- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne progesteron degilmis canim anlamadjmİlaclardandir muhtemelen canim ben aksam hatirladim seninki yaparmi bilmem senin progestron degilmis ama progeetron asilamada bende cok kasik agrisi yapmisti en az iki gun daha sabret sabah olk idrarla yap yapacaksanda
Sagolasin canim aynen oyle yapacagim kac yaşındasın bilmiyorum ama bir abla gibi nasihat verdin bu bana cok iyi geldi cok tesekkurlerEvet 6. Gün yanlış yazmışım canım kanda bile çıkmaz erken gebelikte nasıl çıksın üzme kendini ve belirtileri dinleme o belirtilerin hepsi aldığın hormonlardan gebelik belirtisi 6. Haftada başlar en erken bebeğin yerleşmesinde olabılecek bir belirti varsa oda yerleşme kanaması olabılır oda her insanda her gebelikte olmaz kendinde belirti arama boşuna benimde göğüslerim şişti kasıklarım belim ağrıdı başım ağrıdı ama negatifi gördüm hepsi hormonların etkisi sen kafanı dağıt biraz oldumu umarım güzel sonuçlar alırsın sadece onu düşünme biraz başka şeylere odaklan oldumu canım
Canim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benimArkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak
28 yaşındayım rica ederim inş hepinizin yüzü gülerSagolasin canim aynen oyle yapacagim kac yaşındasın bilmiyorum ama bir abla gibi nasihat verdin bu bana cok iyi geldi cok tesekkurler
Benden küçukmussun ama.olsun insan her yasta birilerinden bir şey ogrenir 5 yaşındaki cocuktan bile ayrıca kızkardeşim gibi destek oldun sagolasin canim28 yaşındayım rica ederim inş hepinizin yüzü güler
Her zaman fatmacım sen stresten sağlıklı düşünemiyosun burda birbirimizi en iyi biz anlarız bende geçtim aynı yollardanBenden küçukmussun ama.olsun insan her yasta birilerinden bir şey ogrenir 5 yaşındaki cocuktan bile ayrıca kızkardeşim gibi destek oldun sagolasin canim
3 gunCanim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
İnsllah 2 gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorumCanim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
3 gunCanim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
İnsllah 3.gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorumCanim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
Canim progestan iğnesinin adi ne ben sadece çatlatma ignelerinin beta hcg yi artirdigini biliyorum dogerlerinim degil oyle olsa ben her gun prolutex vuruyorum benim kopkoyu cikardi3 gun
İnsllah 2 gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum
İnsllah 3.gun embriyosu 9. Gunum bugün kaç gündür erken testelden yapıyordum hep negatif ti hiç umudum yoktu esimin zoruyla bugün gidip iğnemi yaptırdım inşallah progestan ignenin etkisi degildir yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorumCanim muhtesem ya cok sevindim senin adina kacinci gundu masallah annesi ben buradayim.diyor ya canim benim
Benimkinin adı da progestan ınsallh ondan degildir yarın test günüm dü zaten bakalım hepimi için hayırlisi olur insllahCanim progestan iğnesinin adi ne ben sadece çatlatma ignelerinin beta hcg yi artirdigini biliyorum dogerlerinim degil oyle olsa ben her gun prolutex vuruyorum benim kopkoyu cikardi
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimArkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak
Canım ondan değildir tabiki bence çıkmış kaçıncı gun cıktı canimBenimkinin adı da progestan ınsallh ondan degildir yarın test günüm dü zaten bakalım hepimi için hayırlisi olur insllah
Canim burada gayet net cikmis test markasi farkli miydi bir gun önce negatif çıkması silik bile cikmamasi beni de umutlandirdi canimArkadaskar bugün yaptığım normal test ben yalnis görmüyorum dimi heycandan kalbim duracak
Evet farklıydı one step diye bi markaydi güya erken testlerden bugün ki baby time diye bi marka ve normal ucuz testlerdenCanim burada gayet net cikmis test markasi farkli miydi bir gun önce negatif çıkması silik bile cikmamasi beni de umutlandirdi canim
Anladim canim demek ki o testler erken testlerden degil adi gibi değil bir de pahaliya satiyorlarEvet farklıydı one step diye bi markaydi güya erken testlerden bugün ki baby time diye bi marka ve normal ucuz testlerden
Canim sen progesteron kullanmiyordun sanirim dedim yani senin kullandigin ilac o degildi ama belki senin kullandigin ilacta kasik agrisi yapiyordur dedim progesteron yapiyor cunkuNe progesteron degilmis canim anlamadjm