Canim dun ki testte hic cikmazken bugunki bu kadar koyumu markadanmi bu kadar farkediyor. Bu arada saglikla hayirla kucagina al insallah canim bizede umut oldunArkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak
Kullanmaz olur muyum progestanin hem.ignesini hem hapini hem de jelini kullanıyorumCanim sen progesteron kullanmiyordun sanirim dedim yani senin kullandigin ilac o degildi ama belki senin kullandigin ilacta kasik agrisi yapiyordur dedim progesteron yapiyor cunku
Yarın kan testinde kesinleşir ben hala inanamıyorum çok okumuştum böyle seyleri ama hiç bende olaçağı aklıma gelmedi hiç belirtim de olmayınca neyse sabah olsunda kan vermeye gideyim erken sevinmek istemiyorumCanim dun ki testte hic cikmazken bugunki bu kadar koyumu markadanmi bu kadar farkediyor. Bu arada saglikla hayirla kucagina al insallah canim bizede umut oldun
Kolonyalı pamukla masaj yap geçerKızlar bu iğneler sizin göbeginizde beze olusturdu mu acaba bende oluştu nasil.gidecek iğne vuracak yer kalmadi
Bir de ates yapıyor sanki bu igneler ama hangisi bilemedim
Canim dokunamıyorum ki cok aciyor sizde de oldu mu bezeKolonyalı pamukla masaj yap geçer
Canim ins guzel olur sonucunDoktorum kestiği ilaçlara yeniden başlattıinanılmaz değişik şeyler yaşıyorum
Testte bir yanlışlık olmuşolabılırmıDoktorum kestiği ilaçlara yeniden başlattıinanılmaz değişik şeyler yaşıyorum
Yanlışlık yok 6. Testten sonra düşen betadan sonra ilaçları kestik zaten 10 10 yükseliyordu ardından 5 gün test vermedim 5 gün sonra pik yaptı 2 gün sonra 2 katına çıktıTestte bir yanlışlık olmuşolabılırmı
hep aynı bölgeye yapma ondanda olur benim beze olmadı ama morluk olmuştu kolonyayla hafif hafif ovmaya çalışCanim dokunamıyorum ki cok aciyor sizde de oldu mu beze
Doktorun ne diyor çok merak ettimYanlışlık yok 6. Testten sonra düşen betadan sonra ilaçları kestik zaten 10 10 yükseliyordu ardından 5 gün test vermedim 5 gün sonra pik yaptı 2 gün sonra 2 katına çıktı
Yorum yapmadı ilaçlara başlattı . Diş gebelikten bahsetti önce 3 ayrı doktora gittim doktorum uzakta olduğu İÇİN 3 ü de dış gebelik emaresi yok dedi . Ultrason yaptılar . Takibe devam edeceğiz dediDoktorun ne diyor çok merak ettim
Canim zaten yaktığı icin ben yapmıyorum esim yapiyor da hep ayni yere de yapmadik ama oluştu yine dehep aynı bölgeye yapma ondanda olur benim beze olmadı ama morluk olmuştu kolonyayla hafif hafif ovmaya çalış
Hadi hayırlısı umarım sağlıklı bir gebelik olur ya bende çok merak ettimYorum yapmadı ilaçlara başlattı . Diş gebelikten bahsetti önce 3 ayrı doktora gittim doktorum uzakta olduğu İÇİN 3 ü de dış gebelik emaresi yok dedi . Ultrason yaptılar . Takibe devam edeceğiz dedi
Canim sunu merak ettim dun sen test yapmismiydin hatirlayamadim yaptiysan testlerde marka farki varmiydi. Sormamdaki sebep hani once silik cizgi oluyor sonra gunden gune koyulasiyor ya. Bu arada idrar testinde boyle koyuysa masallah sevin canim net belli.Yarın kan testinde kesinleşir ben hala inanamıyorum çok okumuştum böyle seyleri ama hiç bende olaçağı aklıma gelmedi hiç belirtim de olmayınca neyse sabah olsunda kan vermeye gideyim erken sevinmek istemiyorum
Evet dün erken gebelik testlerinden yaptım one step diye bi marka silik bile çıkmadı bugün yaptığım baby time diye normal uCuz testlerdenCanim sunu merak ettim dun sen test yapmismiydin hatirlayamadim yaptiysan testlerde marka farki varmiydi. Sormamdaki sebep hani once silik cizgi oluyor sonra gunden gune koyulasiyor ya. Bu arada idrar testinde boyle koyuysa masallah sevin canim net belli.
Evet dün erken gebelik testlerinden yaptım one step diye bi marka silik bile çıkmadı bugün yaptığım baby time diye normal uCuz testlerden
Kan testi yapmadan sevinemiyorum kimyasal gebelimde de çıkmıştı o yüzden kan testi en doğrusuCanim sunu merak ettim dun sen test yapmismiydin hatirlayamadim yaptiysan testlerde marka farki varmiydi. Sormamdaki sebep hani once silik cizgi oluyor sonra gunden gune koyulasiyor ya. Bu arada idrar testinde boyle koyuysa masallah sevin canim net belli.
Yok canim insallah olmustur hatta ikizdir insallahKan testi yapmadan sevinemiyorum kimyasal gebelimde de çıkmıştı o yüzden kan testi en doğrusu
Tek transfer yapıldı ama bakalım hayırlısı insallahYok canim insallah olmustur hatta ikizdir insallah
Gayet net çikmis işte canim dondurulmuş de mi seninkiArkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?