• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Transvajinal ultrasonda bu görüldü doktorlar kese gibi falan dediler , bi tüp bebekçi geriden geliyor küçük kese gibi değil dedi , olabilir de dedi , anlamadım ya
Nasil yani
Kese olup olmadiği anlaşilmiyormuymuş.
Kücuk kese gibi deģilse neymiş peki.

Nasil yani
Kese olup olmadiği anlaşilmiyormuymuş.
Kücuk kese gibi deģilse neymiş peki.
Ya bi doktora gittik 1 saattir gülüyoruz adam resmen dalga gwçti 7 haftalıksın dedi sat a göre ama kese ufak kese değil ya bu dedi sonra kese dedi kürtaj ol bile dedi, evet sat a göre 7 haftalığım ama ilgini bir şekilde düşen betam yükseldi sonradan gelişti diyorum mümkün değil diyor

Ya bi doktora gittik 1 saattir gülüyoruz adam resmen dalga gwçti 7 haftalıksın dedi sat a göre ama kese ufak kese değil ya bu dedi sonra kese dedi kürtaj ol bile dedi, evet sat a göre 7 haftalığım ama ilgini bir şekilde düşen betam yükseldi sonradan gelişti diyorum mümkün değil diyor
Deseydin arkadaşlar şahit :))

Kizlar selam. 28 aralikta 5. Gun embriyosu transferim oldu. 4. Gunden itibaren idrar testinde pozitif gordum.
10. Gun 270
12. Gun 466
Cikti sonucum. Dr normal bir hafta sonra kontrole gel dedi.

Saglik ocagi ucuncu test yapalim dedi.
16. Gun 2614 cikti.

Birden bukadar katlamasi korkuttu. Varmi boyle olan.
Daha once bos gebeligim oldu. Ilk basta % 60 oraninda artiyordu 4. Testte 250 den 1200 e firladi. Simdi ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.
Benim de 10. Gün 270 di değerim
12. Gün 597
16.gün 5670
22.günde keseyi gördüm canım içinde minik embriyomu da gördüm karından bi sorun yok çok şükür. Haftaya kalp atışı için gidicem inş. Endişelenme bence 🙏🏼

:KK43: allah razi olsun. Iyim kizlar hamdolsun uzulmuyorjm bu saatten sonra.
Kendimi toparlicam vr yasayamaya devam.
Benmde bu 2nciydi
Ilki de dustu buda.
Hayirlisi boyleymis..
Daima guzel dusunun insallah hersey yoluna girer. Cok sukur esim destekci elbette.
Hepinize mutlu guzel haberler diliyorum @Icaz
Canim yaa cok uzuldum cok guzel gidiyordun oysa 😔 yilmak pes etmek yok uzul uzulecegin kadar ve kalkip tekrar dene kucagina alana kokusunu cekene kadar icine denemekten vazgecme lütfen

• Üzgünüm
Reactions: H M
Canim yaa cok uzuldum cok guzel gidiyordun oysa 😔 yilmak pes etmek yok uzul uzulecegin kadar ve kalkip tekrar dene kucagina alana kokusunu cekene kadar icine denemekten vazgecme lütfen
Rabbim ne derse olur gulum.
Yaza kadar toparlanip bir daha koyulucaz insallah Allah büyuk.
Rabbim sizinkileri bağislaşin insallah

Allah allah aslinda doktorlar umutsuz bakmak boyle.
Benm bile ilk denememde düsüp yükselişime gebelik var olabilir diye bakildi takip edildi.
Doktor bi garipmiş

Rabbim ne derse olur gulum.
Yaza kadar toparlanip bir daha koyulucaz insallah Allah büyuk.
Rabbim sizinkileri bağislaşin insallah
Oyle tabiki ama biz elimizden geleni yapalimda takdir onun. Hepimizin ki bize ait degil suanda. Bir yazi okumustum bugun 10 haftalik olana kadsr cocuk sizin degil diye..oyleymis 😔 gercekten beklemenin kaybetmenin verdigi acinin tarifi yok. Geceleri uyuuamiyorum bisey olacak diye o gaz sancisi bendede var cok endiseliyim cok. Rabbim herkese guc versin. Seninde bir an once toparlayıp yeni seruvene baslamak icin tez zamanda acilarini dindirsin👐

