• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim nette okudum ya doktorlari dis gebelik olabilir demis zaten idrar testide koyulasmamisti yada sagliksiz olabilir yazmislar cok uzgunum
Valla Y yaprakali ben korkumdan bugün kan vermedim.
Beni iyice stres edicek biliyorum zaten idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum
Şimdi değer 2 ye katladı mi ?dış gebelik mi ?kese dolu mu ?
Bunlar beni çok geriyo. O yüzden kan da vermedim

Valla bende anlamiyorum bi turlu.
Agrilarimda fazlalasti brnm
Umarim hersey yolundadir
Endol fitil kullanıyor musunuz? Agrıların nedeni rahimdeki kasılmalar ve endolün gevşetici etkisi var ... düşük riskinde verilen tedavi endol ve proluton depo iğne zaten .... endol çok uyku yapıyor ama :( herşeyi gevşetiyor resmen tansiyon da düşüyor biraz ....

Subat ayı başlıcaz 5 günmüş embriyolar gripliyim geçir öyle deniyelim ne olur ne olmaz dedi dr iğne yerlerimde geçer hem embriyo kalitem çok iyiymiş ama bazen vücut kabul etmeyebilirmis transfer zamanida griptim azda olsa etkisi olabilir dedi hayırlısı

Subat ayı başlıcaz 5 günmüş embriyolar gripliyim geçir öyle deniyelim ne olur ne olmaz dedi dr iğne yerlerimde geçer hem embriyo kalitem çok iyiymiş ama bazen vücut kabul etmeyebilirmis transfer zamanida griptim azda olsa etkisi olabilir dedi hayırlısı
Cnm sen histereskopi oldun mu ?olmadiysan ol ve rahmine çizik attır.
Ve transferden sonra intralipid serum taktir kendine.
İnş Şubat ayında tutar

İnş Şubat ayında tutar
Miyom ameliyatından bir sene sonra oldum canım sağ tüpüm alındı sismis disariya attigi sivi hamile kalmama engelmis hatta benim ilk tutmuştu 16 haftalık kaybetmiştim stresten dr sordum gerek görmedi serumu denerim ama Allah a şükür tek tüple hamile kalma şansım var ama milyonların tekrar oluşması yani dişi olmaları yüzünden ve yaş 38 olunca vakit kaybetmemek için tüp bebek deniyorum ama dr sorarim tekrar hayırlısı

İnş Şubat ayında tutar
Serum hakkında bilgi verirmisiniz ben ikinci tüp beek denedim gene sonuç 0.1 ilk taze ikinci transfer donmuştu bu serumu araştırdımda gene donmuş deneyeceğim o zaman serum istiyorum size sorum acaba istesek bizde alabilirmiyiz serumdan

Bend operatif hist oldum çizik atıldı ama gene tutunmadı bebeklerim..

Miyom ameliyatından bir sene sonra oldum canım sağ tüpüm alındı sismis disariya attigi sivi hamile kalmama engelmis hatta benim ilk tutmuştu 16 haftalık kaybetmiştim stresten dr sordum gerek görmedi serumu denerim ama Allah a şükür tek tüple hamile kalma şansım var ama milyonların tekrar oluşması yani dişi olmaları yüzünden ve yaş 38 olunca vakit kaybetmemek için tüp bebek deniyorum ama dr sorarim tekrar hayırlısı
Allahım bu sefer inş nasip etsin sağlıklı gebelik size bende 38 yaşındayım yaş gittikçe bazı şeyler zor oluyor..

Serum hakkında bilgi verirmisiniz ben ikinci tüp beek denedim gene sonuç 0.1 ilk taze ikinci transfer donmuştu bu serumu araştırdımda gene donmuş deneyeceğim o zaman serum istiyorum size sorum acaba istesek bizde alabilirmiyiz serumdan
Canim doktoruma ben dedim intralipid serum varmış taksak olur mu diye..
O da bunlar kesin çözüm ama tutunmayı artırmak için yöntemler dedi tmm yapalım dedi
Transferden çıkınca 100 gr beyaz köyü renk 250 tl ye serum taktilar.
Herşey allahtan biz sebeplere dokunalim.
Rahme çizik de öyle kesin çözüm değil ama başarıyı artırmak için bi yöntem
Rabbim en kisa surede hayirlisiyla nasip etsin

Canim doktoruma ben dedim intralipid serum varmış taksak olur mu diye..
O da bunlar kesin çözüm ama tutunmayı artırmak için yöntemler dedi tmm yapalım dedi
Transferden çıkınca 100 gr beyaz köyü renk 250 tl ye serum taktilar.
Herşey allahtan biz sebeplere dokunalim.
Rahme çizik de öyle kesin çözüm değil ama başarıyı artırmak için bi yöntem
Rabbim en kisa surede hayirlisiyla nasip etsin
Öyle nasipse rabbim vesile kılar bende dr.umla konuşacağım saol bilgilendirdiğin için ..

Benim serüvenim bitti..
Kalan arkadaşlarim insallah saģlikla sihhatle kucaģiniza alin. 💖

Icim yaniyor.. gecicekmi bu aci 😢
Geçicek elbwt geçicek ama yakıpta geçiyor bende cumartesi aldım negatifi çok zor ama biz ağlayıp ağlayıp gene ayağa kalkıp yola devam ediyoruz ...sen birde değer görüp kaybettin senin acın daha fazladır elbet ama ağla rahatla inş bir daha ki sefere 9 ay seninle olup sağlıkla kucağına alırsın..böyle bir durumda teselli olunmuyor ama elden ne gelir..

Geçicek elbwt geçicek ama yakıpta geçiyor bende cumartesi aldım negatifi çok zor ama biz ağlayıp ağlayıp gene ayağa kalkıp yola devam ediyoruz ...sen birde değer görüp kaybettin senin acın daha fazladır elbet ama ağla rahatla inş bir daha ki sefere 9 ay seninle olup sağlıkla kucağına alırsın..böyle bir durumda teselli olunmuyor ama elden ne gelir..
Ikizlerimiz olucağini bilmek bize iyi gelmişti..
Esimle okadar uzuldukki..
Beta düşene kadar hormonlarim beni birakmicak sanirim.
Durup durup ağliyorum

Durup durup ağliyorum
Kolay değil ki yaşadığın inş bir dahaki sefere gene ikiz nasip eder allahım .. Offf :KK42::KK42:

Durup durup ağliyorum
Canım çok üzüldüm inan ki. Sen kese görmeye gitmiştin görmüştün hatta ben mi yanlış hatırlıyorum. Çok haklısın gerçekten bişey bulamadım yazmaya :( kendini toplamaya çalış canım.

Canım çok üzüldüm inan ki. Sen kese görmeye gitmiştin görmüştün hatta ben mi yanlış hatırlıyorum. Çok haklısın gerçekten bişey bulamadım yazmaya :KK43: kendini toplamaya çalış canım.
Evet gormüstum.
Düstüler sonra. Rabbim sizi sevindirsin insallah

H M H M m çok üzüldüm inan .dice k söz yok ama hep beterin beteri var diye düşün
Kürtaj diye bi gerçek de var malesef ..ben de çok korkuyorum ama sanırım normal düşük daha iyidir kürtaj dan

Back