• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Günaydın bugün dr gidiyorum bakalım dondurulmusları hemen denicezmi beklicezmi regl az oldum çok tuhaf geldi hiç ağrımda olmadı ilaçlardan sanırım
Napıyoruz pes etmiyoruz 😍

Günaydın bugün dr gidiyorum bakalım dondurulmusları hemen denicezmi beklicezmi regl az oldum çok tuhaf geldi hiç ağrımda olmadı ilaçlardan sanırım
Tabiki öyle pes etmek yok. Hayırlısı olsun canım. 2 ay ideal süre ara vermek için diyorlar. Dr un zaten ona göre seni yönlendirecek. Tez zamanda haberini alırız inşallah :)

Kızlar lütfen yardım eder misiniz
Son 2 3 gundur şu içmeme rağmen idrarimi yaparken son an da yakma oluyor çok acıyor
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu oldum mu
Aranızda olan var mı naptiniz kızlar.
Vajinam yanıyor son anda tam
Canım aynen idrar yolları enfeksiyonu olmuşsun. Bildiğim kadarıyla ilaç içemeyeceksin. Çok kötüysen dr una git derim. Sakın soğan kürü vs içeyim deme bu ara genelde iltihap durumlarında soğan kürü içiliyor ya

Evet cnm idrar yolları enfeksiyon u olmusum ve idrarda kanama varmış.
Amoklavin Fort yazdı doktor antibiyotik ama ben kendi kadın dogumcuma sordum daha cevap yazmadı
Acaba bu amoklavin zararlı midir gebelikte

Evet cnm idrar yolları enfeksiyon u olmusum ve idrarda kanama varmış.
Amoklavin Fort yazdı doktor antibiyotik ama ben kendi kadın dogumcuma sordum daha cevap yazmadı
Acaba bu amoklavin zararlı midir gebelikte
Kesinlikle doktorundan haber bekle canım. Epey üşütmüşsün sen demek ki. Çok geçmiş olsun.

Pilavdan dönenin kasigi kirilsin dönmek yok bu haasret bitecek. Kadinlar o kadar guclu ki her gucluge gogus gerer bu surec bunu ogretti

Benim gibi 16 Aralık civarlarında transfer olup kese görmeyi bekleyen ya da hala beta baktıran var mi 🙄 numunelik ben kaldım sanırım

Kizlar test sonucum pazar 74 du bugun 126 azmi yukselmis bilemedim
Biraz az yükselmiş ama umudunuzu yitirmeyin, 2 perşembe yine tekrarlayın , benim 94 ile başladı 140 150 160 ardından 85 e düştü ardından fırladı , ümitsizliğe yer vermeyin, Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını bizler için Nasip etsin

Yoğun kanamam oldu..
Düstü diye gittim
2 kese gorduk yan yana
Hayirlisi neyse o olsun iģnemi aldm geldm
Canım dün benimde kanamam oldu igne yaptırdm ama kahve lekelenme devam ediyor az az ama doktorum sıkıntı olcak bir durum yok keseler iyi dedi kanama neden oldu anlamiş değilim korkuyorum

Canım dün benimde kanamam oldu igne yaptırdm ama kahve lekelenme devam ediyor az az ama doktorum sıkıntı olcak bir durum yok keseler iyi dedi kanama neden oldu anlamiş değilim korkuyorum
Valla bende anlamiyorum bi turlu.
Agrilarimda fazlalasti brnm
Umarim hersey yolundadir

Inşaljah canim ama benm kanamam devam ediyor maalesef.persembe gidicem doktora
Insallah sende sağlikla kucaģina alirsin.
Sen daha önce baktırmadin mı canm ben acile koştum hemen keseleri görmeden duramadm evde çok şükür kanama alanı görünmedi

Sen daha önce baktırmadin mı canm ben acile koştum hemen keseleri görmeden duramadm evde çok şükür kanama alanı görünmedi
Baktirdim ama surekli gidemiyoruz burda cok hastane yok.
Yollar kar dolu.
Arabamiz kayiyor.
Gitmek istyorum gurbette kimsem yok.
En son keseler duruyordu.

Baktirdim ama surekli gidemiyoruz burda cok hastane yok.
Yollar kar dolu.
Arabamiz kayiyor.
Gitmek istyorum gurbette kimsem yok.
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur da bir sıkıntı olmaz duamdasin rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤❤

• Beğen
Reactions: H M
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur da bir sıkıntı olmaz duamdasin rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲❤❤
Kasiklarim cok agriyor bazen. Yeni basladi.
Seni oluyormu.
Gaz sancis gibi sanki.
Insallah canim aminn hepimizin

Kasiklarim cok agriyor bazen. Yeni basladi.
Seni oluyormu.
Gaz sancis gibi sanki.
Insallah canim aminn hepimizin
Yok benim karın kaslarım agrıyrdu dun sanki mekik çekersin aşırı spor yaparsn ya oyle bir ağrı vardı ama bugün hic yok
Galiba kanamayı görünce korktum çok kastım kendimi ondan oldu

Hayır canım gayet iyi yükselişi Rabbim tamamına erdirsin.%66 yeterli diye biliyorum ben
Canim nette okudum ya doktorlari dis gebelik olabilir demis zaten idrar testide koyulasmamisti yada sagliksiz olabilir yazmislar cok uzgunum

Back