• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bi düşük yaşamış biri olarak benimde ilk transferim kese bebek görüldükten sonra düşmüştü sabır dileyeceksin mücadele edeceksin esin anladığım kadarıyla destekçin en azından bunada şükretmelisin sana ağlama etme diyemez kimse ağla tamamen rahatlayana kadar ama bu senin için bi kaybediş değil bi zaferinde başlangıcı bak en azından gebe de kalabiliyorsun üzülme demiyeceğim çünkü üzüleceksin kalbinin tüm kemikleri kırılmış gibi ama toparlanıp önüne bakabilirsin benim hala ilk ultrason görüntüm dolabimda asılıdır ve altında küçük bir notla" bir gün mutlaka tekrar geleceksin meleğim " sende iyice icini dök ve umutla tekrar toparla rabbim gönlüne göre versin 🙏

• Üzgünüm
Reactions: H M
H M H M Her hayale dua her nasibe çaba gerek
Sabretmekten çabalamaktan başka yolumuz yok Rabbim büyük birgün bizimde yüzümüzü güldürür elbet canım çok geçmiş olsun 😞

• Üzgünüm
Reactions: H M
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bi düşük yaşamış biri olarak benimde ilk transferim kese bebek görüldükten sonra düşmüştü sabır dileyeceksin mücadele edeceksin esin anladığım kadarıyla destekçin en azından bunada şükretmelisin sana ağlama etme diyemez kimse ağla tamamen rahatlayana kadar ama bu senin için bi kaybediş değil bi zaferinde başlangıcı bak en azından gebe de kalabiliyorsun üzülme demiyeceğim çünkü üzüleceksin kalbinin tüm kemikleri kırılmış gibi ama toparlanıp önüne bakabilirsin benim hala ilk ultrason görüntüm dolabimda asılıdır ve altında küçük bir notla" bir gün mutlaka tekrar geleceksin meleğim " sende iyice icini dök ve umutla tekrar toparla rabbim gönlüne göre versin 🙏
:( allah razi olsun. Iyim kizlar hamdolsun uzulmuyorjm bu saatten sonra.
Kendimi toparlicam vr yasayamaya devam.
Benmde bu 2nciydi
Ilki de dustu buda.
Hayirlisi boyleymis..
Daima guzel dusunun insallah hersey yoluna girer. Cok sukur esim destekci elbette.
Hepinize mutlu guzel haberler diliyorum I Icaz

Kızlar selam, 30 Aralık’ta dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10 Ocak bhcg 651, 13 Ocak bhcg 3141 çıktı. Yurtdışında yaşıyorum ben , Doktor bu cuma ultrasona çağırdı değerler çok yüksek olduğu için ters başka şeylerden şüpheleniyor sanırım .
böyle olup ters birşey duyan oldu mu , biraz panik oldum..

Kızlar selam, 30 Aralık’ta dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10 Ocak bhcg 651, 13 Ocak bhcg 3141 çıktı. Yurtdışında yaşıyorum ben , Doktor bu cuma ultrasona çağırdı değerler çok yüksek olduğu için ters başka şeylerden şüpheleniyor sanırım .
Acaba embriyo bölünüp ikiz mi oldu

Bölünüp ikiz olmuştur iyiye yorun ya , bazen boş gebelik olabiliyor ama iyi düşünün iyi olsun

Benimde 2 aylik bir dusugum var. Cok zor donemlerdi ama gecti. Seninde gecicek. Ilk zamanlar zor olacak belki ama zaman ilac olacak. Hayirli zamanda gelsin bebeklerin. Rabbim kucagini bos birakmasin
Inşallah daha iyim cok sukur.
Amin cumlemizin insallah sizin oldumu simdi.

Inşallah daha iyim cok sukur.
Amin cumlemizin insallah sizin oldumu simdi.
Tahlillerimin ilk ikitanesi tam katlamadi 3. Ise birden firladi. Dr normal diyor. Haftaya kese icin gidecegim.
Ilk tedaviden bir kizim var. Ondada katlanmadi ama cok sukur kucagima aldim.
Ikinci tedavide bos gebelik oldu degerle bu sekilde once yavas katlayip sonra birden firlamisti.
Buda ucuncu tedavi. Hayirlisi artik.

Seni yemek yarismasi formundan taniyorum. Ilk dusugunu orada okumustum. Ikizler olacagini duyunca sevindim. buda dusuk oldu ama sabrin sonu selamettir.

Ilk kizimi 10 yil bekledik. 3 yildirda kardes icin bekliyoruz. Ama inaniyorum. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur.
Seninde oyle olacak sabrinin mukafatini alacaksin insallah

Kizlar bisey soracagim dun keseyi gorduk biz cok sukur 2 embriyo ama birini gorduk 17..gundu. ama aklima takildi tumurta toplanan yerlerde kucuk kucuk kistler olmus bir tanesi 6 cm e ulasmis doktor onemli degil bebek buyudukce kaybolur dedi. Sizdede oldumu oyle bisey 3 gundur agrimda cok aklima takiliyor

Transvajinal ultrasonda bu görüldü doktorlar kese gibi falan dediler , bi tüp bebekçi geriden geliyor küçük kese gibi değil dedi , olabilir de dedi , anlamadım ya

Eklentiler

• 9B90AF00-5C90-4DAB-ADAA-8BEE16DB2358.jpeg
    9B90AF00-5C90-4DAB-ADAA-8BEE16DB2358.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 49
Tahlillerimin ilk ikitanesi tam katlamadi 3. Ise birden firladi. Dr normal diyor. Haftaya kese icin gidecegim.
Ilk tedaviden bir kizim var. Ondada katlanmadi ama cok sukur kucagima aldim.
Ikinci tedavide bos gebelik oldu degerle bu sekilde once yavas katlayip sonra birden firlamisti.
Buda ucuncu tedavi. Hayirlisi artik.

Seni yemek yarismasi formundan taniyorum. Ilk dusugunu orada okumustum. Ikizler olacagini duyunca sevindim. buda dusuk oldu ama sabrin sonu selamettir.

Ilk kizimi 10 yil bekledik. 3 yildirda kardes icin bekliyoruz. Ama inaniyorum. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur.
Seninde oyle olacak sabrinin mukafatini alacaksin insallah
Elhamdülillah oyle gercekten
Insallah Rabbim evladinizi size bagışlasin şimdiki miniğinizde saglikla doģsun insallah 💕

Back