Canım benim çok üzuldüm senin için şimdi bende korkmaya başladm kanamam bitti ama aklım hep karnımda Allah im sabrıni versin ınşallah en kısa zamanda yine olur senin için hep dua edicem rabbim yüreğine ferahlık versinBenim serüvenim bitti..
Kalan arkadaşlarim insallah saģlikla sihhatle kucaģiniza alin.
Korkmaniza gerek yok canim saglikliysa devam edicektir oyle dusunun.Canım benim çok üzuldüm senin için şimdi bende korkmaya başladm kanamam bitti ama aklım hep karnımda Allah im sabrıni versin ınşallah en kısa zamanda yine olur senin için hep dua edicem rabbim yüreğine ferahlık versin
Minik kahverengiler gayet normalGruba birsey sormak istiyorum .... aranızda minik minik de olsa uzun süre lekelenme yaşayıp sorun yaşamayan var mı? Hani tek tük lekelenmede sıkıntı yok da , 1 hafta süren var mı?
Teşekkür ederimMinik kahverengiler gayet normal
Bebek yerlestikce olur.
Canim yazini okudum ve cok uzuldum cok geçmis olsun bende seruvenim bitince pek yorumda bulunmuyordum sadece yazılanlara bakip çıkıyordum Allah ins bizlere de en kisa zamanda güzel duyguyu tattırırKorkmaniza gerek yok canim saglikliysa devam edicektir oyle dusunun.
Noldu nabtin? Test yaptinmi.Canim yazini okudum ve cok uzuldum cok geçmis olsun bende seruvenim bitince pek yorumda bulunmuyordum sadece yazılanlara bakip çıkıyordum Allah ins bizlere de en kisa zamanda güzel duyguyu tattırır
Bu kaniya nerden vardin hemen yahuBu tüp bebek te de boş bebeklik falan dış gebelik mi ne oluyor mu
Of korkumdan mal gibi yatiyom. Elim ayağım gitmiyor doktora
Evet canim Negatif maalesef hatta adet oldum dun canim bende biraz ara verecegim vücudum hormonlardan arinsin ve olup olmayacak mi diye surekli kafaya da takmak istemiyorjm baska uğraş bulacagim çünkü sürekli bebek düşününce sanki cikmaza giriyorum gibi oluyor ve bu da psikolojimi bozmaya basladiNoldu nabtin? Test yaptinmi.
Inşallah fatmacim biraz bebeklere mola verdik artik.
Hayirlisi boyleymis
Ama oluyor evet. Aynen oyleBu tüp bebek te de boş bebeklik falan dış gebelik mi ne oluyor mu
Bos gebelik oluyor da dis gebelik nadir diye biliyorum canim doktora gitmeyince ablasilmaz kiBu tüp bebek te de boş bebeklik falan dış gebelik mi ne oluyor mu
Evet canim Negatif maalesef hatta adet oldum dun canim bende biraz ara verecegim vücudum hormonlardan arinsin ve olup olmayacak mi diye surekli kafaya da takmak istemiyorjm baska uğraş bulacagim çünkü sürekli bebek düşününce sanki cikmaza giriyorum gibi oluyor ve bu da psikolojimi bozmaya basladi
Aynen canim kafanı dagit ben de şubat tatilinde memleketime gidecegim hatta esimde sağolsun biraz gezelim hic bir şeyi takma bunlar gelip geçici şeyler daha büyük rahatsızlığı olan insanlar var bu kadar kendini yıpratma dedi bende hak verdim dünyanın sonu değil olmazsa olmaz mucadele ederim ama sonucunu degistiremem ki eger olmayacaksanasip degilmiş..
Guzel vakitte zamanda bizim de olucak insallah.
Bende kafami dagiticam biraz bu surec stresliydi yeterince
Kasik agrisi olur canim bu aylarda içini ferah tutBenimde epey kasık ağrılarım var ve çok korkuyorum şu 3 ayı geçirseydim allahın izniyleOturarak çalışıyorum ama tabi risk var mı şu durumda bilmiyorum. Haftaya gideyim doktora bakalım ne diyecek. Cidden çok tedirginim
Biz de martta bi cikicaz inşallah.Aynen canim kafanı dagit ben de şubat tatilinde memleketime gidecegim hatta esimde sağolsun biraz gezelim hic bir şeyi takma bunlar gelip geçici şeyler daha büyük rahatsızlığı olan insanlar var bu kadar kendini yıpratma dedi bende hak verdim dünyanın sonu değil olmazsa olmaz mucadele ederim ama sonucunu degistiremem ki eger olmayacaksa
Hayatimi bu yuzden mahvetmek istemiyorum
Biz hatta doğu ekspresine binelim dedik eger sizde dusunuyorswniz güzel bir fikir hem de cok uygun eger yanlış bakmadiysam 2 kisi 36 tl idi bizim bileceğiniz yerden
Canm bebek yerlesirken olur üştmemeye gayret et sicak tut kendini.Benimde epey kasık ağrılarım var ve çok korkuyorum şu 3 ayı geçirseydim allahın izniyleOturarak çalışıyorum ama tabi risk var mı şu durumda bilmiyorum. Haftaya gideyim doktora bakalım ne diyecek. Cidden çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?