Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa cok enteresan. Sen kac transfer oldun canim. Peki dolumu keseler ? Hicbirinde bebek gozukmedimjkozlar bugün de 3 kese gördü doktor be oluyor bilmiyorum ya
Yok hepsi şuan boş 2 transfer oldum , cumayı bekleyelim erkem dedi doktor , geçen cıma ilk defa kese gördükAa cok enteresan. Sen kac transfer oldun canim. Peki dolumu keseler ? Hicbirinde bebek gozukmedimj
Valla ne kadar enteresan oldu senin is.Yok hepsi şuan boş 2 transfer oldum , cumayı bekleyelim erkem dedi doktor , geçen cıma ilk defa kese gördük
Doktor acele asla etmeyeceğiz diyor, cuma bir daha bakalım ama karar vermeyiz cuma yoksa da çünkü geriden geliyor yavaş gelişiyor sana asla zarar vermez falan dedi çok temkinli bilmiyorumValla gercekten neler oluyor.
Peki 1 hafta bekledikten sonra kararmi verilcek. Insallah evlat olurlar sana..
Doktor acele asla etmeyeceğiz diyor, cuma bir daha bakalım ama karar vermeyiz cuma yoksa da çünkü geriden geliyor yavaş gelişiyor sana asla zarar vermez falan dedi çok temkinli bilmiyorumValla gercekten neler oluyor.
Peki 1 hafta bekledikten sonra kararmi verilcek. Insallah evlat olurlar sana..
Sen oluruna birak stres yapma insallah su akar yolunu bulurDoktor acele asla etmeyeceğiz diyor, cuma bir daha bakalım ama karar vermeyiz cuma yoksa da çünkü geriden geliyor yavaş gelişiyor sana asla zarar vermez falan dedi çok temkinli bilmiyorum
Hamileliğindemi cikti.Allah herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar bende de yüksek tansiyon çıktı hamilelikle beraber ve cok zararliymis bebek için aynı durumda olan varmi aCaba
evet hamilelikle birlikte çıktı 14/9 doktor yüksek olduğunu söyledi tuzsuz yemeye başladım ama hala dusmediHamileliğindemi cikti.
Ne dereceymis.
Canim dikkat etevet hamilelikle birlikte çıktı 14/9 doktor yüksek olduğunu söyledi tuzsuz yemeye başladım ama hala dusmedi
Cnm randevun ne zaman naptınBenimde bu hafta randevum var bende çok tedirginim. Bişey olacak diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Meehaba trasnferden sonra nasilsiniz ? Insallah bebeginize hamilesinizdirMemorial ekstra işlemler için bütçemizi zorladı ikinci deneme olduğu içşn tüp bebek fiyatı zaten indirimliydi.ama pgt rahim dinlendirme ve dondurma da işin içine girdi ve bir tüp bebek parası daha eklendi fiyata 23 bine tekabül ediyordu herşey içinde. Yaşım 36 olmasına rağmen tek embriyo transferi olacakti birde nasib bizde başka bir hastanede denemek zorunda kaldık
Aslında doktorum yarın için çağırdı ama ben cumartesi günü gidebilicem.Cnm randevun ne zaman naptın