkadar kullanicaz
canim hemsire kullan dedi ama internette okudugum kadariyla bircok doktorda cok zararli demis haklida olabilir diye geliyor bana hani su anda normal gebelikten farki varmi bebeklerimizin eger yoksa almamayi tercih ederimIşte o yuzden kendi doktoruna gore hareket etsen daha iyi olur. Asistani hemsiresi filan yokmu bilgi alacaģin?
İnternette baş ağrısını arasan bile kanser çıkarabiliyor. Doktoruna güven, burda yazanları kim yazıyor bilmiyoruz.canim hemsire kullan dedi ama internette okudugum kadariyla bircok doktorda cok zararli demis haklida olabilir diye geliyor bana hani su anda normal gebelikten farki varmi bebeklerimizin eger yoksa almamayi tercih ederim
Cnim herkesin doktoru farkli oluyor demekki ben farkli ilde yaptirmistim canim malum yollarda kotu gitmek istemiyorum bulundugum sehirdeki bir doktora gideyim o zaman aspirin kullaniyomusun peki canim ven crinone jel ve aspirinde kullaniyorunEstrofem: Kese göründüğünde kullanmayı aşamalı olarak bıraktırdı bana. Günde 3 tane alıyordum, bir gün 2 bir gün 1 alıp bırak dedi. Doktorun bırak demeden bırakma.
Hangi ilactan bahsediyorsun mesela?canim hemsire kullan dedi ama internette okudugum kadariyla bircok doktorda cok zararli demis haklida olabilir diye geliyor bana hani su anda normal gebelikten farki varmi bebeklerimizin eger yoksa almamayi tercih ederim
Canim internet derken kadinlar kulubunden bahsediyorumİnternette baş ağrısını arasan bile kanser çıkarabiliyor. Doktoruna güven, burda yazanları kim yazıyor bilmiyoruz.
Merak ediyorsan benim doktorum keseyi gorene kadar demişti. Bende keseyi gorunce birakmistim.Estrofem canim gunde 3 tane aliyorum
Saol canim bende doktora soracam kese gorunce birakirim heralde tabi hayirlisiyla kese gorursem insallah. Diger ilaclarida sorarim artik ben coraspirin ve crinone jel kullaniyorum ayricaMerak ediyorsan benim doktorum keseyi gorene kadar demişti. Bende keseyi gorunce birakmistim.
Tamam işte. Burada kim uzman doktordan daha iyi bilebilir ki? Ayrıca senin doktorun seni tanıyor, doğal olarak sana özel bi plan yapıyor tedavide. Aklını çelmesin kimse. Doktorun ne diyorsa doğrudur. O senin ilacı borakman gerektiğini de biliyor, eğer bırakma zamanın gelseydi önceden söylerdi bak iki hafta görüşemeyeceğiz on gün sonra şu ilacı bırak vs derdi.Canim internet derken kadinlar kulubunden bahsediyorum
Kan sulandiricina jelime devam et.Saol canim bende doktora soracam kese gorunce birakirim heralde tabi hayirlisiyla kese gorursem insallah. Diger ilaclarida sorarim artik ben coraspirin ve crinone jel kullaniyorum ayrica
İnsallah devam ederim canim hayirlisiyla. Ama crinone jel cok fazla islaklik yapiyor. Katlanicaz artik bebege sikintisi olmasinda kullanirimKan sulandiricina jelime devam et.
Ilk 3 ay onemli bebegin tutunmasi gelisimi.
Doktorun yonlendirir..
Ama estrofemi sor mutlaka.
Ilk gebeligimde 12 haftaya kadar kullandim estrofemi.Saol canim bende doktora soracam kese gorunce birakirim heralde tabi hayirlisiyla kese gorursem insallah. Diger ilaclarida sorarim artik ben coraspirin ve crinone jel kullaniyorum ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?