Evet yakın.. ben 3. Gun 6 ve 9 hucreli embriyo transferi oldum. Bahçeci fulyada.. hakkimizda hayirlisi artik cok emek verdik çaba sarfettik..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Yakın sayılırız inşallah olumlu güzel haberler alırız kaçıncı gün transferi? Ve nerede yaptırdın?
Amin inşallah benimde 3. Gün transferi 8 hücreli 2 embriyo bir kızım var 5 yaşında kardeş istiyoruz bakalım Rabbim nasib ederse.Allahım emeklerimizin karşılığını versin inşAllahEvet yakın.. ben 3. Gun 6 ve 9 hucreli embriyo transferi oldum. Bahçeci fulyada.. hakkimizda hayirlisi artik cok emek verdik çaba sarfettik..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Onlara takılma bence ben 2 gebeliğimde de adet belirtileri yaşadım ama hamile olduğumu biliyordum pozitif olalım19 Aralık test günün. Cuma gunu transfer oldum ama soyle bir sorunum var bende adet incesi isilik gibi beyaz sivilcemsi bir sey cikar hep.. biraz önce onlardan gordum 2 tane.. yine mi olmadi yaa off
Sağlıkla yapılsın transferinizi veeee tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallahEvet kizlar adet oldum. Sanirim bu ay icinde transferim olucak. Aralik sonuna denk gelicek.
Heycanliyim bilmiyorum ne olucak.
Inşallah ya aminn..Sağlıkla yapılsın transferinizi veeee tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Sisli memorialda eylulde 1. Transferim negatifti..ben estrofem gibi ilaclar almadim naturel dogal transfer oldum. Doktor rahimde kistin yoksa hemen baslarsin 2. Ye dedi..29ekimde 2.kez oldum o tuttu ama kimyasal oldu..3.transferimi 1 aralikta oldum yarin test gunum..yani memorial ve bir cok yer rahimde sorun yoksa hemen yapiyor transfer..ben ilac olarak tek crino jel kullanmistimMerhaba Kızlar.Öncelikle bu yolda emek harcayan herkesin rabbim kucağını doldursun inşallah.Benim Kasım ayında transferim oldu aralık başında maalesef negatif sonucu aldık.Yumurtalarım eylül ayında dondurulmuştu.Donmuş embriyo ile transfer yapıldı.Şimdi çok şükür dönmüş embriyom var ve doktora ne zaman 2. Transferi yapalım dediğimde hemen ilk adetinle başlayabiliriz dedi.Ben şaşırdım doğrusu ama sanırım hazır transfer döneminde bebeğin tutunması iin verilen ilaçlar vücuttayken ara vermeden denemeyi uygun gördü.Benim gibi bu şekilde dondurulmuş embriyo transferini 2. kez deneyenler varmıştır acaba,ne kadar ara verdiniz sizin doktorunuz neyi uygun görmüştü
Peki neden kullanilmadi. Bende kullanmasam.Sisli memorialda eylulde 1. Transferim negatifti..ben estrofem gibi ilaclar almadim naturel dogal transfer oldum. Doktor rahimde kistin yoksa hemen baslarsin 2. Ye dedi..29ekimde 2.kez oldum o tuttu ama kimyasal oldu..3.transferimi 1 aralikta oldum yarin test gunum..yani memorial ve bir cok yer rahimde sorun yoksa hemen yapiyor transfer..ben ilac olarak tek crino jel kullanmistim
Peki neden kullanilmadi. Bende kullanmasam.
Hic sevmjyorum. Ama doktor diyince mecbur kullaniyoruZ
[/Adetim duzenli..yumurtam buyudu takip edildim zaten yumurtan buyuynca cat ignesi veriyorlar .yumurtan kendi buyudugu icin yumrutaliarin progestron salgiliyor ve rahim kendiliginden dogal dongude oldugu gibi kalinlasiyor estrofem ile kalinlastirmaya gerek kalmiyor yani..sonra da yum cat 6 gun sonra transferim oldu benim o ara iste takviye olarak progesteron crino jel kullandim saedece..ama estrofem alsam iki ay ust uste estofemli yaptirmazdim heralde..benimki dogal transfer diye yaptirdim.]
Senin durum farkli.Adetim duzenli..yumurtam buyudu takip edildim zaten yumurtan buyuynca cat ignesi veriyorlar .yumurtan kendi buyudugu icin yumrutaliarin progestron salgiliyor ve rahim kendiliginden dogal dongude oldugu gibi kalinlasiyor estrofem ile kalinlastirmaya gerek kalmiyor yani..sonra da yum cat 6 gun sonra transferim oldu benim o ara iste takviye olarak progesteron crino jel kullandim saedece..ama estrofem alsam iki ay ust uste estofemli yaptirmazdim heralde..benimki dogal transfer diye yaptirdim.
çok aminn :)))Merhabalar bende bugun transfer oldum 19 Aralık test tarihiminşAllah pozitifi görürüz
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberi alırsınız :)Evet dun oldum transferimi bekliyorum.. Beklemek de cok zor. Bazen olmayacak gibi geliyor bazen umutlaniyorum hatta simdiden sacma sapan belirtiler arıyorum..Yer aşaması zor bu tup bebeğin..
İnşallah canımMerhabalar bende bugun transfer oldum 19 Aralık test tarihiminşAllah pozitifi görürüz
Olumsuz düşünmeyin sakın. Ben 2. oğlumda üstüne adet bile görmüştüm :)19 Aralık test günün. Cuma gunu transfer oldum ama soyle bir sorunum var bende adet incesi isilik gibi beyaz sivilcemsi bir sey cikar hep.. biraz önce onlardan gordum 2 tane.. yine mi olmadi yaa off
Bende adet olmayı bekliyorum. Bugün yarın olucam ve doktora gidicem.. Merak ediyorum bende neler olacak :)Evet kizlar adet oldum. Sanirim bu ay icinde transferim olucak. Aralik sonuna denk gelicek.
Heycanliyim bilmiyorum ne olucak.
Hayırlısı olsun İnş. yarın güzel haberi alırsınız :)Sisli memorialda eylulde 1. Transferim negatifti..ben estrofem gibi ilaclar almadim naturel dogal transfer oldum. Doktor rahimde kistin yoksa hemen baslarsin 2. Ye dedi..29ekimde 2.kez oldum o tuttu ama kimyasal oldu..3.transferimi 1 aralikta oldum yarin test gunum..yani memorial ve bir cok yer rahimde sorun yoksa hemen yapiyor transfer..ben ilac olarak tek crino jel kullanmistim
Ya ben beklemiyordum geliverdi.Bende adet olmayı bekliyorum. Bugün yarın olucam ve doktora gidicem.. Merak ediyorum bende neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?