Nasi yani tam olarak ne diyor. Senin is hepten karisti

Oyle tabiki ama biz elimizden geleni yapalimda takdir onun. Hepimizin ki bize ait degil suanda. Bir yazi okumustum bugun 10 haftalik olana kadsr cocuk sizin degil diye..oyleymis 😔 gercekten beklemenin kaybetmenin verdigi acinin tarifi yok. Geceleri uyuuamiyorum bisey olacak diye o gaz sancisi bendede var cok endiseliyim cok. Rabbim herkese guc versin. Seninde bir an once toparlayıp yeni seruvene baslamak icin tez zamanda acilarini dindirsin👐
Korkma korkma.. benm kanamam coktu.
O yuzden panik olmustum.
Gaz sancisi vs hep olur normal.
Insallah hersey guzel olcak diye dusun
Ben biraz kafami dinlicem. 5 ayda 2 deneme
Ve ilk denemenin kaybi daha hafifti 2 ay surdu tam duzene girmem kanamalardan.
Simdi ise daha farkli toparlanana kadar 2 ay gider yine.
Benm sürec uzar o yuzden rahim toparlanana kadar.
Aminnn insallah okyanuscum

Korkma korkma.. benm kanamam coktu.
O yuzden panik olmustum.
Gaz sancisi vs hep olur normal.
Insallah hersey guzel olcak diye dusun
Ben biraz kafami dinlicem. 5 ayda 2 deneme
Ve ilk denemenin kaybi daha hafifti 2 ay surdu tam duzene girmem kanamalardan.
Simdi ise daha farkli toparlanana kadar 2 ay gider yine.
Benm sürec uzar o yuzden rahim toparlanana kadar.
Aminnn insallah okyanuscum
Anladim canim insallah hep duamdasiniz. Tanimadan merak edip guc bulduğum o kadar guzel insanlarsiniz ki gonlunuzdeki herseyi nasip etsin sana ve diger arkadaşlarıma😘 guzel haberlerin yeni baslangiclarini bekliyor olacagiz

Anladim canim insallah hep duamdasiniz. Tanimadan merak edip guc bulduğum o kadar guzel insanlarsiniz ki gonlunuzdeki herseyi nasip etsin sana ve diger arkadaşlarıma😘 guzel haberlerin yeni baslangiclarini bekliyor olacagiz
Insallah allahin izniyle cinsiyetlerini oģrenir bebişleriniz buyümus olur epey ben 3ncu denememe kadar :)).

Nasi yani tam olarak ne diyor. Senin is hepten karisti
16 aralıkta transfer oldun bu kese değil çok küçük daha büyük olması lazımdı e 2 gün önce bu da yoktu dedim afalladı kürtaj ol bence sağlıksız dedi , kendi hastanedeki doktorlarımın 2 si de bu kese hatta 2 daha kese gibi oluşum var ama net değiller kan pıhtısı gibiler dediler

16 aralıkta transfer oldun bu kese değil çok küçük daha büyük olması lazımdı e 2 gün önce bu da yoktu dedim afalladı kürtaj ol bence sağlıksız dedi , kendi hastanedeki doktorlarımın 2 si de bu kese hatta 2 daha kese gibi oluşum var ama net değiller kan pıhtısı gibiler dediler
Ee saglikli değilse niye buyuyor bu doktorlari anlamak cok zor farkli bisey gorunce kolaya kaciyorlar . Yine bekleyeceksin canim ya napcan artik

Biraz özel bir soru olacak ama transferden sonra ilişkide bulundunuz mu , belki doğal yolla hamile kaldınız ?

Gruba birsey sormak istiyorum .... aranızda minik minik de olsa uzun süre lekelenme yaşayıp sorun yaşamayan var mı? Hani tek tük lekelenmede sıkıntı yok da , 1 hafta süren var mı?

Back