• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Benim serüvenim bitti..
Kalan arkadaşlarim insallah saģlikla sihhatle kucaģiniza alin. 💖
Canım benim çok üzuldüm senin için şimdi bende korkmaya başladm kanamam bitti ama aklım hep karnımda Allah im sabrıni versin ınşallah en kısa zamanda yine olur senin için hep dua edicem rabbim yüreğine ferahlık versin 🤲😔

• Üzgünüm
Reactions: H M
Canım benim çok üzuldüm senin için şimdi bende korkmaya başladm kanamam bitti ama aklım hep karnımda Allah im sabrıni versin ınşallah en kısa zamanda yine olur senin için hep dua edicem rabbim yüreğine ferahlık versin 🤲😔
Korkmaniza gerek yok canim saglikliysa devam edicektir oyle dusunun.

Gruba birsey sormak istiyorum .... aranızda minik minik de olsa uzun süre lekelenme yaşayıp sorun yaşamayan var mı? Hani tek tük lekelenmede sıkıntı yok da , 1 hafta süren var mı?
Minik kahverengiler gayet normal
Bebek yerlestikce olur.

Korkmaniza gerek yok canim saglikliysa devam edicektir oyle dusunun.
Canim yazini okudum ve cok uzuldum cok geçmis olsun bende seruvenim bitince pek yorumda bulunmuyordum sadece yazılanlara bakip çıkıyordum Allah ins bizlere de en kisa zamanda güzel duyguyu tattırır

Canim yazini okudum ve cok uzuldum cok geçmis olsun bende seruvenim bitince pek yorumda bulunmuyordum sadece yazılanlara bakip çıkıyordum Allah ins bizlere de en kisa zamanda güzel duyguyu tattırır
Noldu nabtin? Test yaptinmi.
Inşallah fatmacim biraz bebeklere mola verdik artik.
Hayirlisi boyleymis

Bu tüp bebek te de boş bebeklik falan dış gebelik mi ne oluyor mu
Of korkumdan mal gibi yatiyom. Elim ayağım gitmiyor doktora

Noldu nabtin? Test yaptinmi.
Inşallah fatmacim biraz bebeklere mola verdik artik.
Hayirlisi boyleymis
Evet canim Negatif maalesef hatta adet oldum dun canim bende biraz ara verecegim vücudum hormonlardan arinsin ve olup olmayacak mi diye surekli kafaya da takmak istemiyorjm baska uğraş bulacagim çünkü sürekli bebek düşününce sanki cikmaza giriyorum gibi oluyor ve bu da psikolojimi bozmaya basladi

Evet canim Negatif maalesef hatta adet oldum dun canim bende biraz ara verecegim vücudum hormonlardan arinsin ve olup olmayacak mi diye surekli kafaya da takmak istemiyorjm baska uğraş bulacagim çünkü sürekli bebek düşününce sanki cikmaza giriyorum gibi oluyor ve bu da psikolojimi bozmaya basladi
:( nasip degilmiş..
Guzel vakitte zamanda bizim de olucak insallah.
Bende kafami dagiticam biraz bu surec stresliydi yeterince

Benimde epey kasık ağrılarım var ve çok korkuyorum şu 3 ayı geçirseydim allahın izniyle :( Oturarak çalışıyorum ama tabi risk var mı şu durumda bilmiyorum. Haftaya gideyim doktora bakalım ne diyecek. Cidden çok tedirginim :(

:( nasip degilmiş..
Guzel vakitte zamanda bizim de olucak insallah.
Bende kafami dagiticam biraz bu surec stresliydi yeterince
Aynen canim kafanı dagit ben de şubat tatilinde memleketime gidecegim hatta esimde sağolsun biraz gezelim hic bir şeyi takma bunlar gelip geçici şeyler daha büyük rahatsızlığı olan insanlar var bu kadar kendini yıpratma dedi bende hak verdim dünyanın sonu değil olmazsa olmaz mucadele ederim ama sonucunu degistiremem ki eger olmayacaksa
Hayatimi bu yuzden mahvetmek istemiyorum
Biz hatta doğu ekspresine binelim dedik eger sizde dusunuyorswniz güzel bir fikir hem de cok uygun eger yanlış bakmadiysam 2 kisi 36 tl idi bizim bileceğiniz yerden

Benimde epey kasık ağrılarım var ve çok korkuyorum şu 3 ayı geçirseydim allahın izniyle :( Oturarak çalışıyorum ama tabi risk var mı şu durumda bilmiyorum. Haftaya gideyim doktora bakalım ne diyecek. Cidden çok tedirginim :(
Kasik agrisi olur canim bu aylarda içini ferah tut

Aynen canim kafanı dagit ben de şubat tatilinde memleketime gidecegim hatta esimde sağolsun biraz gezelim hic bir şeyi takma bunlar gelip geçici şeyler daha büyük rahatsızlığı olan insanlar var bu kadar kendini yıpratma dedi bende hak verdim dünyanın sonu değil olmazsa olmaz mucadele ederim ama sonucunu degistiremem ki eger olmayacaksa
Hayatimi bu yuzden mahvetmek istemiyorum
Biz hatta doğu ekspresine binelim dedik eger sizde dusunuyorswniz güzel bir fikir hem de cok uygun eger yanlış bakmadiysam 2 kisi 36 tl idi bizim bileceğiniz yerden
Biz de martta bi cikicaz inşallah.
Şuan buranin hava şartlari fena
En guzelini yapiyorsun.
Bazen direk negatif alsaydim diyorum.
O yuzden suanki durumunu kabullenmek daha kola olr

Benimde epey kasık ağrılarım var ve çok korkuyorum şu 3 ayı geçirseydim allahın izniyle :KK43: Oturarak çalışıyorum ama tabi risk var mı şu durumda bilmiyorum. Haftaya gideyim doktora bakalım ne diyecek. Cidden çok tedirginim :KK43:
Canm bebek yerlesirken olur üştmemeye gayret et sicak tut kendini.

Arkadaşlar benim akinti dan başka hiç bir belirtim yok bu normal mi hiç midem bulanmiyo haliyle merak ediyorum devam ediyor mu diye

H M H M m ve fatmasecret19 fatmasecret19 cnm size kedi almanizi öneririrm. .beni kürtaj dan sonra çok büyük etkisi oldu toparlanmamda. .evlat gibi oluyor ben bebekken sahiplenmistim resmen çocuk gibi oluyor inanın. .çok sukrediyorum onun varligina

Back