ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Hayir canim doktorum il disinda ama internette herkesin doktoru farkli oranda vermis ve bircok doktorun gorusi farkli. Mesela ben gunde 3 tane aliyorrum
Işte o yuzden kendi doktoruna gore hareket etsen daha iyi olur. Asistani hemsiresi filan yokmu bilgi alacaģin?

Işte o yuzden kendi doktoruna gore hareket etsen daha iyi olur. Asistani hemsiresi filan yokmu bilgi alacaģin?
canim hemsire kullan dedi ama internette okudugum kadariyla bircok doktorda cok zararli demis haklida olabilir diye geliyor bana hani su anda normal gebelikten farki varmi bebeklerimizin eger yoksa almamayi tercih ederim

canim hemsire kullan dedi ama internette okudugum kadariyla bircok doktorda cok zararli demis haklida olabilir diye geliyor bana hani su anda normal gebelikten farki varmi bebeklerimizin eger yoksa almamayi tercih ederim
İnternette baş ağrısını arasan bile kanser çıkarabiliyor. Doktoruna güven, burda yazanları kim yazıyor bilmiyoruz.

Estrofem: Kese göründüğünde kullanmayı aşamalı olarak bıraktırdı bana. Günde 3 tane alıyordum, bir gün 2 bir gün 1 alıp bırak dedi. Doktorun bırak demeden bırakma.
Cnim herkesin doktoru farkli oluyor demekki ben farkli ilde yaptirmistim canim malum yollarda kotu gitmek istemiyorum bulundugum sehirdeki bir doktora gideyim o zaman aspirin kullaniyomusun peki canim ven crinone jel ve aspirinde kullaniyorun

Hangi ilactan bahsediyorsun mesela?

Merak ediyorsan benim doktorum keseyi gorene kadar demişti. Bende keseyi gorunce birakmistim.
Saol canim bende doktora soracam kese gorunce birakirim heralde tabi hayirlisiyla kese gorursem insallah. Diger ilaclarida sorarim artik ben coraspirin ve crinone jel kullaniyorum ayrica

Canim internet derken kadinlar kulubunden bahsediyorum
Tamam işte. Burada kim uzman doktordan daha iyi bilebilir ki? Ayrıca senin doktorun seni tanıyor, doğal olarak sana özel bi plan yapıyor tedavide. Aklını çelmesin kimse. Doktorun ne diyorsa doğrudur. O senin ilacı borakman gerektiğini de biliyor, eğer bırakma zamanın gelseydi önceden söylerdi bak iki hafta görüşemeyeceğiz on gün sonra şu ilacı bırak vs derdi.

Saol canim bende doktora soracam kese gorunce birakirim heralde tabi hayirlisiyla kese gorursem insallah. Diger ilaclarida sorarim artik ben coraspirin ve crinone jel kullaniyorum ayrica
Kan sulandiricina jelime devam et.
Ilk 3 ay onemli bebegin tutunmasi gelisimi.
Doktorun yonlendirir..
Ama estrofemi sor mutlaka.

Kan sulandiricina jelime devam et.
Ilk 3 ay onemli bebegin tutunmasi gelisimi.
Doktorun yonlendirir..
Ama estrofemi sor mutlaka.
İnsallah devam ederim canim hayirlisiyla. Ama crinone jel cok fazla islaklik yapiyor. Katlanicaz artik bebege sikintisi olmasinda kullanirim

Ilk gebeligimde 12 haftaya kadar kullandim estrofemi.
Ikincide 8 haftalik dusuk oldu 7.5 haftada ilaclari biraktim. Yani kese oldugu halde kullanmaya devam ettim.
Bu ucuncu ve bundada 12 haftaya kadar kullanacakmisim. Bu arada farkli dr larda tedavi oldum.

Bu yuzden kendi doktorun ne derse oyle yap. Hayirli saglikli sekilde gelsinler dunyaya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…