ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim sen progesteron kullanmiyordun sanirim dedim yani senin kullandigin ilac o degildi ama belki senin kullandigin ilacta kasik agrisi yapiyordur dedim progesteron yapiyor cunku
Kullanmaz olur muyum progestanin hem.ignesini hem hapini hem de jelini kullanıyorum

Canim dun ki testte hic cikmazken bugunki bu kadar koyumu markadanmi bu kadar farkediyor. Bu arada saglikla hayirla kucagina al insallah canim bizede umut oldun
Yarın kan testinde kesinleşir ben hala inanamıyorum çok okumuştum böyle seyleri ama hiç bende olaçağı aklıma gelmedi hiç belirtim de olmayınca neyse sabah olsunda kan vermeye gideyim erken sevinmek istemiyorum

Testte bir yanlışlık olmuşolabılırmı
Yanlışlık yok 6. Testten sonra düşen betadan sonra ilaçları kestik zaten 10 10 yükseliyordu ardından 5 gün test vermedim 5 gün sonra pik yaptı 2 gün sonra 2 katına çıktı

Yanlışlık yok 6. Testten sonra düşen betadan sonra ilaçları kestik zaten 10 10 yükseliyordu ardından 5 gün test vermedim 5 gün sonra pik yaptı 2 gün sonra 2 katına çıktı
Doktorun ne diyor çok merak ettim

Doktorun ne diyor çok merak ettim
Yorum yapmadı ilaçlara başlattı . Diş gebelikten bahsetti önce 3 ayrı doktora gittim doktorum uzakta olduğu İÇİN 3 ü de dış gebelik emaresi yok dedi . Ultrason yaptılar . Takibe devam edeceğiz dedi

hep aynı bölgeye yapma ondanda olur benim beze olmadı ama morluk olmuştu kolonyayla hafif hafif ovmaya çalış
Canim zaten yaktığı icin ben yapmıyorum esim yapiyor da hep ayni yere de yapmadik ama oluştu yine de

Yorum yapmadı ilaçlara başlattı . Diş gebelikten bahsetti önce 3 ayrı doktora gittim doktorum uzakta olduğu İÇİN 3 ü de dış gebelik emaresi yok dedi . Ultrason yaptılar . Takibe devam edeceğiz dedi
Hadi hayırlısı umarım sağlıklı bir gebelik olur ya bende çok merak ettim

Yarın kan testinde kesinleşir ben hala inanamıyorum çok okumuştum böyle seyleri ama hiç bende olaçağı aklıma gelmedi hiç belirtim de olmayınca neyse sabah olsunda kan vermeye gideyim erken sevinmek istemiyorum
Canim sunu merak ettim dun sen test yapmismiydin hatirlayamadim yaptiysan testlerde marka farki varmiydi. Sormamdaki sebep hani once silik cizgi oluyor sonra gunden gune koyulasiyor ya. Bu arada idrar testinde boyle koyuysa masallah sevin canim net belli.

Evet dün erken gebelik testlerinden yaptım one step diye bi marka silik bile çıkmadı bugün yaptığım baby time diye normal uCuz testlerden

Evet dün erken gebelik testlerinden yaptım one step diye bi marka silik bile çıkmadı bugün yaptığım baby time diye normal uCuz testlerden
Kan testi yapmadan sevinemiyorum kimyasal gebelimde de çıkmıştı o yüzden kan testi en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…