• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ben kanama gorduğum zaman acayip stres oluyorum. Buda benm zayif noktam
Cunku kanama başladiysa bende genelde durmuyor devami geliyor. Ve stresli geciyor gebelik. Bundada daha sakin olmaya calistim ama olmadi tam olarak..
Hayirlisi nabalim. Sende de ayni sey olcak diye birsey yok. Kafandan atmaya caliş biliyorum cok zor ilki hep kafaya takiliyor ama ne biliym allahim güc verir kaldiramayacak yuk vermez kimseye. Umarim guzel haberlerle gelirsin. Arastirma oluruma birak arastirdikca stres olursun
Evet arastirip daha buyuk sorunlari gorunce insan daha da tedirgin oluyo her halimiz sukurler olsun insallah guzel haberler veririm Elhamdulillah kanamam olmadi kan sulandirici ve jel kullaniyorum sadece igneyi kesti dr hayirlsiyla bekleyip gorelim mevlam neylerse guzel eyler insallah hakkimizda hayirlisi dua ediyorum baska carede yok cunku her sey Allahtan inancliyiz ne kadar uzulsekte en hayirlisini onun bilecegininde bilincindeyiz.

• Beğen
Reactions: H M
Malesef ben bebeğimi kaybettim 😣 ama siz kendinizi lütfen kimseyle kıyaslamayın allah korusun bebeğinize üzüntü yaşatmayin düşünüp allah büyük Rabbimin bi bildiği vardır muhakkak 9 haftaya kadar kalp atımı için bekleyin

Malesef ben bebeğimi kaybettim 😣 ama siz kendinizi lütfen kimseyle kıyaslamayın allah korusun bebeğinize üzüntü yaşatmayin düşünüp allah büyük Rabbimin bi bildiği vardır muhakkak 9 haftaya kadar kalp atımı için bekleyin
Tatlim ben sen yaşadiğin icin soyledim ama detayini tam bilmiyordum( gelismemesi dolasiylamiydi? Kalp atimi olmistu sendede dimi.Arkadas sorunca seni etiketledim.

Benim kalp atımı olmuştu evet ama muayeneye gittigimde 10 haftalikken kalbi durmuştu😣

Pıhtılaşma var mıydı cnm
Çok üzüldüm Rabbim sabır versin
Zaten tüp bebekle olmuştu oksapar kullanıyordum ama olmayınca nasip işte 😣 allah kimseye acı göstermesin gerçekten zor

• Beğen
Canim bu nasip tamamen ilaclar kurtarmaz nasip degilse..
Senin nasil gidiyor.nabtin netttin?
Ya benimde gen de pihtilasmadan dolayı oksapar vuruluyom da ondan dedim .çok korkuyom. Bugün de kan vermem gerek ama gidemiyom ki ben ya korkudan .perşembe başka bi doktora gittim tüp bebek doktoruma değil dedi ki kese 2binden önce göremeyiz dedi .tek beta verdirdi .bu kadar yani

Ya benimde gen de pihtilasmadan dolayı oksapar vuruluyom da ondan dedim .çok korkuyom. Bugün de kan vermem gerek ama gidemiyom ki ben ya korkudan .perşembe başka bi doktora gittim tüp bebek doktoruma değil dedi ki kese 2binden önce göremeyiz dedi .tek beta verdirdi .bu kadar yani
Aaaa korkunun ecele faydasi varmi?
Yahu relax az. Sal gitsin.
Yani bu kadar kasma bebege zarar.
Tamam kotü tecrubelerimiz var yaralarimiz var
Ama bu seferkine Allah ömur vermişse uzulmicekmisin sonra niye bu kadar stres ettim diye..
Tatli tatli gecir..
Bliyorum zor ama baska turlu gecmez bu zamanlar

Kızlar var mı bi gelişme olan
Ben endişeli bekliyorum, beta hcg son perşembe 7741 çıktı ama bebek görünmedi, transferİn 21. Günü bugun. Bu hafta ultrason tekrarlanacak. Doktor pek sağlıklı görünmüyor dedi ama hayırlısı, ilaçları da kesemiyorum. Rabbime sığındım, bekliyorum.
Sizlerden naber?

Kalbini ferah tut bende daha gitmedim ve bgn kasıklarımında altında bi ağrı var nefes alırken bile batıyor sanırım doktorada bu yüzden erken gidecem dayanamıyorum cunku

Benimde bu hafta randevum var bende çok tedirginim. Bişey olacak diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏

• Beğen
Benimde bu hafta randevum var bende çok tedirginim. Bişey olacak diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏

Pozitif düşünmeye çalış ; ufaklık da iyi hissetsin :) sanırım kafa olarak daha rahat olan insanların daha iyi gidiyor bu hamilelik süreçleri ....

Pozitif düşünmeye çalış ; ufaklık da iyi hissetsin :) sanırım kafa olarak daha rahat olan insanların daha iyi gidiyor bu hamilelik süreçleri ....
Sağol canım :)

Aynen guzel düşun guzel olsun herkesin dusecek diye birsey yokki..
Rabbim hayirlisini versin
O ne derse o olur :)
Nasil heycanlimisin?
Sağol kuzummmm eksik olma :KK200: Evet heyecanlıyım ama eşim uçuyor resmen :) Herşeyime müdahele ediyor o ayrı ama iş bile yaptırmıyor bana sağolsun. Yürüyüşüme , oturuşuma kadar karışıyor :) dikkat et vs biraz boğuyor ama ona da hak veriyorum tabi.. Bana 2 tane transfer edildi en çok da onu merak ediyorum tek mi ikiz mi acaba. İçimden tek diye geçiyor ama bakalım hayırlısı :nazar:

Back