• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Yumurta toplama sonrası , transfer öncesi için önerileriniz varmıdır beslenme vb gibi
Yumurta toplama öncesi gazlı içecek veya gaz yapacak gıdalardan uzak durun 1 hafta çok dikkat edin... Transfer öncesi kelle paça çorbası içmeye çalışıyorum sık sık.... ceviz fındık gibi şeyler ve c vitaminine ağırlık veriyorum... Balık da çok önemliymiş transferden bir kaç gün önce de ona başlıycam. :)

Saģlikli beslenmeye calis. Cok cok ozel seylere gerek yok. O ayki yumurtanin kalite potansiyeli neyse o olur. Genetik faktorler degismez oyle kolay. Akisina birak herseyi bol su ic.kafani dağit
Canım ne güzel zayıflamışsın tebrik ederim seninle özelde konuşuyorduk 😊😊 bende bu ay başladım inş rahim uygun olursa transfer olacak.

Canım ne güzel zayıflamışsın tebrik ederim seninle özelde konuşuyorduk 😊😊 bende bu ay başladım inş rahim uygun olursa transfer olacak.
Aa harika remelcimm :):)
Hadi hayirlisi olsun insallah. Benm net deģil ocaģa da sarkabilir iste adet durumuna gorem evet transfere gitmeden veriyim dedim canim:))

Aa harika remelcimm :):)
Hadi hayirlisi olsun insallah. Benm net deģil ocaģa da sarkabilir iste adet durumuna gorem evet transfere gitmeden veriyim dedim canim:))
Çok iyi yapmışsın inş hayırlısıyla hamileyiz diye haber vermekte nasip olur. :)) Bende kafamı toparladım sonunda bir sene olsada napalim :))

Bence bu sefer allahın izniyle olucak… Hep olumlu düşün :) Pazartesi- salı idrar testinde çıkabilir
İnşallah canım dediğin gibi olur. İdrar testine pek güvenmiyorum. İlk transfermde erken gebelik testinde çıkmıştı çift çizgi ama kan sonucu negatif. Pazartesi yada salı gidip kan vereyim diyorum

İnşallah canım dediğin gibi olur. İdrar testine pek güvenmiyorum. İlk transfermde erken gebelik testinde çıkmıştı çift çizgi ama kan sonucu negatif. Pazartesi yada salı gidip kan vereyim diyorum
Özelden de olsa ben sonuç yazmanı bekliyorum :)

Kızlar cetrotide yi yarım saat geç vurdum bişey olur mu çok tedirginim 😌
Yarım saat birşey değil sıkıntı yapmayın bence. Ben ilaç bulamamıştım eczanede 3 saat geç yaptım herhangi bir sıkıntı olmamıştı 😊

Benimde ilk deneme ama dondurulmuş olacak benimki...…….. 1 kasımda yumurta toplama işlemi yapıldı...… Aralık ayında adet olup doktora gidicem transfer için rahimi hazırlıyorlarmış...… İnşallah emeklerimize değer valla dünyanının ilacı iğnesi vücudumuza yan etkilerini düşünüyorum..... Allah yardımcımız olsun :dua:
Ben de Aralık ayında transfer yaptırıcam ilk deneme şaşkın şaşkın yap dediklerini yapıyorum doktorun ama bakalım bir de iğneyi akşam 9 da vurdum problem olmaz dimi

Çarşamba günü test gününden nerdeyse 4 gün önce yaptırdım değer 29,4 çıktı. Doktoruma yolladım tebrikler hamilesin Cuma’ya kontrole gel dedi 😊 ama hala inanamıyorum değer ikiye katlanmadan içim rahat etmeyecek bugün tekrar test yaptıracağım
Tebrikler ilk denememi

Evet dun oldum transferimi bekliyorum.. Beklemek de cok zor. Bazen olmayacak gibi geliyor bazen umutlaniyorum hatta simdiden sacma sapan belirtiler arıyorum..Yer aşaması zor bu tup bebeğin..
Yakın sayılırız inşallah olumlu güzel haberler alırız kaçıncı gün transferi? Ve nerede yaptırdın?

Evet dun oldum transferimi bekliyorum.. Beklemek de cok zor. Bazen olmayacak gibi geliyor bazen umutlaniyorum hatta simdiden sacma sapan belirtiler arıyorum..Yer aşaması zor bu tup bebeğin..
Transfer sonrası bekleme işi çok zor ya. Sabır istiyor. Keşke hemen sonuç alabilsek

Back