- 22 Ağustos 2015
- 29.618
- 1
- 86.358
- 598
H M m çok üzüldüm inan .dice k söz yok ama hep beterin beteri var diye düşün
Kürtaj diye bi gerçek de var malesef ..ben de çok korkuyorum ama sanırım normal düşük daha iyidir kürtaj dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H M m çok üzüldüm inan .dice k söz yok ama hep beterin beteri var diye düşün
Kürtaj diye bi gerçek de var malesef ..ben de çok korkuyorum ama sanırım normal düşük daha iyidir kürtaj dan
Kese gozukur aslinda alltan.Günaydın , 1826 dan 2904 e yükselmiş beta %60 civarı
%63 falan oluyor gayet iyi bence.Günaydın , 1826 dan 2904 e yükselmiş beta %60 civarı
Kese 4000 falan olunca üstten görülür diğer şekilde alttanNasıl yani kese görmeye gideceğimiz zaman gene normal alttan muayene mi yapıyorlar
Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bi düşük yaşamış biri olarak benimde ilk transferim kese bebek görüldükten sonra düşmüştü sabır dileyeceksin mücadele edeceksin esin anladığım kadarıyla destekçin en azından bunada şükretmelisin sana ağlama etme diyemez kimse ağla tamamen rahatlayana kadar ama bu senin için bi kaybediş değil bi zaferinde başlangıcı bak en azından gebe de kalabiliyorsun üzülme demiyeceğim çünkü üzüleceksin kalbinin tüm kemikleri kırılmış gibi ama toparlanıp önüne bakabilirsin benim hala ilk ultrason görüntüm dolabimda asılıdır ve altında küçük bir notla" bir gün mutlaka tekrar geleceksin meleğim " sende iyice icini dök ve umutla tekrar toparla rabbim gönlüne göre versin
allah razi olsun. Iyim kizlar hamdolsun uzulmuyorjm bu saatten sonra.Cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bi düşük yaşamış biri olarak benimde ilk transferim kese bebek görüldükten sonra düşmüştü sabır dileyeceksin mücadele edeceksin esin anladığım kadarıyla destekçin en azından bunada şükretmelisin sana ağlama etme diyemez kimse ağla tamamen rahatlayana kadar ama bu senin için bi kaybediş değil bi zaferinde başlangıcı bak en azından gebe de kalabiliyorsun üzülme demiyeceğim çünkü üzüleceksin kalbinin tüm kemikleri kırılmış gibi ama toparlanıp önüne bakabilirsin benim hala ilk ultrason görüntüm dolabimda asılıdır ve altında küçük bir notla" bir gün mutlaka tekrar geleceksin meleğim " sende iyice icini dök ve umutla tekrar toparla rabbim gönlüne göre versin
Usttende gorulüyor bi sure sonra canimNasıl yani kese görmeye gideceğimiz zaman gene normal alttan muayene mi yapıyorlar
Acaba embriyo bölünüp ikiz mi olduKızlar selam, 30 Aralık’ta dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10 Ocak bhcg 651, 13 Ocak bhcg 3141 çıktı. Yurtdışında yaşıyorum ben , Doktor bu cuma ultrasona çağırdı değerler çok yüksek olduğu için ters başka şeylerden şüpheleniyor sanırım .
böyle olup ters birşey duyan oldu mu , biraz panik oldum..
Bölünüp ikiz olmuştur iyiye yorun ya , bazen boş gebelik olabiliyor ama iyi düşünün iyi olsunKızlar selam, 30 Aralık’ta dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10 Ocak bhcg 651, 13 Ocak bhcg 3141 çıktı. Yurtdışında yaşıyorum ben , Doktor bu cuma ultrasona çağırdı değerler çok yüksek olduğu için ters başka şeylerden şüpheleniyor sanırım .
böyle olup ters birşey duyan oldu mu , biraz panik oldum..
Benimde 2 aylik bir dusugum var. Cok zor donemlerdi ama gecti. Seninde gecicek. Ilk zamanlar zor olacak belki ama zaman ilac olacak. Hayirli zamanda gelsin bebeklerin. Rabbim kucagini bos birakmasin
Inşallah daha iyim cok sukur.Benimde 2 aylik bir dusugum var. Cok zor donemlerdi ama gecti. Seninde gecicek. Ilk zamanlar zor olacak belki ama zaman ilac olacak. Hayirli zamanda gelsin bebeklerin. Rabbim kucagini bos birakmasin
Tahlillerimin ilk ikitanesi tam katlamadi 3. Ise birden firladi. Dr normal diyor. Haftaya kese icin gidecegim.Inşallah daha iyim cok sukur.
Amin cumlemizin insallah sizin oldumu simdi.
Elhamdülillah oyle gercektenTahlillerimin ilk ikitanesi tam katlamadi 3. Ise birden firladi. Dr normal diyor. Haftaya kese icin gidecegim.
Ilk tedaviden bir kizim var. Ondada katlanmadi ama cok sukur kucagima aldim.
Ikinci tedavide bos gebelik oldu degerle bu sekilde once yavas katlayip sonra birden firlamisti.
Buda ucuncu tedavi. Hayirlisi artik.
Seni yemek yarismasi formundan taniyorum. Ilk dusugunu orada okumustum. Ikizler olacagini duyunca sevindim. buda dusuk oldu ama sabrin sonu selamettir.
Ilk kizimi 10 yil bekledik. 3 yildirda kardes icin bekliyoruz. Ama inaniyorum. Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur.
Seninde oyle olacak sabrinin mukafatini alacaksin insallah