• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle pozitif alan arkadaşlarıma hayırlısı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğini kaybeden arkadaslara da sabir diliyorum.umudunuzu kaybetmeyin sakin.ben de doğal hamilelik sonucu iki düşük yaşadım. Acisini bilirim. Bende martta sisli memorialde tedaviye başlıcam kısmetse.sizler hangi merkezde tedavi gördünüz. Bir de burdaki bazı arkadaşlardan duydum.tedavi oncesi promotil women ve erkek için de promen k kullanmislar.yumurta kalitesi ve sperm kalitesi icin.aranizda bunları kullanıp iyi sonuç alan varmı. Sevgiler..

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle pozitif alan arkadaşlarıma hayırlısı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğini kaybeden arkadaslara da sabir diliyorum.umudunuzu kaybetmeyin sakin.ben de doğal hamilelik sonucu iki düşük yaşadım. Acisini bilirim. Bende martta sisli memorialde tedaviye başlıcam kısmetse.sizler hangi merkezde tedavi gördünüz. Bir de burdaki bazı arkadaşlardan duydum.tedavi oncesi promotil women ve erkek için de promen k kullanmislar.yumurta kalitesi ve sperm kalitesi icin.aranizda bunları kullanıp iyi sonuç alan varmı. Sevgiler..
Eşim promotil men kullandı .evet faydali yani vitamin desteği
Kadın için olanı da alabilirsin kendine faydali bunlar
Keçi boynuzu özü al eşine her sabah aç karnına iç kalite için canım
Arı sütü propolis al mutlaka kalite için
Gerisi Allahtan cnm ama kullan vitamin

Cnm benim de 2 ocak transfer. ..aynı gün. .Ay çok heecanliyim. Sen napiyorsun. Neler yiyorsun. ? Bu dönemde yememiz gereken bişeyler var mı. ?
Ben intralipid serum taktircam cnm..dua et bana da
Canım serumu sen mi aldın. Kaç saat takılı durdu serum. Kaç liraya aldın serumu.

Canım serumu sen mi aldın. Kaç saat takılı durdu serum. Kaç liraya aldın serumu.
Ben istedim doktoruma söyleyip o da transferden sonra benden ücreti alıp eczaneden getirip 100 gr sanırım takıldı .yavaş gitmesi gerek yakiyormus 45 dk gibi 1 saat gibi bitti cnm.taktir sen de mutlaka

Ben istedim doktoruma söyleyip o da transferden sonra benden ücreti alıp eczaneden getirip 100 gr sanırım takıldı .yavaş gitmesi gerek yakiyormus 45 dk gibi 1 saat gibi bitti cnm.taktir sen de mutlaka
Sonra hafta da bir takılıyor serum dimi bende inş bu sefer serum alacağım..

Sonra hafta da bir takılıyor serum dimi bende inş bu sefer serum alacağım..
Canim bana takılmadı başka .valla takılması gerek ama bana da onlar bişey demez sanırım çünkü ben istedgim için taktilar. Bi daha dersem gel sen doktor ol derler diye tirsiyom

Canim bana takılmadı başka .valla takılması gerek ama bana da onlar bişey demez sanırım çünkü ben istedgim için taktilar. Bi daha dersem gel sen doktor ol derler diye tirsiyom
Haklısın dr lara fazla birşey söylenmiyor nette haftada bir yada iki haftada bir yazıyor artık onu dr.uma bırakırım ilk serumu taksın da.bende nasipse martta tekrar süşünüyorum bi iki ay dinlensin vucüdüm diyorum

Benim doktorumda promolit başlamıştı iki tedavimden öncede bi kutu içmiştim ama sonuç negatif

KıZlar bahsettiğiniz serum ne serumu ne için takılıyor banada takılmadı transfer sonrası serum ama benim doktoruma söylesem yine tersler beni googledan okuyup okuyup gelme bana diye 🙈

Eşim promotil men kullandı .evet faydali yani vitamin desteği
Kadın için olanı da alabilirsin kendine faydali bunlar
Keçi boynuzu özü al eşine her sabah aç karnına iç kalite için canım
Arı sütü propolis al mutlaka kalite için
Gerisi Allahtan cnm ama kullan vitamin
Cevabın için teşekkürler canım. Umarım tedavin hayırlı ve pozitif olur.

Sağ ve solda üçer tane vardı 5 3 2 cm çok büyük değildi ama çok ağrı yapıyodu ve yumurtalara çok zarar vermişti bide sol tüpümü aldılar bide bağırsaklara yapışmıştı ordan kazıdılar neden olur bu iğrenç şey bilmem ki
Canim nedenini bende.bilmiyorum lakin genetik faktör etki ediyor demisti doktor benim.teyzem ve ananemde de varmis ameliyat olmuslar teyzemin 2 cocugu var ananemde 5 tane dogurmus.
Evet agrilar oluyor sadece adet zamani da değil disinda da oluyor bel ağrısı bacak ağrısı yan boşluğum ağrıyor kasik ağrısı adetli iken karnim da ağrıyor

Offf of arkadaşlar 2904 den 3875 e yükseldi beta 😖 korktum açıkçası

Çok kötüyüm doktor artık beta baktırma haftaya ultrason dedi ama değerlerim güzel yükselmemiş ben korkuyorum

Benimde epey kasık ağrılarım var ve çok korkuyorum şu 3 ayı geçirseydim allahın izniyle :KK43: Oturarak çalışıyorum ama tabi risk var mı şu durumda bilmiyorum. Haftaya gideyim doktora bakalım ne diyecek. Cidden çok tedirginim :KK43:

canım kasık ağrılarının sebebini gösterdi bana doktorum; foliküllerimiz sıvıyla dolmuş opudan sonra, kocamanlardı gösterdi yumurtalıklarımı dehşete düştüm görünce. 12. haftaya kadar geçmezmiş...

Son düzenleme:
Back