Cnm benim doktorum belirti herkesdə olacak diye bişey yok dediArkadaşlar benim akinti dan başka hiç bir belirtim yok bu normal mi hiç midem bulanmiyo haliyle merak ediyorum devam ediyor mu diye
İnşallah canım ya ilk günler biraz mide bulantim olmustu ama şimdi oda yok merak ediyorum acaba gelisimi devam ediyor mu diye yerlesme kanamasi da olmadı zaten bide beta yükseldikçe belirtiler artar diye okumuştumCnm benim doktorum belirti herkesdə olacak diye bişey yok dedi
Hatta yerleşme kanamasini sormustum her kadında olacak diye bişey yok dedi ve biz.kanamanin hiç bir turlusunu istemeyiniz demisti. Belirti arama
Ay canim kucükken kedim var buyuttuk öldü.H M m ve fatmasecret19 cnm size kedi almanizi öneririrm. .beni kürtaj dan sonra çok büyük etkisi oldu toparlanmamda. .evlat gibi oluyor ben bebekken sahiplenmistim resmen çocuk gibi oluyor inanın. .çok sukrediyorum onun varligina
Benim ilk spontan gebeliğimde öyle olmuştu 7. Haftada kalp atışı duyulmadı sağlıksız gebelik kürtaj olmuştumGruba birsey sormak istiyorum .... aranızda minik minik de olsa uzun süre lekelenme yaşayıp sorun yaşamayan var mı? Hani tek tük lekelenmede sıkıntı yok da , 1 hafta süren var mı?
Canim benim iki tane muhabbet kuşlarım var ve bir de ciceklerim cok iyi geliyorlar bana terapi gibiH M m ve fatmasecret19 cnm size kedi almanizi öneririrm. .beni kürtaj dan sonra çok büyük etkisi oldu toparlanmamda. .evlat gibi oluyor ben bebekken sahiplenmistim resmen çocuk gibi oluyor inanın. .çok sukrediyorum onun varligina
Canım aynen insan biseylerin varlığını bilip sonra kaybetmesi daha zor biliyorum ama keske elimizden bisey gelse ben burafaki herkesin de ne kadar cpk fedakarlık yaptığına sahit oluyorum bazen bazi şeyler bizden bagimsiz olarak yolunda gitmiyor ilk basta kendimi suclamistim kistlerden bu cocuk tutunmuyor diye ama yok oyle de olan var bir haftadan beri kendimi toparladım bebegim yok ama simdiye kadar okuttugum binlerce cocugum oldu cok sukurBiz de martta bi cikicaz inşallah.
Şuan buranin hava şartlari fena
En guzelini yapiyorsun.
Bazen direk negatif alsaydim diyorum.
O yuzden suanki durumunu kabullenmek daha kola olr
Hepimiz emek veriyoruz gercekten negatifte alinsa piztifle negatife dönsede sürecimiz zorCanım aynen insan biseylerin varlığını bilip sonra kaybetmesi daha zor biliyorum ama keske elimizden bisey gelse ben burafaki herkesin de ne kadar cpk fedakarlık yaptığına sahit oluyorum bazen bazi şeyler bizden bagimsiz olarak yolunda gitmiyor ilk basta kendimi suclamistim kistlerden bu cocuk tutunmuyor diye ama yok oyle de olan var bir haftadan beri kendimi toparladım bebegim yok ama simdiye kadar okuttugum binlerce cocugum oldu cok sukur
Fatma benim kistlerin alındıktan sonra transfer yapıldı ama yine tutmadıCanım aynen insan biseylerin varlığını bilip sonra kaybetmesi daha zor biliyorum ama keske elimizden bisey gelse ben burafaki herkesin de ne kadar cpk fedakarlık yaptığına sahit oluyorum bazen bazi şeyler bizden bagimsiz olarak yolunda gitmiyor ilk basta kendimi suclamistim kistlerden bu cocuk tutunmuyor diye ama yok oyle de olan var bir haftadan beri kendimi toparladım bebegim yok ama simdiye kadar okuttugum binlerce cocugum oldu cok sukur
Gözün aydın canımKizlarr bu gun bebegimizin kesesini gorduk ve kalp atisini duyduk. O kadar guzel bir duyguymus ki.. Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Allah bekleyen herkese nasip etsin..
Aynen canim ins güzel haberleri alirız isteyen herkes alir insHepimiz emek veriyoruz gercekten negatifte alinsa piztifle negatife dönsede sürecimiz zor
Bakarsin diğer denemeye guzel haberlerimiz olur.
Şu ağrilarim bi gecse suan baska bisey istemiyorum.
Rabbim kabul etsi ne guzel yapiyordun
Seninde mi cikolata kıstıydı canim ya nasıp kısmet iste hamile kalan kistlere ragmen de kaliyor bende kaldim ama devam etmedi sağlıklı devam eden gebeliklerimiz olur insFatma benim kistlerin alındıktan sonra transfer yapıldı ama yine tutmadı
Kurtaj olmadim kendim dusuruyorumAynen canim ins güzel haberleri alirız isteyen herkes alir ins
Canim agrilar normal ama cok ağrın olursa bir doktora sor ben kurtajdan sonra 1 hafta ağrı kesici almistim
Evet canim onu biliyorum da yani ağrı oluyor onu demek istemistim.bende ictim dayanamıyordum.Kurtaj olmadim kendim dusuruyorum
Ama şimdi icicem mecbur ağrilarim var cunku.
Evet canım hemde iki taraflıSeninde mi cikolata kıstıydı canim ya nasıp kısmet iste hamile kalan kistlere ragmen de kaliyor bende kaldim ama devam etmedi sağlıklı devam eden gebeliklerimiz olur ins
Geçmiş olsun canim benim de iki taraflı onceden sadece sagda vardi bir yildir da iki tarafta da var soldaki 2 cm sağdaki 4.5 cm seninkiler kactiEvet canım hemde iki taraflı
Boyle düsünmeyinSelam kızlar. Ben de dün akşam hafif bi kanama görüp bugün doktora koştum feryat figançok şükür her şey yolunda. Kalp atışını gördüm o bahaneyle. Miniminnacık ama bana yetti
Gebeliği biten arkadaşlar sizlere çok dua ediyorum. Son birkaç gündür o kadar çok gördüm ve üzüldüm ki, hepimiz birer birer kaybedicez gibi gelmeye başladı, kanama görünce dedim tamam sıra sende.. İnşallah bir sonraki denemenizde kavuşursunuz yavrularınıza. Dua edelim bol bol..
Sağ ve solda üçer tane vardı 5 3 2 cm çok büyük değildi ama çok ağrı yapıyodu ve yumurtalara çok zarar vermişti bide sol tüpümü aldılar bide bağırsaklara yapışmıştı ordan kazıdılar neden olur bu iğrenç şey bilmem kiGeçmiş olsun canim benim de iki taraflı onceden sadece sagda vardi bir yildir da iki tarafta da var soldaki 2 cm sağdaki 4.5 cm seninkiler kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?